Pozitív tesztre várva... (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek!
Hát én ma nem vagyok túl jól. :(
Valószínű elkaptam valami vírust. Fáj a torkom, nem túl jó a gyomrom, és olyan mintha hőemelkedésem lenne.
Már délután sem voltam túl jól. Hazamentem és megmértem, hogy van-e lázam. 36,9 volt. Azt hittem belázasodok reggelre, de sajna nem. Mert akkor otthon maradtam volna.
Hát be kell valljam csináltam 1tesztet (10es) reggel.....10percig ültem mellette és nega......
visszamentem plusz 15perc mulva(25perc) es egy 2.halvány csík...
azt mondta a dokim nemrég hogy 15--20perc utan minden teszt pozi lesz,még ha ö is pisilné le...Nekem soha nem volt meg hogy pozivá átváltson....Az is lehet hogy selejt volt a netes teszt...:S
Tehát ez a hónap is reménytelen volt..???:'(
Hellóó! :)
Na csajok...megjött reggelre rendesen. :)
Azért még este felhívtam a dokimat, hogy mi van, ha végig ilyen barnás marad? Azt mondta, hogy nem hinné, de ha mégis, akkor a 4. napon is elkezdhetem még. :)
De így holnap fogom kezdeni a clostit. :)
Annyira reménykedek. :)))
nem kell örülni...mert meg fog jönni:'(
soha nem volt gond a mensimmel ...29-30naponta pontosan érkezik...
No megjöttem én is csajok...jaaaj olyan sokat írtatok mióta eljöttem a melóból.
Nem bánnám, ha Eszternek igaza lenne, és 2 hónapon belül mind a 4-en babásak lennénk. :)
NEM!!!!!
ÚGY LESZ!!!
:( Hát ez van.
Legközelebb már biztosan megmarad. Legalábbis bízom benne. :)
Igen, az lett. Hülyén hangzik, de aznap el is mentem az orvoshoz, mert már a ciklusom 6. hetében jártam. Persze még semmit nem látott a doki, csak megvastagodott nyálkahártyát. Mondta, hogy két hét múlva menjek vissza, de ha közben megjönne a menstruációm, akkor már ne menjek vissza.
Egy hét múlva elkezdett mensisen görcsölni a hasam, és elkezdtem barnázni. Felhívtam a dokit, de mivel akkor még nem állapítottak meg terhességet, ezért mensinek tudta be. Mindenki próbált nyugtatni, hogy nem lesz semmi baj, meg ez gyakran előfordul. De estére már világosság vált, hogy ebből bizony nem lesz semmi, mert már rendes piros vér jött. :(
Szóval egy hétig örültem a pozitív tesztemnek.
Hát én hozzátok képest, annyira nem is vagyok. Én csak gyógyteát ittam most. A hőmet még sosem mértem. (szerintem nincs értelme mindig 35,8 körüli értéket mérek még akkor is, ha betegnek érzem magam.)
Vitamint se szedek, egyedül magnézium+B6, de azt is a munkahelyi stressz miatt.
nem vaok jós.....
closti,meg orvosi kezelések utan ...egyik hoxas lány is elkezdte a closti hosszú ciklusok miatt és éreztem hogy összejön neki......össze is jött!!!:)
kiegyezünk valamiben?
2hónapon belül mind a 4en???hm?de betartsátok nekem!
nem gondoljátok hogy túl rá vagyunk pörögve erre a témára???
pl.nekem a doki kéri a görbemet,masr undorból dugom minden reggel a számba a höméröt....:S
:D
Rólam nem érzed úgy, hogy hamarosan pozitívat tesztelek? :D
köszönöm köszönöm:)
De én mindötöket figyelemmel kiserem ,igaz nemsokszor szólok hozzá....:S