PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Egész éjjel szúrt a hasam alja,néha nagyon elviselhetetlenül. :-(
9-re megyek a kaáliba,remélem adnak rá valamit.
Ma csináltam egy gabriel tesztet is,és pozitív. :-)
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni tőletek: a Gonapeptyl-t azt még nem a stimulációra adják ugye? Az csak utána jön? A Gonapeptyl egyszerűbben fogalmazva fogamzásgátló?
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek. :)
Előre is köszi a válaszokat, remélem írtok.
Remélem így lesz. Csak azt nem értem,h.miért mondta a recepciós,h.megnézik,h.tényleg terhes vok-e.Akkor azt hogy nézik meg?
Vettem ma egy Gabriel tesztet is,azt holnap megcsinálom és viszem.
Mégis felhívtam. :-)
Holnap reggel 9-re kell mennem,és gondolom vért vesznek,meg uh-t néznek.Nagyon remélem,h.nem a teszt hibás.
Az a baj,h.T.doki azt mondta,h.ebben a ciklusban még ne szedjem a clostyt,csak az átjárhatósági után. De a veszprémi dokim,meg azt monjdta próbáljuk meg. Úgyh.beszedtem. Erős a 2.csík,pedig még csak a 12.nap a peteérés óta. :-)
Tuti jól lecseszne,ha megmondanám,h.nem fogadtam szót.:-(
Sziasztok!
Kis segítségre és tanácsra lenne szükségem. Nagyon félek. Az éjszaka nagyon fájt a hasam. Olyan erős görcs szerű volt. A mellfájás még meg van, de a bimbóim már nem fájnak.
Reggel teszteltem, a -es teszttel, ami múlt hét pénteken totál negatív volt, ma reggel fél perc alatt kijött rajta jól láthatóan a . csík. :-)
De még a nem várt elött vok nappal. :-( Remélem jól megtapadt. Friss kismamik, ti is görcsöltetek a nem várt idején? Ma felhívom az orvost, mert is azt mondta, h. nem legyek terhes természetes úton, és most lám. . . :-) Kicsit ki vok borulva, mert félek, h. ezek a görcsök nem jót jelentenek. :-(
Nekem bejöttek a jó kívánságaitok,bár most nem merem elmondani páromnak. :-(
Sziasztok!
Mindenkinek boldog, babásodó új évet kívánok! Kitartás Csajok!!!!!!!!!!!!!
Mindenkinek Boldogabb Babásodó Új Évet kívánok!!! :-)
Kismamáknak poci simi, anyukáknak baba simi! :-)
Január végén megkezdem a 2. kört!!! Sikerülni fog Mindenkinek!!!
Boldog Új Évet Csajok!!! :-)
Eredményem sajna negativ lett,igaz nem teszteltem,de megjött a vérzésem ami sajna biztositott arrol,hogy nem sikerült.Fagyi babáinkról nem monduk le,csak várunk egy picit.8 embriót fagyasztottak le.
Szabó Gyuri bácsi büki füvesember,babaváró teáját kezdem el.
Mimike!
Sajnálom! :-( Tényleg, eredményt lehet tudni? És a fagyi babákkal mi van?
Megkérdezhetem milyen teát iszol? :-)
Szia mimike!
Hihetetlen,hogy mostanában mennyi embert túl stimulálnak. Ennyire nehéz eltalálni,h.kinek mennyi gyógyszerre van szüksége?
Nem is tudtam,h.ez ilyen veszélyes. Már kezdek félni az egész lombiktól. :-(
Jobbulást!
Bocsi elküldtem véletlenül,folytatom:még egy hétig itthol leszek és utánna már megyek melozni.
Mi egy kicsit most hanyagoljuk Tapolcát és a gyerek kérdést,megprobáljuk ezt egy picit elfelejteni és utánna majd folytatjuk.Lehet,hogy kiprobálunk valami alternativ gyógymodot is ez alatt értem a természet gyógyászt,meg kaptunk egy teát ami már sokaknak segitett,ezt kezdem el.
Azért mindenkinek kitartást és erőt a folytatáshoz,itt leszek olvasgatlak bennetek,csak lehet,hogy most egy kis ideig nemtudok hozzászolni a dolgokhoz.
Puszi Timi
Sziasztok Lányok!
Tudom nagyon eltüntem,de nyomos okom volt rá sajna.Hiperstimulált lettem,jelentkeztek a tünetek beülti után.pénteken 17.-én volt a beülti és én másnapra nagyon pocsékul lettem,nem kaptam levegöt,szédültem meg hasonlok.Azonnal korházba mentünk reggel és bent is fogtak kemény 10 napra,Az első napok,de föleg az éjszakák borzaszto,hogy milyenek voltak,nem tudtam aludni,levegötvenni,ülni! A harmadik és negyedik napom az ugy telt,hogy folyamatossan hányingerem volt és hánytam amikór persze tudtam,mert enni abszulut nem sikerült semmit,ezért csak erőltetett a hányinger.Folyamatossan kaptam a B6-ott,de hol segitett egy picit hol nem,ja és persze a negyedik nap végére már ugy kb 9 infuzón voltam tul,és minden másnap a fehérjét is adagoltak.Aztán ezek után elkezdett dolgozni a vesem és rengeteget jártam pisilni és hála az égnek ez segitett rajtam,mert lassan apadni kezdet a pocakom,persze ugy néztem ki mind egy 7 hónapos kismama.Azzal ilyeszgettek,hogy ha nem apad akkor lesziváss lesz a vége,de hála a dokimnak aki a véksökig huzta és nem engedte,hogy megcsapoljanak,mert olyankor rengeteg fehérjét veszitettem volna és sokkal tovább kellett volna maradnom amig ujra beálitják a fehérje szintemet.Tegnapra minden eredményem jó lett,igy ma haza jöhettem,
Lányok!
Egy kérdés. Le kellene adnom az utiköltséges papírom, az egyik betelt, a másikon 2 üres hely maradt. Leadhatom így is? Illetve ki kell még valamit töltenem a lapon... láttam, hogy bankszámlaszámot is kérnek...
Köszi!
Sziasztok!
Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok!
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..