Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Rakott pacal camembert-rel recept

Rakott pacal camembert-rel recept

A Rakott pacal camembert-rel hozzávalói:
1 kg tisztított, fagyasztott pacal,
25 dkg camembert sajt,
2 tojás,
só,
durvára őrölt bors,
1 fej hagyma,
2 evőkanál olaj,
ételízesítő,
egy csokor vágott petrezselyemzöld.


A Rakott pacal camembert-rel elkészítési módja:
A pacalt sós, ételízesítős vízben "rongypuhára" főzöm. A finomra vágott hagymát az olajon üvegesre párolom, rádobom a pacalt, borsozom és néhányszor átkeverem. Kihűlés után összekeverem a kisujjnyi csíkokra vágott camembert-rel, a tojásokkal, a petrezselyemzölddel és egy kávéskanál sóval. A keveréket kivajazott tűzálló tálba teszem és forró sütőben kb fél óra alatt készre sütöm.


Kategória: Húsételek receptjei


A rakott pacal camembert-rel elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook