Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
Én már nem tudom mit higyjek. :)
Hát a mensinek adok jövőhét csütörtökig időt. Ha addig semmi, akkor csinálok tesztet. Akkor leszek a 35. napon.
Bármelyik is lenne mindkettőnek örülnék. Csak az ne legyen, mint a múltkor, hogy 3 hónapig semmi.
:)
Én épp most ettem egy kis csokit, de hányingerem is lett. :( Meg most kezdem érezni a cicimet is. Éjszaka pedig olyan volt, mintha föl lennék fázva, de reggelre szerencsére elmúlt.
Apa nincs jól. Tegnap nagyon rossz napunk volt, ma talán jobb lesz, hogy normális hangulatban ülhessünk le a tortához.
Egyenlőre sehova se tudunk tovább lépni, megállt a tudomány. Az alternatívákat folyamatosan nyomjuk, mást nem tehetünk.
Nagyon érzelgős napom van, bármelyik pillanatban el tudnám magam bőgni!
Nálam meg képzeld el, hogy elmúlt a hasfájás...lehet, hogy mégsem jön meg a norcoluttól??? :(((
Mondjuk a hőm még mindig 36,7.
Én ma úgy érzem, hogy meg fog jönni. :) Lehet később, de jönni fog. :) Most kicsit érzem is alul a hasam.
Nekem sem pontos egyáltalán, de holnap lesz a 28. napom. Ha megjön, akkor nálam használ a gyógytea. :)
Boldog születésnapot kívánok!!!!!!!:)
Amúgy apukád hogy van,mesélj valamit!
Még nekem sem...
Viszont ma öregszem :)
Tegnap 11kor kerültem ágyba mert sütiket sütöttem a kollégáimnak..
Jujjj hogy fogod kibírni addig? :)
Én tuti nem bírnám. :)
Szurkolok neked!
Nekem 27.én nem kéne megjönnie,szerencsére még a premens tünetek se jelentkeztek.Neked mikor kellene,kellett volna megkönnie?
:D Szurkolok neked. :)
Mikor fogsz tesztelni?
Így igaz. ;)
Mindig csakis pozitívan. :)
Max majd pár hét múlva követlek Benneteket. :)
No Lányok!
Még a végén kiderül, hogy egyedül maradok a klubban, mert albérlőtök van. :)
Hát akkor ne is csatlkozz hozzánk. :D
Én is csak akkor, ha nincs ott bent egy kis lakó. :)