Rá kell jönnöm, hogy nem szeret :( (beszélgetés)
Ez tipikusan az a faszi, aki két nőt is átver : téged is, meg a feleségét is- mégis mindketten igényt tartotok rá. Hogy aztán te ebben mit szeretsz, abba inkább nem is mennék bele.
De hogy a felesége fontosabb neki, az biztos. Hogy "szeretésről" beszélhetünk a hagyományos értelemben, az kétséges: számomra az sem szeretés, hogy a feleségem mellett szeretőt tartok, sem az, hogy lepattintom a szeretőt, ha az asszony hajlandó ágyba bújni velem.
Nem oldhatjuk meg az életed. Definiáld a szeretet magad, és utána rájössz, ezt kapod-e, vagy sem.
Köszönöm, hogy elmondtátok a véleményeteket.
Úgy sajnálom, hogy ki kell mondanom, hogy vége, úgy fáj. nagyon szeretem. Ezért viseltem el a megalázó szerető szerepet.
De ez már nagyon fáj, mert azt érzem mögötte, hogy nem szeret.
Kár, hogy senki sem gondolja, hogy szeret.:(
Bezony!
És egy pasi sincs meg nő nélkül!
Ja!
Ez a kapcsolat már csak időpocsékolás és idő kérdése, hogy mikor lesz vége....
Nem,nem azt kell szégyenleni ha valaki 50 évesen szerelmes.De azért a körülmények nem mellékesek.
Az meg pláne,ha nincs viszonozva.Azért különbséget kell tudni tenni a szex és a szerelem között.
Szerintem már mindannyian voltunk úgy,hogy szerelmesebbek voltunk egy kapcsolatban mint a másik fél.Aki nem,az nagyon szerencsés.Én sosem tudtam volna elviselni,ha nem kölcsönös.Ha úgy éreztem nem érek annyit a szeretett férfinak mint ő nekem,akkor szakítottam bármennyire is szerelmes voltam belé.Szerintem ezzel nem kell megelégedni.Ráadásul elveszed a lehetőséget is magadtól,hogy mással boldog lehess amíg rá pazarolod az idődet.
Így van.Egyébként ebben a felállásban roppant megalázó.
Szerintem.
Tudjátok, érdekes ez. Ha én olvasnám ezt amit leírtam, nem lenne kérdés, hogy mit tanácsolnék. az eszemmel én is így gondolom. Meg is fogadtam, hogy megmondom neki: vége.
Aztán, ha megcsörren a telefon azonnal elolvadok.
Szégyelljem, hogy 50 évesen vagyok szerelmes ?
Írtad,hogy szenvedtél eleget a férjed mellett.Akkor most miért nem a boldogságot keresed?Egy ilyen kapcsolat nem lehet az,nem érdemes álmodozni.
Ha kilépsz megtudod valóban szeret-e,mert ha igen,rendezi sorait ,hogy veled élhessen.Ha nem teszi,akkor meg felesleges a kifogások sorát hallgatni minden randin,hogy miért nem tud kilépni a házasságából,nem mellesleg ő nem is akar.Így nincs miben reménykedni,csak szerető kell neki ha a felesége nem akar szexelni.Ne pazarold rá az idődet,még találhatsz méltó társat magad mellé,aki valóban csakis téged szeret.
További ajánlott fórumok:
- Ha szeretnénk valamit... mit kell tennünk, hogy elérjük? Gondoljunk rá jó erősen?
- Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
- Miért kell valakit annyira szeretni, hogy akár az életedet is adnád érte miközben ő semmibe vesz?
- Menjek vagy maradjak? Szeretem a férjem,de felmerült a kérdés, hogy tényleg erre kell-e feltennem az életem.
- Szerinted hogy kell szeretni?
- Rá kellett jönnöm szeretek ügyfelezni, szeretek az...