Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bacon szalonnába göngyölt máj recept

Bacon szalonnába göngyölt máj recept

Elkészítési idő 90 perc

A Bacon szalonnába göngyölt máj hozzávalói:
máj (tyúk, csirke)
bacon szalonna
vörös hagyma
fokhagyma


A Bacon szalonnába göngyölt máj elkészítési módja:
A májakat megtisztítjuk, a szalonna csíkokat kettévágjuk és beletekerünk a csíkokba egy egy májat, (fogpiszkálóval ha szükséges tüzzük össze) sorban tegyük bele egy serpenyőbe őket, szórjunk rájuk hagymát és fokhagymát ( a máj és a szalonna közé is tehetünk) locsoljuk meg egy kevés olajjal, a szalonnából úgyis ki sül a zsiradék, úgyhogy nem kell sok. Fedjük le alufólival,hogy megpárolódjon, majd vegyük le és süssük meg én egy órát szoktam sütni,de ez sütő függő. Jó étvágyat hozzá :)

Isteni finom étel ez az egyik kedvencem érdemes kipróbálni :) Tiszta szívből ajánlom mindenkinek.


Kategória: Húsételek receptjei


A bacon szalonnába göngyölt máj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook