Próbálta valaki kapszula vagy más formában a zöld kávét? (tudásbázis)
Az előzőhöz kiegészítésként: kapszulánként (400 mg-os bogyó) 16 mg koffeint tartalmaz. Jól tartja a vércukorszintet.
Antioxidáns.
60 szemes, 400 mg, napi 2x1 szem étkezés előtt 30 perccel, a forgalomba hozatali engedélyében szerepel, hogy koffeint tartalmaz! Tehát aki érzékeny rá az ne szedje. Made in USA. A dobozon angolul rajta van, hogy diéta segítését szolgálja.
Amit én észrevettem, hogy elveszi az étvágyat. Nekem viszont székrekedést okozott, bár lehet, hogy csak véletlen egybeesés. Én normál áron vettem, 2200 Ft, de már olcsóbban is látok. Súlycsökkenést nálam nem okozott.
Meggi minden szavával egyetértek,meg ne rendeletek,úgy hülyeség ahogy van.
Nekem is étvágyat csinált inkább,nem hogy fogytam volna,pedig betartották mindent.
Én hülye 60€öt fizettem érte...
Meg ne rendeljétek a zöld kávé kapszulát!!!!!!!!!!!!!!!!
Én megrendeltem a visszafizetési garancia a miatt.
Semmit enm ér, sőt én híztam tőle 2 kg.
Budapesten adják postára, de amikor visszaküldöd, viszsajöna csomag, hogy nem fogadja el. mikor felhívod a pesti telefonszámot, egy magyarul alig beszlő pasi veszi fel, beazonosítja, az e-mail címet ahonna rendelte, majd küldenek egy emailt, amiben leírják, mi mindent kell tenned, ahhoz, hogy visszavegyék, Leírni hogy szedtted akúra alatt mit eettél, kell a bankszámla számod, d e anemzetközi változta, mert lenmgyelországba kell viszsaküldeni, és onna küldik a pénzt.
Aki a tezs-veszen eladta, biztos azért adta el, mert neki sem vették át, és nem járt utána, hogy szerezheti vissza a pénzét.
Sziasztok!
Én kb 2 hete szedek zöld kávé kapszulát a neten vettem igaz ,de nem azt a nagyon drágát. Nálam van hatása 2 kiló mínusz és látványosan kisebb a hasam. Mindig a hasam zavart a legjobban és már régóta felüléseket csinálok nem sok eredménnyel sajnos.A kapszula mellett szintén csak felüléseket csinálok és lötyögnek a nadrágok rajtam :)6000 mg-os nak van a csomagoláson feltüntetve.
Sziasztok! Nem vagyok elragadtatva a zöld kávéhoz fűzött hozzászólásoktól. Igazából nem tudom mit is képzeltem...elmúltam 40.-éves és hiszek a mesékben? Múlt héten vettem a gyógyszertárban egy doboz ilyen "csodaszert".
Sok éve elhíztam és ha jól átgondolom merő lustaság amiért még így nézek ki.Nagyon úgy fest ez sem oldja meg a problémámat, keresnem kell egy nekem megfelelő diétát amit be is tudok tartani.
Tanúságot levontam, először olvasom és utána cselekszem.
Azt a zöld teát ne vegyétek,aminek a hirdetésével tele minden oldal a neten.Van amelyik képen egy nagy hasú nő van.Erről írt valószínűleg 76.bencuska.SEMMIT nem ért.Én írtam a cikk végén hozzászólást,lebeszélve mindenkit a vásárlásról.Rövid időn belül eltünt.Újra írtam,az is eltünt.Csak azok maradnak,amelyet kezdetek óta fent vannak,csak naponta átdátumozzák őket.Ezért minden nap újra akciós!Megfigyeltem,biztosan így van:(((Ha belebotlom a hírdetésbe,azért mindig megírom a véleményemet,hátha valaki épp olvassa és ő legalább nem fog vásárolni.
Más fórumon olvastam már,hogy mennyi kálváriával jár,ha az ember próbálja a beigért visszavásárlási garanciát érvényesíteni.Bencuska is írja.Hát mi el se kezdtük ezért.
Arra kérek mindenkit aki ezt olvassa,hogy terjesszék az itt olvasottakat,lebeszélve mindekit a vásárlásról.Legalábbis innen ne vegyetek,mert drága és nincs pénz visszatérítés.
Én próbáltam már.Semmi eredménye nem volt .A visszavásárlási garanciával is próbálkoztam,hisz azt ígérték hogy amennyiben nem jár sikerrel a fogyasztó ,visszaküldheti az üres dobozt. Semmilyen indokot nem kérnek,ők pedig kötelezik magukat arra hogy visszaküldik a zöld tea vásárlási árát.Na ez nem igaz . Majd kéthavi levelezés után még mindig nem kaptam meg a kapszulák vételárát /12000 Ft/. Azt a választ kaptam hogy a panaszomat elküldik a gyártó cég felé az USA-ba,és ha ők úgy látják hogy az jogos ,majd akkor jelentkeznek.
Na ....én soha többet nem dőlök be a csodaszereknek !
Volt idő, amikor én is kipróbáltam néhány "Csodaszert" mert úgy gondoltam segíthet lefogyni. Persze nem segített, aztán végül sikerült leadni 18kg-ot (eredetileg 22 volt:D) de bogyók nélkül.
Viszont meg tudom érteni azokat, akik képesek elhinni a reklámokat.
Az viszont durva, hogy még betegséget is okoz némelyik.
Sziasztok!
Minden fogyni vágyónak jószívvel ajánlom a Dukan-diétát, én három hét alatt 7kg-ot fogytam vele.Nagyon egyszerű, könnyű betartani és nem kell semmiféle bogyót beszedni.
További ajánlott fórumok:
- Ki hallott már a zöldkagyló kapszuláról?
- Milyen kávéfőző készíti a legfinomabb kávét?A kapszulásokról van valakinek tapasztala?
- Mi a tapasztalatod a zöldtea kapszuláról?
- Próbálta már valaki a zöldkávé kapszulát? Tapasztalat? (tudom, hogy csodák nincsenek)
- Én nem szeretem a kapszulás kávét.
- Szedett már valaki Seatone zöldkagyló kapszulát?