PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei (beszélgetés)
Köszi.😊ez lesz a 3.beültetés és az első FET.Remélem sikerül.😊
Leszívás után már csak a beültetésre mész, aztán tesztre
Mi Szhelyen voltunk, de a maszek urológusok végeznek kb.6-10.000 ft közötti áron.Keress rá neten
Sziasztok! Nem tudjátok hol végeznek maszekban is sperma vizsgálatot Győrben?
Fagyasztottnal összesen 3alkalommal kellett menni.
Engem is mindíg egy napos tàppenzre vett. Dehát a háziorvosok se egyformàk.....
nekünk júl 13.-án (péteken) kezdődött a stimuláció. menzesz után mentünk csütörtökön aztán most kedden és holnap után pénteken utána leszívás jövő hét kedd szerda aztán utána beültetés, hogy közben kell-e menni azt nem tudom.
Ez érdekes, mert nekem direkt a háziorvos javasolta az egy napos tappenzt,es minden alkalommal így hiányoztam a munkából. Hajrá, reméljük péntekre több tuszo lesz!
Sziasztok. Ma voltam a házi orvosnál d.u. hogy péntekre amikor megyek kontrollra, egy nap tappenzre ki írjon. Azt mondta egy napra nem ír ki, így holnap is maradjak itthon. Meg mivel egyenlőre 1 tüszőm vam, azt mondta lehet jobb is itthon maradni. Remélem péntekre több lesz :)
Sziasztok. Ma voltam a házi orvosnál
Akkor én az ellen példa vagyok.
3-ból nem ébredt fel semmi (2,1) a 2.nál már fagyasztott se lett (mert elvitték 5 naposig és 8-ból 2 maradt)
Igy okosabb nem lettél, mindenki más
Szia! Nekünk 12 fagyasztott embrionk volt, eddig két fet. Mindkettőre 2-2 embriót ébresztettek, és mind a négyen fel is ébredtek. Az már más, hogy eddig nem sikerült sajnos belőlük megmaradnia a terhessegnek. De eddig 4bol 4 felebredt.
Szia!Nekünk 2 volt fagyasztva,én is ettől tartottam amúgy,nagyon féltem!De megnyugtatás képpen,mindketten itt vannak a hasamban,13 hetesen.Aznap is volt más fagyasztott,és köztünk is van akinek szépen ébredtek!Szóval,pozitivan tovább!Sok sikert!
Sziasztok, nekem is lenne egy FET-tel kapcsolatos kérdésem. Kinek hány embrió volt lefagyasztva és abból mennyi ébredt fel? Nekünk 2 van lefagyasztva és nagyon tartok tőle, hogy egyik sem fog felébredni. Tudom, tudom, nem így kell hozzáállni, de azért bennem van a félsz.
Szia!Olyan sokszor nem kell,nekem úgy volt,hogy vérzés 3.napja,utána egy hét múlva,ez hétfői nap volt,és péntek reggel korán kellett telefonálni,és akkor volt a beültetés.Tehát 15. napon,összesen 3 szor.Estrofem nevű tablettát kellett elkezdeni és a crinone gélt.Sok sikert!
Sziasztok!augusztus végén megyünk FETre.Aki volt már ilyen beültetésen, megtudná mondani kb. Hányszor kell menni Tapolcára?Annyit mondtak h. A vérzés után legkésőbb 3.nap menni kell.De utána is többször kell menni ultrahangra mint a teljes lombiknál?
Szia, egy ismerősöm ugyanígy járt. Egyetlen petesejtet sikerült végül neki leszívni, amit vissza is kapott. Idén ballagott az oviból a kislánya! Van remény!!! :)
Az nem baj ha bele éled magad! csak pozitív gondolatokkal és lelkesedéssel szabad elmenni és csinálni! Amikor kiderült petevezetékeim el vannak záródva akkor azt hittem össze dőlt a világ és napokig sírtam. A párom azt mondta örüljünk csak ez a gond és megmutatta mennyi minden más rossz lehetett volna. A Dr. Gögös elmagyarázta szerencsések vagyunk hogy "csak" ez a gond. Azóta fel sem merül bennem a gondolat, hogy nem fog sikerülni! Mi is tegnap voltunk és szerencsére minden rendben van és az eredmények is nagyon jók! csak pozitívan és ezekre a kis döccenőkre nem is fogunk emlékezni mikor kezünkben tartjuk éltünk gyümölcsét!
Köszönöm. Reggel 2 este 2 ampulla kell. Egyenlőre nincs mellékhatás. Remélem bírom majd. Az a baj, túlságosan bele élem magam az egészbe, hogy sikerül. Aztán most kisebb pofon, de bízok benne h rendben lesz minden. Meglátjuk. Nem tudom mivel tudnám elő segíteni a dolgokat....
Az első lombik gyakran a kísérletezés lombikja (sajnos, mert ahhoz sokba kerül)
Azért kérdeztem mert egy ismerős lombikosnak volt ilyen kevés de komoly endoja van
Egy másiknak szintén, neki nagyon kevés volt az amh-ja korai menopauza miatt de ezt csak ott tudta meg.
Azért bízz bennük, de fifyeld magad is mert a napi kettő már komoly mennyiség
Első lombik Igen. Zárt mindegyik petevezetékem. Amh ertekem nem tudom; mert azt ott nézték, és nem szóltak hogy valami eltérés lenne.
Utólag a férjem azt mondta a prosztata vizsgàlatról hogy nagyobb volt a füstje mint a lángja.... kvàzi sokkal rosszabbnak kènyelmetlenebbnek kèpzelte a szitut mint aztàn valójában volt. Össze se lehet hasonlítani azzal a rengeteg kényelmetlenséggel amin nekünk kell átmenni
Megpróbálom,de nem akarom még jobban stresszeltetni idő előtt,sokat próbáltam magyarázni azt amiről nincs sok fogalmam,csak olvasom és kikövetkeztetem:),hogy v.színű igy lessz nálunk is,köszi
Első lombik? Mennyi volt az amh értéked? Van vmi diagn.problémád?
Azért 3-4 csak lesz és talán érett petesejt is lesz benne
Az elsőnél dolgoztam és a beülti után is mentem
Bár ne tettem volna, mikor nem sikerült lelkiismeret furdalásom lett.
2.nál rosszul voltam leszívástól kiirattam magam.mikor az se sikerült visszamentem dolgozni, de idegileg úgy kiviltam h.bőgve mentem vissza a dokihoz még egy hét táppénzre
Az andrologusnál lesz kézi vizsgálat neki (készítsd fel) ill.tőle is vesznek vért.
És az egy hónap alatt egyszer még vmelyik reggel kellett vinni be spermát otthonról.de akkor csak bemegy leadja és kész
Az első konzin a délelőttöt ott töltitek
Ahhoz amit most elsőre vizsgálni fpgnak jó s 21.nap. Sima nőgyógyászati vizsgálat lesz, ha kell és régi leveszik a rákszűrést meg kenetet bakteriológianak. Elsőre mindrnkit a 21.nap körül hívnak be.
Köszi,még egy,a mensim mindig 25-26 napra jön meg,az gáz hogy ilyen rövid?Mikor megyünk a 21.napon leszek.
Nyugalom. Megoldjàk, lehet kicsibb tovabb tart majd a stimu de megoldjàk hogy legyenek tüszők.
Szia! Emlékeim szerint nincs meg azonnal az eredmény és igen andrológushoz mindenképpen menni kell eredménytől függetlenül. Én leszívas es beültrtés között dolgoztam jól esett a mozgás. Beülti utsn otthon maradtam 3 nap csak feküdtem enni es wc-re mentem ki utána kezdetem el tenni-venni sétálgatni de a tesztig otthon voltam tápprnzen. De erre sajnos nincs biztos recept van akinek az jön be hogy fekszik van akinek az hogy dolgozik.....
További ajánlott fórumok: