Rágörcsölni egy témára? (beszélgetés)
Általánosságban persze így van,ahogy mondod,mindent használunk,a levegőt is.
Én azért vagyok kiakadva erre a szóra,mert általában a kihasználás értelmében működtetik,és zavar,ha valaki mártírköntösbe bújik,idézem pl,hogy: "csak használt,aztán eldobott",aztán mindenki őt sajnálja,holott az saját döntés,hogy hagyjuk-e használni magunkat..aztán ha igen,akkor ne panaszkodjunk.
Az utolsó mondatoddal egyetértek.
Tovább kérdezek: MIÉRT használás az,ha csak néha találkoznak,néha beszélgetnek? ha a lány hajlandó ezt így csinálni,pontosabban neki is jó,hiszen csinálja,akkor hol itt a 'használás' ?Ez mindkettejük döntése jelenleg,szerintem.
Most jönne a használás,ha a lány többet akarna,a srác mag csak ennyit,és a lány ezt hagyná.De szerencsére nem kell hagynia,le is léphet.
mesélje már el valaki,hogy mi az,hogy "csak használja"..
5 hónap után már kéne tudnia a srácnak,hogy akar-e valamit egy olyan nőtől,aki sok éve egy lezáratlan kapcsolatban él??
Szertintem a nőnek kéne először lezárnia a régi kapcsolatot,utána hagyni időt az új férfinak,hogy így is megismerje őt,mint függetlent,hogy akkor milyen,hogyan gondolkodik..és akkor érdemes azon tűnődni,hogy ki milyen komolyat akar...
Sajnos gyanús! A "statisztikák" azt mutatják,hogy 1 pasi 100-zal teper,ha kell neki 1 nő!:)
Ráadásul nekem nem is tetszik ez a " téma kerülés" sem! Nagyon gyanús!!!
Te magad írod,hogy a SEMMIT folytatjátok!:(
Szerintem,ha a "fél" kapcsolatod zavarja,akkor legalább 1x közölje ezt,már csak miheztatrtás végett is! Ha meg nem zavarja,vagy nem mondja,akkor meg tényleg csak vegetál melletted,és csak időtöltésre használ!
Én is azt tanácsolom,hogy hagyd a fenébe őket,és ÉLJ! Ha kellesz valamelyiknek(vagy mind2-nek),úgyis megtalálnak!! Tapasztalataim szerint 1 pasi ha akar valamit,tesz érte!!
Elnézést hogy nem reagáltam, de le maradt.
Nem különbözünk annyira.
A görcsölés esetleg meg lehet mindkét félrészéről.
Én vagyok vagy voltam ilyen szituban.
És bután hangzik, de én is sokszor gondolom, úgy hogy ha tiszta a terep, akkor lépek csak.
Vannak (erkölcsi) fen tartásaim a kapcsolatban élők (vagy nem élők) szemben.
Szerintem azért nem hozza fel, mert fél az eset megbolygatásától.
De rengeteg minden lehet. :)
"De amikor pedzegetem a dolgot, hogy mi legyen, hová vezet ez, mindig kitérő választ kapok. Hogy nem akar fájdalmat okozni és ő jól érzi magát velem, hiányozni is szoktam."
Nálam ez annyit jelent, hogy jól elvan, de nem akar elkötelezettséget, és nem is szerelmes. Egyáltalán nem.
:DDDD
ez lemaradt
be kell csukni egy ajtót ahhoz, hogy ki tudjunk nyitni egy másikat!
én ezt a nézetet vallom!
Hétfő óta érzem magamat ilyen baromi okosnak, amikor nagyon sok mindent lezártam a múltammal kapcsolatban még a munkahelyemet is!
hanyatka279
:) én sem értem, mert nincs semmi konkrétum.
Mi az pl. "félig lezáratlan kapcsolatom"?
Ennyi az infó. Ez alapján nekem pl. ez a véleményem.
Lehet, hogy férfiszemszögből sem egyszerű, de mivel a topikindító mindig felhozz a témát, a férfi esetleg mondhatná, hogy ez zavarja, és ezért vár. A kölcsönös kommunikáció kötelező ahhoz, hogy működjön valami, bármilyen kapcsolatot is nézünk. Nem?
Ezt a témát nagyon leegyszerűsítik egyesek.
Férfiszemszögből is elég bonyolult lehet ez a szituáció.
pl. arra vár, hogy tényleg szabad legyél és ö akkor teszi meg a megfelelő lépéseket (lépést)?
A másik kapcsolat néha bezavarhat.
Nem minden pasinak fér ez bele.
Hasonló cipőben voltam. És az lett a vége, h ő becsajozott én meg koppantam. :) (nem is igazán vicces, mert összetörte a szívem) ha ennyi ideje nem történt semmi, akkor távolodj el tőle. Ennyi idő alatt el kellett tudnia dönteni, h akar e. Velem is jól érezte magát a illető és mégis jobbnak látta keresni valaki mást. A naplómban leírtam, ha kíváncsi vagy. (és te már a végét is tudod, amit még nem írtam meg) Puszi
Erőt és kitartást kívánok!!