PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Szerintem nem gond, de azért hívd fel őket.
Szerintetek,ha 8 ra kell menni tesztre,de nem tudok oda érni,csak 9:30-10 körül,az gond? Mindenképp felhívom őket hétfő reggel,csak érdekel,hogy mit gondoltok.Multkor pl szigorú 8 ra mentem,mégis ott ültem egesz délelőtt....Csak most nem tudok oda érni...Köszi 🙂
Köszönöm!kismama vitamint, D vitamint, halolajjapszulát és inofolicot szedek. Azért kérdeztem, mert nem tudom, hogy belém kavarhat-e valamelyik a sikerben.
A cél lebeg a szemem előtt, annyira várjuk már. Remélem, hogy sikerrel járunk.
Szia🙂Vitamint érdemes lett volna már szedni,de nem késő,elkezdeni.Az Inofolic....ajánlotta doki,de szerintem,semmit nem ér,nekem legalábbis semmit se segített...Trimesztert szedtem jód nélkülit,pajzsmirigy miatt,de orvos engedéllyel jódos elevitet szedek.Jó bökdösést🙂És igen,a cél legyen előtted🙂Én régen simán kifeküdtem egy oltás,egy vérvétel,elájultam....legutóbb pedig azt hiszem pontosan 39 injekciót adtam magamnak.Nyugi,menni fog 😀Kitartás 🙂
Ja a beültetés után az Inofolicot lecsökkentettem napi 1-re.
Hát ez egy nehéz kérdés mindenki másra esküszik. Amit én szedtem E vitamin 2x200mg/nap jót tesz a méhnyálkahártya vastagságnak, D vitamin 2200 NE/nap és C vitamin 2x500 mg /nap de ezt a beülti utàn lecsökkentettem 1x500 mg-ra. Ezeket mind jóval korábban szedni kezdtem, a stimu kezdetével pedig elkezdtem napi 2 tasak inofolicot inni, állítólag javítja a petesejtek minőségét ( aztán később olvastam olyat hogy van olyan doki aki kifejezetten ellenzi egyes vélemények szerint többet árt mint hasznàl). Én a férjemet is ugyanúgy tömtem E, D, es C vitaminnal, hogy bár nàla nincs gond de a jobbnál is jobb minta érdekében
Be van állítva óra, csak úgy, mint inszemináció is, szinte percre pontosan adjuk be. Ilyenkor már lehet/kell valami vitamint, inofolicot...stb szedni?
Csak a célra fókuszálj 😉
Szerintem meg lesz ez nálatok júniusban, de persze sok mindentől függ( hogy jön meg most a mensid, hogy reagálsz a stimura mennyit kell kapnod mennyire húzódik el a stimu)
Fontos a szurikat mindíg ugyanabban az időpontban adjátok be, plusz minusz 10-15 perc külömbségnél több ne legyen.
Köszönöm! Akkor ha jól megy minden nem is kell júliusig várnunk a leszívásra...
Igazán megnyugtató, hogy nem kell annyi ideig szurkálta a pocimat. Keverünk kutyulni, csak legyen eredménye. Laza tűfóbiával izgalmas ám. 😂
Még jó, hogy a férjem nem szívbajos, szívfájdalim nélkül döfi belém a tűt. 😁
Én március 5.-én adtam be az első Suprafactot és április 4.-én volt a leszívás azaz április 2.-án adtam be az utolsó szurit a tüszőrepesztőt. Szóval nekem a hosszabbnál is hosszabb volt, kicsit extrém módon elhúzódott a sok hosszúhétvége miatt ami közbejött ( március 15, húsvét) ezekhez kellett igazítaniuk a stimut. Normál esetben azért ez az egész procedúra vmivel rövidebb mint az én esetemben volt. Legnehezebb része a stimuláció amikor szúrod a stimus szereket ( ez kb 8-10 nap kinek hogy) és még mellette megy a Suprafact is.Keverni kavarni kutyulni felrázni a szurikat, mint egy drogtanyán úgy nézett ki a szemetesünk 😂😂😂
Szia! Hosszú protokolod lesz, itt Tapolcan általában ez van, jobban irányítható vszínű ezert. Ismerőseidnek lehet rövid volt ezert nem ismerik a Suprafactot.
Sziasztok! Nagyon drukkolok mindenkinek. ;)
Végre mi is itt állunk a lombik kapujában. Ma kezdem a szurikat. Suprefact napi egy, 2 hétig, ha nem jön a mensim, ha jön telefonálni kell. Régóta olvasom a fórumot, de mégis lenne kérdésem, mert lehet elkerülte a figyelmem. Júliusra van időpontunk, de már szurizni kell. Ugye ez nem azt jelenti, hogy olyan sok szurkálás város rám? 38 vagyok, nyilván ez lehet az oka, hogy ilyen szűrőt egy lombikos ismerősöm sem kapott? Jóval fiatalabbak, mint én. Köszönöm, ha valaki járt hasonló cipőben, és tud infót adni! :)
Csajok megy a drukk!!! 😀😀
Nem tudom ismeritek-e ezt a dokumentumfilmet, de hátha valakinek segít kicsit. Youtubon is meg tudjátok nézni.
Almási Tamás:Sejtjeink
Köszi :) Igyekszem, már teljes a nyugalom. :)
De jó🙂Örülök🙂Vigyázz magadra,magatokra 🙂Igen,az olvasztás gyors dolog,és szerencsére sikeres is volt 👍Mostmár nyugi,pihenj sokat.
Sziasztok! Meg volt a FET. :) Minden rendben volt, ajánlották az asszisztált hatchinget - életkorom miatt még nem kellene, azt mondták fagyasztáskor ajánlott. Úgyhogy most már bent vannak ketten :) Én is napi 3x2 Estrofemet kaptam a Crinone mellé. 5-én kell mennünk tesztre.
Igazából alaptalan volt a parám, mert én azt hittem,hogy az olvasztás hosszú időt (mondjuk este kiolvasztják és reggel megnézik)vesz igénybe, és ha kettő nem ébred fel, akkor a következő olvasztás csúszik egy napot. De szerencsére nem így van, pár percet vesz igénybe.
Köszi,hogy gondoltatok ránk! :)
Igen hétfőn megyek.Izgulok....most minden máshogy van mint normális ET nél.Bízunk 😉Azt mondta a doki múltkor,hogy az egyik embrió nem jó irányba halad,és lehet hogy magával sodorja a másikat...kaptam duphastont,de sajnos nem segített....nem volt kellemes érzés.De legalább magától megoldódott,nem kellett kórház.Ami nekem magas,hogy egy olyan mini embrió miért nem tudott csak felszívódni,csendben,halkan...Valamiért igy kellett történnie.Te is erre gondolj,inkább legyen egy erős egészséges,mint komplikáció,ha már sajnos igy akart lenni.
Persze igyekszem. Már jobb a kedvem, szerencsére elmentem dolgozni és nem itthon egyedül agyaltam. Az őrült kollégáim meg feldobták a napomat 😂😀
Ez nagyon kemény sztori, ami veletek történt,ilyenről még nem is hallottam.
Szorítok nektek nagyon, hogy sikerüljön a FET! Mikor van a teszt? Hétfőn?
Ne szomorkodj,nekünk az elsőnél az egyik megtapadt a másik pedig kitolta őt is....megpróbálták visszatartani de nem ment....ez nagyon az elején volt,tesztelni mentem,pozitív volt,de véreztem közben.Hála ég hogy nem igy történt nálad.Most már minden rendben lesz 🙂
Mindenkinek köszi! Próbálok nem szomorkodni, hanem örülni a picúrnak aki itt van velünk.
PeggyGordon megy a drukk! Majd írj hogy mi volt!
Ó,tényleg,holnap péntek 🙂Minden rendben lesz,nyugi 🙂Gondolok rátok 🙂Szorítok és várom a jó hírt 🙂A sima beültetésnél minden más volt,ez nyugisabb is meg nem is.Testileg jobb,lelkileg talán ugyanolyan,izgulós.Én nyugodt vagyok,meglátjuk mi lesz....de reméljük a legjobbakat 🙂Bízom bennük 🙂
Szia !! Sajnálom h a másik picur nem maradt meg!! :( Vigyázz magatokra !!! ☺️☺️
Pihengess, próbálj kikapcsolni és bizakodj! Megy a drukk!
Az elsőnél én a leszívás miatt nagyon rossz állapotban voltam, hivatalosan nem hiperstimuláció volt, de szerintem megközelítette azt. Szóval abban bízom most, hogy most fizikailag is felkészültebb vagyok. Holnap reggel kiderül, hogy mehetünk-e..
Köszi minden tippet! :)
Sajnálom a mai híreket, de egyikük ott van, ez a lényeg!
Attól függ van-e vmi problémátok milyen minőségű és mennyiségű hormont kapsz.
120.000 ft alatt biztos nem uszod meg a felső határ 300.000 ft körül van a tb-sen, de akik itt írtak sztem 180-230-ra sz@molták
Ja attól is h.milyen vizsg@latokat viszel mit csinaltatsz ott
Sajnálom...De a lényeg,hogy ő egészséges,és a másik nem okozott semmi gondot neki.Vigyázz magadra.
Sziasztok! Megvolt a mai UH! A kisebb embrió sajnos felszívódott, másikukkal minden oké szépen növöget, erős szívhang. Annyira vegyesek az érzeseink egyszerre örülünk végtelenül és vagyunk nagyon szomorúak....
A fagyasztás 25 ooo ,a másikat nem tudom,mi fizetősön voltunk.
További ajánlott fórumok: