PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Nagyrészt igen. Mosdóba és enni keltem fel meg 2-3 óránként kicsit sétálgattam a lakásban. De a 4.naptól már én is bátrabb voltam, lazan tettem vettem, és séta mindennap.
Ja és szerintem ami meg jó lehet, bármi ami tereli a gondolataidat, könyv vagy kedvenc sorozatok......
Köszi! :) és Te az első 2-3 napot végig feküdted?
Az első alkalommal én igen, de most nem tervezem az egész napos fekvést.
A gólyát mindenképp megreptetjük, az elsőnél ez is kimaradt.
Szia! Bár lenne biztos recept....
Amit én csinaltam és úgy gondolom hogy talàn ezek is hozzájárultak a pozitív teszthez. Beülti napjàn kora reggel elmentem egy jó nagyot sétálni, hogy levezessem a stresszt, mentem vagy 3 km-t totál vizesen értem haza. Aztán beültetés után itthon 2-3napig leginkább az oldalamon feküdtem ( vhol olvastam hogy így vhogy jobb a méh helyzete), persze éjjel nem 😀😀😀 4.naptól viszont szigorúan minden napra bevezettem egy kis kellemes sétát.
És mese nincs az intézetben a gólyán lógó madzagot meg kell húzni meg kell reptetni a gólyát 😀😀😀
Beültetés utánra van valami tipp, ami szerintetek beválhat?
Ördög Nóri könyvében a jó minőségű száraz vörösboron akadt meg a szemem.
Köszi a szurkolást!
Te hogy vagy? Érzel valamit? (Bár azt olvasom a legtöbb helyen, hogy ez annyira sejtszintű, hogy ilyenkor még nem lehet érezni..) Mindjárt itt a hétfő, izgi! :)
Elkeserítő,hogy ennyien érintettek vagyunk. :(
Akkor miért mentek el?
Én úgy érzem ha elmegyek akkor azért mert hiszek benne és úgy indulok neki.
Pont azért vagyok bizonytalan mert nem hiszek benne már úgy mint régen, és sztem nem érdemes odamenni anélkül, csak hittel elszántsággal előre....
De értem a hitetlenségedet is, mert nekem már a 2.ut@n elfogyOtt, mert azt latom h.mindenkinek sikerül és mindenki terhes csak én nem
Köszi szépen az érdeklődést, aranyos vagy! :)
Ma még a péntekinél is többen voltunk, 4 óra várakozás után jutottam be.. De szerencsére jó híreket kaptam, vastagodott (8,9) és pénteken reggel kell telefonálni, hogy felébredtek-e. Mától kezdjük a hüvelygélt és folytatom az Estrofemet.
Neked mikor kell menni tesztelni? Szurkolok!
Én is izgulok nagyon, de bízom bennük! :)
Estrofem mellett crinone gél is ugye?
Szurkolok!
Örülök hogy jól vagy/vagytok...
😊 Sikerült a sokkon túl tenni magatokat hogy lehet h ketten vannak oda bent???😁
Szuper! Nagyon örülök és szurkolok! :)
Sűrű napunk volt, most jutottam géphez - telefonon vmiért nem tudok bejelentkezni - nekem sajnos még nem elég vastag a méhnyálkahártya (7mm), úgyhogy kedden újra menni kell, akkor talán már tud időpontot mondani a fet-re. Nem tudom mi volt ma, de annyian voltunk, alig volt ülőhely..
További ajánlott fórumok:
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Fogyjunk le együtt eredményesen...
- Mikor lesz meg az eredménye? Már 2 hete járok kondiba, 1 héten 4-szer két órákat edzek..