PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Köszönöm. Rendesek vagytok.
Bízzál bennük!Sajnos minden ember más,és minden teszt is,én most próbálom felidézni milyen tesztet csináltam Tapolca előtti teszt napon reggel,első pisiből,most vagy x-epil vagy predictor early,azt olvastam most,hogy 10 erősségű,na mindegy is,reggel én csinálnèk egyet,nekem teszt előtti nap erős pozitív volt itthon,ott pedig halvány pozitív.Bármi lehet! Én szorítok nagyon!!!
Szurkolok, remélem jó híreket kapsz!
Én is attól féllek hogy nagyon kifogok borulni.És akkor csak bőgök és nem lehet megnyugtatni.Remélem nem lesz gond.
Elhiszem, és sajnos ilyenkor nem lehet megnyugodni. Nem tudom mi a jobb, de én úgy csináltam, hogy előtte itthon teszteltem, hogy ott annyira ne boruljak ki. De nekem pl itthon nem mutatta még ki az utolsó alkalommal a pozitívat.
Hàt akkor valoszinű hogy nrkem is negatív lenne.az meg csak jobban idegesitene.
Nekem a tapolcai tesztelés előtt két nappal a 20as érzékenységű negatív lett, Tapolcán a 10-es halvány pozitív.
Megprobàlok pozitiv maradni csak eléggé aggodom.minden reményünk ezekben a pici lurkokban van.Igaz első lombikunk,de ez a 7 év orvosrol orvosra màszkàlàs màr teljessen megörjit.És ha most nem sikerülni egy évet vàrnunk kell.Sajnos.
Köszönöm. A pàrom hozott tesztet,de 25-s erösségüt.Az szerinted màr pozitiv lenne?
Nekem eddig a mensis görcs mindig negatív tesztet hozott sajnos, de mindenki más. A Crinone gélnél sokan tapasztalták ezt, nekem nem volt vele hasonló gond. Nyugi, próbálj pozitív maradni!
Szia! Nem csinálsz tesztet?Az talán megnyugtatna.Ha crinonet használsz,az ugye felgyülemlik,előfordul a beágyazódás 1-2 csepp vérrel jár,és lehet az jelent meg most!Remélem ennyi és nem más.Ha nincs más akkor ne izgulj!Én holnap tesztelnék,már pozitívnak kell lenni!Szorítok! 🙂
Sziasztok.Ma vagyok ET+7.napjàn ha jol szàmoltam.Tegnap minden bajom volt(hànyinger,szédülés,fejfàjàs,néha egy kis mensis görcs)néha beleszurt picit a hasamba.Ma reggel viszont nagyon megijedtem.A krémmel megint szinte mintha fekete véres alvadt vér darabkàk jönnének ki.Hàl istennek nem fàj,nem érzek semmi különösebbet.Szerintetek gond lehet?Nagyon bevagyok tojva.Pénteken kell mennem tesztre,de féllek mi lesz.Köszönöm a vàlaszt!
Akkor pont jól jön ki!😊 Hajrá!
Nem említettem neki, csak annyit kerdwztem hogy várhatóan mikor lesz. Erre annyit mondott, h augusztus 6.ai héten valamikor :)
Tudom,hogy nem azért írtad🙂de bennem van ez is....amúgy én is sokszor olvasgattam,hogy remélem valaki ír valahol pozitív dolgot!Az aviváról sok jót hallottam,érdemes lehet kipróbálni.Jó nyaralást!Kapcsolj ki!Hátha csoda történik közben 🙂
Jaj,nem azért írtam,eszedbe se jusson rosszul érezni magad! Pont hogy erosited a hitünket, hogy sikerülhet, kellenek a sikertortenetek. Megvagyok, hamarosan nyaralás, aztán valamikor ősszel visszamegyunk Tapolcára, de előtte szeretném az aviva tornát megtanulni.
Szia! Jaj istenem....tudom,hogy sokak már inkább hánynának össze-vissza....Hidd el kellemetlen nekem is,mindig eszembe jut,hogy sokan olvassák,akikben még csak a remény él....tudom,hogy nem mindig jó,mert én is nagyon sokáig csak olvasgattam más örömét.De kívànom mindenkinek,hogy legyetek végre rosszul! 🙂Te hogy vagy? Őszig pihensz?
Biztos minden rendben lesz! Czeizel doktor hangsúlyozta sokszor, hogy a rosszulletnek örülni kell,mert jót jelent. Sokan szeretnénk már a rosszullétnel tartani..
Minden jót kívánok! 😊
Akkor sikerült megbeszelni a dokival, hogy ne aug 3an legyen a leszivas, vagy ő mondta, hogy a 6.i héten lesz?
Szurkolok és kitartás a szurik hoz!
Igen,ez fontos,félek is picit!De pozitívnak kell lenni,hogy minden rendben legyen! Bízom! Ma pl 4 cső vérvétel után is összehánytam magam 🙂De azért alakulunk! Azt mondták örüljek ezeknek a dolgoknak 🙂
Szia , köszönöm ! Az élettársiròl van közjegyzői nyilatkozat ! Ezt a másikat nem tudtam , h mi , de már leirták .köszi neked is :)
Szia , nagyon szépen köszönöm :)
Az első genetikai nagy uh fontos mérföldkő ebben a 40 hétben.. :-) Jó jel, hogy ritkulnak a hányások, remélhetőleg kikopnak teljesen!
Köszi:-) akkor biztos, ami biztos, friss eredményekkel megyek.
Szia! Hát gondolom hormonpanel biztos kell egy friss neked, ezen kívül a szerológia ( HIV Hepatitis) mert az is csak egy évig érvényes.
Vszínű neked lesz mèg kenetből bakterológia. De úgy csak nagyjából tippelem az a tuti ha felhívod őket.
Szerintem a párodtól most nem kell semmi vizsgálat.
Szia!Köszi,mostmár kicsit jobb,de néha egy-egy hányás előfordul,de azèrt ez már tűrhető!Vérvétel és kormeghatározás volt múlt héten,csütörtökön lesz eredmény és az alapos nagy uh.Izgulok,de remélem minden rendben lesz.Azt nem tudom,hogy most kell vinni véreredményt,szerintem csörögj oda előtte,az a legbiztosabb!
H.Majoranna, hogy vagytok? Rosszulléteid elmúltak? Voltatok genetikán?
Sziasztok Csajok,
Október környékén szeretnénk visszamenni (4 év után) Tapolcára a 2 fagyibabánkért. Augusztusban elmegyek terheléses vérvételre, mert IR-es vagyok, de évek óta nem szedek gyógyszert, és az utóbbi pár hónapom nem a diétáról szólt sajnos. Kell a FET-hez vmi vérvételi eredményt vinni?
További ajánlott fórumok: