PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Drága Katám, örülök, hogy hazaengedtek, kicsit reméltem is, hogy ma már hazamehettek, és jelentkezel. És annak is örülök, hogy minden rendben, strapabíró KisBékácskátok lesz. :-) De aztán tessék ám pihenni, nem ugrándozni!
Szamykém, Csillag, drukkolok, hogy sikerüljön Nektek spontán, mindent bele. :-)
Az én lelkem már gyógyulgat, de még nem az igazi, néha még elpityergem most is magam, de hát szerintem ezzel mindenki így van. Akkor nyugszik meg szerintem az ember lánya, ha már egyszer sikerül, na persze, meg hogy utána is minden rendben megy.
Gabka, mikor kezded a szurit? Ma? Már esetleg túl is vagy rajt?
Esztike Neked is szorítok, hogy minden okés legyen továbbra is, és csak így szépen nődögéljenek a babácskáitok. Hányadik hétben is vagytok?
Herika, Bessi merre jártok?
Herika, Nálad mi lesz a köv. lépés? Újabb, és most már sikeres inszem? Vagy vártok?
Bessikém, kezed már remélem sokkal jobb. Szerdán meg mész Tapolcára. Jól emlékszem?
Puszi!
Sziasztok!
Kata, vigyázz nagyon magatokra, de tudom, hogy minden rendben lesz!
Szamy, ki tudja, a maca akár már hathatott is, nemde? Április közepéig mi is a természt kezében vagyunk, hátha...de szép lenne!
Gabka, kitartás szuriügyben, nem lehet kellemes az embernek magát böködni :-/
Vroni, hajrá, mindjárt itt a köv. inszem!!!
Esztike, olyan jó, hogy itt vagy, és minden oké, jó olvasni!!! Mit gondolsz, milyen neműek a picikéid? Nem tudom miért, de mikor olvaslak, mindig egyértelmű számomra, hogy 2 kislány, aztán rájövök, hogy még nem is tudjuk. Mit jósoltak eddig ? Kíváncsi leszek az igazságra.
Egy kolléganőm 1,5 éve nyáron lett terhes, egy lánya+1 fia volt már, fiút szeretett volna 3.nak, de a 7. héten úgy bevérzett, hogy biztosra mondták, nem marad meg a baba, a hematómával távoznia kellett volna, de a hematóma ment, baba maradt szerencsére. Na a férje tuti biztosra vette, hogy ha megmarad, csak lány lehet, mert azok szívósabbak. Fiú lett, kis vasgyúró.
Lehet, hogy ezért jut eszembe, hogy bajosan indult, de semmi baja a babáidnak:-)
Szép hétvégét mindenkinek!
Sziasztok lányok!
Kata, örülök, hogy újra otthon vagy!!!
Gabka, nagyon drukkolok, hogy ez az inszem sikeres legyen!!! Annak kell lennie.
Ronikám remélem a kis lelked már gyógyulgat!
Velem semmi extra babügyben:) A természetre lesz bízva ebben a hónapban.:)
Sziasztok Lánykák!
Köszönöm, hogy gondoltatok rám, már itthon vagyunk, úgy néz ki, hogy minden rendben, de azért még pár napig szigorú pihenés és addig még kell is szednem a bogyókat, de ami a lényeg, hogy tényleg jól vagyunk! KisBékácskám strapabíró egy kis csemete az biztos, képzeljétek, már 11 mm-es, legalábbis ma azt mondta uh-kor a dokikám!
Kicsi Vronikám, nagyon sajnálom, és tudom, hogy igazából semmi sem tudja ilyenkor megvigasztalni az embert, de idővel talán kicsit jobb lesz és tudod gyűjteni az erőt a következőre.
Szamykém Drága, tegnap, hogy beszéltünk akkora tahó nőci voltam, meg sem kérdeztem, hogy Te hogy vagy!?? Remélem, hogy minden rendben van Veletek!
Esztike, csodálatas, hogy már mekkorák a babók. A szobában az egyik csajszi is ikres, őt is mindig paráztatták, de nincs semmi baja sem neki, sem a babáinak, már csak pár napja van vissza!
Gabkám, Bessikém, Csillagom Nektek is milliónyi puszi!!!!!
Sziasztok!
Gabka, nem haragszok, néha én is össze-vissza gépelek. :-)
Először én is 5 db Merional-t kaptam, vasárnap fogyott el, hétfőn mentem UH-ra, akkor még felírt 2 db-ot hétfőre meg keddre és szerdán meg kellett a Decap-ot, úgyhogy így nekem is 7 db volt, de a végén már nagyon untam, hogy mindig szurkálnom kell magamat, ezért félek majd most is tőle, bár most még nem kaptam, csak Closty-t. Azt nem mondta a doki, hogy mikor kell beadni, csak azt, hogy közel azonos időben adjam be, és én a du. fél 5-öt választottam. :-) Te is magadnak fogod beadni?
Sziasztok!
Ronikám,tegnap rosszul írtam a nevedet, he haragudj érte.De jó lenne, ha mégis baba lenne!
Szeretném Tőled megkérdezni,hogy Neked mennyi Merionalt írt fel a doki?Mikor adtad be magadnak, este vagy reggel?
Én azt hittem csak 5 napig kell szúrni, de 7 db-ot írt fel.Jövő pénteken kell visszamenni UH-ra.
Esztike, örülök,hogy jól vagytok.
Katám,szorítok, hogy minden rendben legyen!
Bessi, ne erőltesd a kezed!Sosem gyógyul meg!
Szamy, Te jól vagy?
Sziasztok!
Köszönöm a biztatást, igaz, tegnap nagyon szűkszavú voltam, csak gondoltam gyorsan leírom, többhöz nem volt kedvem.
Laboros néni nyugtatni próbált, mondta, hogy pedig a férjem eredménye nagyon jó volt, másnak kevesebb katonával is sikerült, meg hát ez volt az első. Köszönöm szépen, azért nem ilyen nyugtató szavakra vágytam, de mindegy. Aztán T. doki később jött, olyan fél 10 felé, mire sorra kerültem, az egy rémálom volt. Mondtam is a férjemnek, hogy miért is nem tudnak már behívni hogy elmehessünk innen. Nagyon nem volt kedvem már ott lenni, férjem is próbált nyugtatgatni, de annál rosszabb volt, meg úgy éreztem, mindenki azt nézi, mit pityergek. Ez van. Sajnos úgy vettem észre, hogy a másik lánynak sem sikerült, aki utánam volt akkor.
Aztán végre, hogy bekerültem, T. doki kérdezte, mi az eredmény, mondom negatív, megnézett, mondta, hogy pedig olyan szépnek nézett ki. Hát mondom, igen. Volt 2 db 25-ös sárgatestem, ami fogalmam sincs mire jó. Kérdezte, hogy hány napra szokott megjönni a vérzésem, közöltem vele, hogy 1 eset kivételével mindig gyógyszerre jött meg, aztán kérdezte, mehet-e a következő. Mondom mehet. Írt fel Closty-t, amit az 5. naptól kell szednem, hogy a sárgatestek összemenjenek kicsit, és utána kell mennem. Mondta, hogy biztos most meg fog jönni piri, de mivel annyira nem hittem, azt mondta, ha 1 hétig nem jön meg, akkor menjek, mert akkor lehet, hogy mégis van baba. Bár ebben már nem hiszek. Persze, mondtam, hogy mehet a következő, de már most hazáig sírtam, meg emésztettem magam, nem tudom, hogy fogok még egy, vagy több ilyet elviselni. Tudom, hogy muszáj, meg biztos ki lehet bírni, de annyira jó lett volna, ha most sikerül, 8-10 petesejt, 32 millió kiskatona... Legközelebb ennyi se lesz, akkor hogy sikerülne?!
Szamykém, köszi az infót Katánkról. Már napok óta be sem jelentkezett, és féltem, hogy a baleset miatt vmi rossz történt vele, de úgy látom, részben ez beigazolódott. De a szerencse az, hogy mindketten rendben vannak, ennek örülök. Ha beszélnél vele, szerintem mindenki nevében írhatom, hogy pusziljuk és vigyázzon magukra.
És a többiek is vigyázzanak magukra és nagyobb sikert kívánok, mint nekem volt. :-( Én meg remélem lelkileg hamar helyrebillenek. :-(
Gabka, várjuk a mai napi fejleményeket.
Hú, de most futok, félre a melóhelyen kell lennem.
Puszi Mindenkinek!
Sziasztok Lányok!
Te jó ég, szegény Katám, de remélem jól vannak, és nem lesz semmi bajuk!! Nagyon drukkolok Nekik!
Vronika, ne keseregj, legközelebb sikerülni fog, bízz benne!! Ne adjátok fel, tudom, könnyű beszélni!! De biztos sikerülni fog! Mi lesz a következő lépés??
Bessi,remélem javulgat a kezed!
Gabka, Szamyke, Csillag, rátok is sokat gondolok ám!!:))Remélem jól vagytok!!
Mi megvagyunk,tegnap voltam Uh-on, elég sokat kellett várnom, de addig beszélgettem egy ismerőssel, aki ott dolgozik, mint kórházi védőnő.
Most csodák csodájára mindent rendben talált dokikám, ő maga sem értette mit nézett el három hete... Na mindegy,lényeg,hogy tényleg ne legyen semmi baj!!! Babók növögetnek, már pocim is van, főleg estére nől meg jobban:))Egész nagy már!
Babók 53 mm és 61 mm hosszúak,már ami ugye az ülőmagasságot illeti! :))Édesek nagyon!!
Szóval mi megvagyunk, vérvételen is voltam már, egy-két érték kicsit rosszabb, de még nem nézte meg a doki.
Vigyázzatok magatokra Lányok, és gondolok rátok, mint mindig!!
Puszi
Azért ne keseredj el nagyon Ronikám. Sikerülni fog az. Tudom én is, hogy most rossz. Egyébként a kezem már jobb köszi. Bár ma egy kicsit eröltettem, de nem érzem hogy annyira fájna. Szerencsére. A Lilluskám meg egy tünemény volt kedden. Nagyon jól elvoltunk. Főzött velem és nagyon finom lett a kaja. Majd még benézek.
Puszika
Ronukám,nagyon sajnálom!Tudom mit érzel most.
Nekem tegnap megjött piroska,holnap megyek UH-ra,és felírják a recepteket.
Sziasztok!
Sajnos nem sikerült! :-(
Puszi!
Sziasztok!
Egy doki válaszolt, ő tudta, mi fán terem, és lehet, szóval nincs gond. A Clostitól kicsit fáradt volt a férjem, remélem a Maca ellensúlyozza.
Vroni, nagyon gondolok Rád!
Majd még benézek, bocs, de nem vagyok a topon.
Sziasztok
Sziasztok!
Roni, holnapra negy a drukk!Nem kell, hogy érezz tüneteket,azok majd az 5-6 hét környékén jelentkeznek,de nem mindenkinél.
A ciklusom 3.-dik napjáig kell menni UH-ra,megnézik van-e ciszta, és felírják a szurimat.Piri alatt is nézni szoktak.
Én aznap reggel már nem szoktam használni, de van aki igen.Egyébként a doki hozzá van szokva.
Kérj igazolást a Töröktől,nem a szabid fogy el.
Katám, Te jól vagy?
Szamykém, örüljünk,hogy van munkahelyünk.
Csillag,remélem hamar válaszolnak a netes dokik.
Sziasztok Csajok!
Először is köszönöm a jeleket, rámfér. Sajnos nem érzek semmit, már a melleim se fájnak annyira, úgyhogy szerintem nem sikerült. Bár a férjem nyugtat, hogy vki 2 hónap után sem érez semmit, mit akarok én a 10-12 nap után érezni. Hát, nem tudom, majd holnap kiderül. Ráadásul tiszta nátha vagyok, már csak ez hiányzott.
Jaj, meg tegnap a főnököm kiakasztott. Mondtam neki, hogy csüt.ön szabira szeretnék menni, mire ő: én is, csak nem mehetek. És mondom én, mehetek? Aztán nekemtámadt, hogy hogy állok a 2010. évi költségvetéssel, kész van-e már. Már mondom én, hogy lenne kész, mikor életembe nem csináltam, azt se tudom hogy mit-hogyan-miért-meddig. Na, akkor mondta, hogy miket csináljak. Holnap meg majd csak észreveszi, hogy nem mentem, nem érdekelt, nem szóltam neki ma még egyszer. Nagyon hangulatember, ha vki felhúzza, teljesen mindegy ki van ott és miért, azon tölti ki a bosszúját.
Katám, hogy vagytok? KisBékácskád jól van? Kocsiügyben sikerült előrébb jutni?
És Ti, Esztikém? Nődögéltek? Dokiügyben gondolkodtál?
Szamykém, te is holnap jössz Tapolcára? Attól függetlenül, hogy ez a hónap kimarad, még nézik, hogy nőnek a tüszőid?
Csillag, írd ám meg, mit írtak a netes-dokik a 2 gyógyszerre. Lehet Kiss doki, azt sem tudja, mi fán terem a Maca.
Gabka, látod, mondtuk mi, hogy mindjárt itt lesz a Te időd. Csak szurit íratni mész? Vagy mi az, hogy UH-ra? Piri alatt is nézni szoktak?
Bessi, kezed, hogy van? Javulgat azért, remélem. Jól telt a tegnapi babázás?
Csajok, mikor tesztelni mentek, még aznap reggel szoktátok az Ultro-t "használni"?
Puszi Nektek!
Sziasztok Lányok!
Még Ajkán vagyok. Már lassan indulok haza Veszprémbe. Ez az utazgatás az agyamra megy. Ha valaki tud munkát Veszprémben szóljon!!! Köszi!:(
Ronikám holnapra megy a drukk.
Kata mi a helyzet? Mikor lesz UH? Kocsitok?
Ki mikor megy Tapolcára??????
Sziasztok!
Szerintem vagyunk Gabka, csak nem történt semmi.
Tegnap felhívtam Kiss dokit a Closti+Maca kombó miatt, szerintem totál hülyének nézett, és úgy éreztem , gőze nincs, miről beszélek, de azt mondta, lehet együtt szedni. Azért írtam 3 netdokinak is :-) még várom a válaszukat.
Amúgy épp most jött meg, és szenvedek, nagyon görcsöl a hasam, de már legalább itthon vagyok, de hogy a holnapi napot hogy élem túl???? Nagy szenvedés lesz, amúgy is hosszú és fárasztó nap lesz, meg ,ég ez is... na mindegy.
Gabka, bocs, hogy nem vagyok képben, de te most inszemhez vagy lombikhoz szurizod magad?
Vroni, holnapra nagyon drukkolok!!!!
Többiek, mi újság, kismamik jól vagytok?
Puszi mindenkinek!
Helló Lányok??????
Kihal a fórum?
Sziasztok Lányok!
Köszönöm mindenkinek a drukkot!
Kata!Kicsit késve, de nagyon boldog szülinapot kívánok!
Örömmel olvasom, hogy Nektek nem lett semmi bajotok.
Szamy, remélem bejön a Maca,és végre kétcsíkos tesztet tarthatsz a kezedben.
Esztike,jól vagytok?
Csillag,szerintem egy telefont megér.Az a tuti.
Roni Te mikor mész tesztelni?
A héten én is megyek UH-ra,mert már várom piroskát.Aztán indul a szurizás.Hamar elérkezett ez a jan. közepe.
Túl vagyunk a vérvételen,lecsapoltak mindkettőnket.Tőlem 14 ampullával vettek le,ebből egy kellett a genetikára, a többi az immunológiára.Eredményre max.1,5 hónapot kell várni.Postázzák levélben, ha gáz van telefonon értesítenek a további kezelésről.
puszika
Sziasztok Csajok!
Kata, remélem meg tudtál már nyugodni. Örülök, hogy nektek nem esett bajotok.
Én most itthon leszek két hétig. Teljesen meglepődtem, mikor mondta a háziorvos, hogy jövö csütörtökön menjek hozzá vissza. Azt hittem, hogy ezt a hetet is úgy kell kikönyörögnöm. Tapolcára meg jövő szerdán megyek. Beindulhat megint a babaprojekt. Meg azán kiváncsi vagyok, hogy nöttek-e a miomák. Remélem nem. Ma meg jól kibabázhatom magam. Ma az enyém lesz a kerilányom. Jó lenne, ha nem esne a hó. Tudnánk egy jó nagyot sétálni.
Puszika
Nálunk a kórházban nincs urológus. Jár egy doki Veszprémből heti 2x, de az nem olyan megbízható.
Szerintem nem befolyásolhatja, de valakitől itt Veszprémben kellene megkérdezni pl. a Kiss dr. ha felhívod délelőtt biztos válaszol a kérdésedre.
Szamy!
Egy ismerős bogarat ültetett a fülembe, azt mondja, kérdezzem meg a dokit, hogy a Macat lehet-e együtt szedni a Clostival, mert az ilyen természetes szerek is befolyásolhatják a működét. Egyiknek a leírásában sem találtam ellenjavallatot. Szerinted?
Nem tudnád valakitől megkérdezni a kórházban?valami urológusfélétől...:-) Köszi, ha van tipped.
Sziasztok!
Köszönöm szépen a jó kívánságokat!Az igazság az, hogy még most is sokkos állapotban vagyok kicsit! Belegondolni is rossz,hogy ennél rosszabbul is járhattunk volna! Nem tudom, hogy mitévő legyek,mármint ami a dokihoz menetelt illeti:-S Lehet, hogy csütörtökön vagy pénteken meg kellene próbálkozni egy újabb úttal, de kitudja, hogy milyen lesz az idő és hogy megtudok-e kérni valakit, hogy vigyen fel Tapolcára?!?
Hát...Csillagom nem irigylem a Zuradat, ennyi bogyót bevenni nap, mint nap...felér egy vacsival! Szamykém a lúgosítás az nagyon jó!!
Puszi
Jaj, bocsánat, elfelejtettem vmit!
Katám! Nagyon boldog születésnapot kívánok!
Puszi!
Sziasztok!
Jaj, Katám, rossz még olvasni is a reggeletekről. Tudom, rossz, hogy most nincs autó, meg hogy javíttatni kell, de a lényeg, hogy Nektek semmi bajotok nem lett. KisBékácska biztos jól van, most Ő vigyázott Rátok, hogy ne legyen semmi bajotok. Ha jövő héten jobbak lesznek az utak, elmész Csongrádyhoz? Vagy akkor látogasd meg a leendő nődokidat, akinél szülni szeretnél. De biztos minden rendben van. Szerencsére errefelé csak a mi utcánk volt reggel fehér és kicsit síkos, a többi már jó, úgy látszik, Felétek több hó volt, vagy jobban fagyott.
Csillag, ez a sok gyógyszer, még belegondolni is rossz. De látom, a párod hősiesen tűri, hogy mielőbb összejöhessen a babó, és még a végén spontán kismamink leszel, Szamykénkkel együtt. Ha ez a Maca ilyen csodagyógyszer, biztos ajánlani fogom annak, akinek ilyen problémája van.
Gabka, Veled mizu? Mi volt Z.eg-en?
Puszi!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..