Próbálta már valaki a Gynex-et? (beszélgetés)
Köszi!!!
Szép Napot!:)
Szia,
Köszi a...leírtakat. :)megrendeltem az általad írt terméket.
Tudnál abban segíteni,h.milyen arányban szedjem a Gynex-et?
Köszi előre is. :)
Sziasztok,
Csak azért regisztráltam, hogy leírjam ide a tapasztalatomat, hátha valakinek segít a döntésben..
Én februárban kezdtem el szedni a Gynex-et, 7 hónap sikertelen próbálkozás után már kezdtem kiakadni, hogy mi lehet a baj... (közben ezzel egyidőben elkezdtük a meddőségi kivizsgálásokat, és ott semmi problémát nem mutattak ki..)
Egy barátnőm ajánlotta a cseppeket, akinek szintén kb egy 1 év sikertelenség után hozta meg a várva várt csíkos tesztet :)
És nagy örömmel jelentem, hogy nekünk is már az első gynex-es hónapban összejött a baba, most vagyok 31 hetes kismama :)
Persze mivel azt mondják hogy normális, ha valaki akár 1 évig nem esik spontán teherbe, így nem biztos hogy ennek köszönhető a dolog.. de azért hozzáteszem, hogy nagyon sok helyen olvastam ezt, hogy "véletlenül" pont akkor, vagy azutáni pár hónapban jött össze a gyerek, amikor el kezdték használni a gynexet..
Mindenesetre én csak ajánlani tudom.. nekünk bejött..
Most igaziból azért keveredtem ide, mert egy barátnőm most hasonló cipőben jár és azt szeretném kideríteni, hogy a maradék gynex-et (ugye terhesség alatt már nem lehet szedni) meddig lehet felhasználni a felbontástól.. ha ebben esetleg tud valaki segíteni, akkor légyszi írjon!
Köszi előre is :)
Szia VFanni01!
Most már szeptembert írunk, volt valami hatása a Gynexnek?
Sziasztok!
Látom szünetel a fórum:)
Azért leírom, hátha jönnek még a pozitív példák:)
Mi majdnem 3 és fél éve próbálkozunk a férjemmel, hogy kisbabánk legyen. Túl vagyok 4 inszemináción és most készülünk az 5. lombikbeültetésre. Megvizsgálatak már mindennel, amivel csak lehet, volt laparoszkópiás műtétem, méhtükrözéssel és átjárhatósági vizsgálattal, de semmit nem találtak. A sokadik orvos tárja szét a kezeit, hogy nem tudják mi a bajom, mit kéne kezdeni. Nem egy alternatív, természetgyógyászos, ezoterikus próbálkozásunk is volt már, hiába...
Tegnap kezdtem el a Gynex cseppet minden mindegy alapon, hátha épp ez hozza majd meg a csodát. Hát meglátjuk.
Sziasztok!
Ti akik szedtétek és összejött a gynex-el a baba,mennyi idő után vettétek észer,hogy terhesek vagytok?
Sziasztok! Nektek, akik szedtétek a Gynexet, orvos javasolta, kivizsgálás után, vagy csak magatok kezdtétek el szedni?
Valakinek van esetleg további pozitív tapasztalata?
sziasztok,buek......
ti amikor ujrekezdtetek szedni a gynexet a 2. alkalommal az egy hetes szunet utan , 3*3 cseppel kezdtetek , mint az elejen ?
Második gyermekünkkel majdnem 6 évig próbálkoztunk, hiába. Tavaly ősszel szedtem a gynxet, aztán nyár végén megszületett a kisfiúnk. Most már 3 és fél hónapos.
Sok sikert.
Voltál hormonlaboron? Szükségesek számodra ezek a növényi hormonok?
Egyébként nem szedtem, csak olvastam a cseppről.
Én nem teherbe esni akartam, de pozitívan tudok róla nyilatkozni.
A sógornőm meg van győződve, hogy neki az segített az első bébinél :o)
Már megkaptad, most már ne mérlegelj, szedjed!
Látom már elég régen írtál, de azért válaszolok.
Lehetőleg az első napon kezdje és 3 hét szedés, 1 hét szünettel.
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék a Gynexről, hogy hol kehet kapni??? Válaszotokat előre is köszönöm..
Sziasztok
Sziasztok! Olvasgattam itt a sorok között, de hasonlót problémát, mint az enyém nem találtam. Szóval én is Gynexről érdeklődnék, csak nem babás témában, szerencsére már van 3 kicsi gyerkőcöm. Nekem az a problémám, hogy normál 5-6 napos vérzések vannak, aztán egy-két "tiszta" nap, aztán egy-két barnás, aztán egy-két "tiszta", egészen a peteérés idejéig. Már orvoshoz sincs kedvem menni, mert belefáradtam, hogy semmi előrejutás nincs. Ha jól olvastam, a Gynex talán segíthet. Erről valakinek tapasztalat, vélemény? Éppen ma kezdtem vérezni és jövő héten kedden mennénk nyaralni, de a barnázásos időszakom éppen akkora esik. Erre valami tipp, amivel esetleg ezt előbbre hozhatnám? Szerintetek érdemes a Gynexet megpróbálni, vagy van valakinek más tippje? Előre is köszi.
Tücci
Szia!
Én 2008 októberében kezdtem el szedni a gynexet és a fito mineralt, közben jártam mágneses kezelésekre is.
Januárban fogant meg a kisfiunk. Mindjárt két éves lesz! :)
Előtte 10 évig voltam abban a tudatban, hogy meddő vagyok.....
Mivel a hormonokra hat, ez előfordulhat...
Ha minden rendben lesz, be fog állni a mensid is!
Sziasztok!
Szedtem 3 hétig a gynexet, napi 3x1, 3x2 adagolásban. Változás csak annyi volt, hogy kb. 3 napig volt meg a mensim, és rendkívül kevés volt a mennyisége. De baba nem jött össze. Most kezdem majd újra.
Vannak még tapasztalatok?
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki az INSUmed diétás port? Ha igen, milyen sikerrel?
- Próbálta már valaki a flabélos edzőgépet? Flabélos test vibrációs edzőgép tapasztalatok.
- JenFe fogyókúrás tapasz- próbálta már valaki?
- Expressz Diéta (5 napra való instant étel) - Próbálta már valaki?
- Próbálta már valaki Norbi kickbox tornáját? Mennyi idő után látszott eredmény?
- Hallottál már a "melegvizet inni étkezés után"nevezetű dologról? Valaki próbálta már? Tényleg hatásosan bontja a zsírt?