Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ

Rakott puding recept

Elkészítési idő 60 perc

A Rakott puding hozzávalói:
2 cs. pudingpor főzős /kétféle ízű legyen/
1 cs. gesztenyemassza /rummal és cukorral izesitett/
25 dkg Rama margarin
1 cs mazsola
kb. 2 cs babapiskóta
rum és tej


A Rakott puding elkészítési módja:
- Egyik fajta pudingot a rajta előírtak szerint sűrűre főzzük a tejjel. Egy csatos tortaformába beleöntjük. - Rumos tejben megáztatjuk a babapiskótát és a kihűlt puding tetejét befedjük vele. - Gesztenyemasszát kikeverjük a ráma margarinnal és beletesszük a rumba megáztatott mazsolát és a babapiskóta tetejére kenjük. - Majd a gesztenyemassza tetejét befedjük a rumos tejben megáztatott babapiskótával. - Előírásnak megfelelően sűrűre főzzük a tejjel a másik fajta pudingot és ráöntjük a babapiskótás rétegre.

Jól lehűtve tálaljuk. Tejszínhabot lehet tálaláskor a tetejére nyomni.
Jó étvágyat kivánok ! Üdv Kiss Lászlóné


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A rakott puding elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook