Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Ragunyasz recept

Ragunyasz recept

Elkészítési idő 45 perc

A Ragunyasz hozzávalói:
Ragougnasse (ragunyassz),
melyet vajjal kikent edényben rétegesen készítenek.
1—1 réteg makarónit, Béchamel-mártást, ujjnyi metéltre
vágott főtt sovány marhahúst, fűszerezett paradicsompürét
(vagy nyáron tört paradicsomot) vagy lecsót
rakunk egymásra s ugyanezt ebben a sorrendben
egy-kétszer megismételjük, míg edényünk megtelt. A
legfelsőbb réteget vékony Béchamel-mártással vonjuk
be, reszelt sajttal meghintjük és forró sütőben
megsütjük.
A francia konyha végtelen sorú változataiból kiemelhetjük


A Ragunyasz elkészítési módja:
Ez Gundel könyvből lett idézve


Kategória: Egytálételek receptjei


A ragunyasz elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook