Pozitív teszt, de nincs baba?! (beszélgetés)
Menj másik orvoshoz szerintem. Múltkor valahol olvastam mik okozhatnak még magas hcg szintet, de már nem emlékszem.
Én pl legutóbb úgy mentem dokihoz h neten utánanéztem mi lehet a bajom oka es mondtam neki h en erre gondolok es bingo. Neki nem jutott volna magatol eszebe mert az en allapotomat altalaban mas okozza de az nekem nem allt fenn. Ezzel nem azt akarom mondani h okosabb vagyok mint a doki de neki csak egy eset vagyok aznap a harmincbol.
A vékony nyálkahártya miatt kizárt a kémiai terhesség, ovulációm sem volt.
HCG 11 hétfői labor alapján. 6 hetesnek kéne lennem, ami, ha lenne már javában látszott volna.
Ahogy előttem is írták, a legvalószínűbb, hogy nem volt álpozitív a teszt, ezt van, aki kémiai terhességnek nevezi: elindult a beágyazódás, és a tested elkezdte termelni a hcg hormont, annyit, ami a halovány tesztekre elég volt. A beágyazódás azonban nem volt sikeres, ezért nincs baba, és nem lát semmit a doki még 2 hetes késés után sem. Késéssel meg fog jönni a vérzésed valószínűleg.
Ez a gyakori oka a hasonló eseteknek.
Ennél is gyakoribb, hogy a halovány terhességi teszt rossz minőségű, és csak száradási csík van a reagens helyén, ez tényleg álpozitív.
Ritkábban bizonyos betegségek miatt lehet pozitív a teszt terhesség nélkül.
A pete megtermékenyült, jelezte a teszt, de azonnal fel is szívódott így nem látta az UH. Van ilyen !
Ismerősömmel folyamatosan ez történt.
Egyetértetek lányok ???
Szerintem éjfélig rendelhetünk.
Ideje pénzt is keresni.
Itt vagyok. Megkezdem a rendelést.
Kérem, vetkőzön le, feküdjön fel a vizsgálóasztalra! Csússzon lejjebb!... Még lejjebb!
Lazítson!
Ez egy kicsit kellemetlen lehet.
Nos...
Igen.
Nővérke! Nézzünk egy hcg-t, mert semmit sem látok.
Eredmény néhány óra.
(balra el)
Lapbarna!!!!!.
Merre vagy!
További ajánlott fórumok:
- Mostanában lett pozitív a teszted? Gyere beszélgetni...2010. márc. végi- ápr. eleji babák
- Pozitív teszt és mégsincs baba
- Van itt valaki, akinek későn lett pozitív a tesztje, vagy esetleg negatív volt és mégis lett baba?
- Pozitív tesztre várva - 2024-es babát szeretnénk
- Ha pozitív ovu teszt napon fogant a babátok, milyen nemű lett?
- A méhben való felritkulás lehet baba? Tesztjeim pozitívak! 5+3 hetesen nem látott a doki mást!