Pozitív gondolkodás segít? (beszélgetés)
Bm!
Leszarom.
Nem keresem az ilyen lélek társaságát.
Az én akaratom rajtam áll, nem máson.
Te kifogásgyárat rittyentettél most.
Kit?
Akit nem hagynak pozitívnak lenni, vagy azt, aki nem hagyja?
Mit csinálsz akkor, amikor te pozitív akarsz lenni - és általában az is vagy - de mások folyamatosan gondoskodnak arról, hogy ez ne így legyen?
Pl.hat rád szeretteit felfogása, hangulata.
Vagy ami rosszabb, ha más valaki mindent megtesz azért, hogy Te ne érezd jól magad, mert ő sem érzi jól magát.
Mindenki előtt ott a lehetőség,hogy ne gondolkodjon róla,hanem ÉLJE:)
Aggyal ezt nem lehet felfogni,mert mindenki érteni tudni akarja,ez az amit ÉREZNI kell...
Csodálatosan érzem magam ebben az emberi testben. Nagyszerű lehetőségeim vannak önmagam megvalósítására, számos területen és számos lehetőség közül választhatok azt, amit épp szeretnék. Kell ennél több? Gyerek vagy, majd felnőtt leszel, ezáltal életviteleddel, szakmáddal változtatsz a meglévő világon. Ez a legnagyobb adomány, ami egy entitás kezébe kerülhet. Az, hogy leszülethet erre a csodás színes bolygóra, és élheti az életét, evvel hozzátéve az egyedüli személyiségét, amit csak ő adhat ennek a világnak. Ez egy nagyszerű lehetőség nekünk embereknek, és igen, sokan irigyelnek is minket a szellemvilágból. Aki teheti, minél több időt tölt ebben a földi dimenzióba és én azt mondom, én is azonnal jönnék vissza, miután a sorsom elszólít erről a helyről.
Egyszóval, ünnepeljünk, mert egyenként mindannyian csodás lények vagyunk, és tetteink így vagy úgy, de változást idéznek elő, egy már meglévő világban. Tetteink a bizonyosság arról, igenis érdemes itt lennünk, és a szellemi dimenzióból nézve a dolgot, példaként szolgálunk a határtalan dimenziók világában.
Huhh....nagyon nehéz volt...tényleg nagyon megszenvedtem vele...
Volt egy nap amikor hallottam egy nagyon jó számot: [link]
Ezt mikor meghallgattam hát komolyan elbőgtem magam...nagyon magányosnak éreztem akkor magam, és ez a szám mintha észhez térített volna...bár ez nem ilyen egyszerű...mert nekem eleve nagyon kevés önbizalmam volt...gyűlöltem saját magamat, nem szerettem ahogy kinézek, azt ahogy beszélek, amilyen szokásaim vannak...aztán egyik nap a barátnőm elhívott magával nyaralni, és ott mindent kibeszéltem magamból...olyan szinten, hogy így még soha senkivel nem tudtam beszélgetni....és azután a nap után, másnap már mosolyogva tudtam felkelni...azt tudni kell rólam, hogy én eléggé hívő ember vagyok, és úgy gondolom, hogy ez is rengeteget segített...mármint itt arra gondolok, hogy nem féltem attól a naptól kezdve attól, hogy csend lesz körülöttem, mert ha egyedül maradtam akkor végig tudtam gondolni azt hogy mi is történt velem igazából aznap :) hálát tudtam adni Istennek azért hogy élek, hogy kaptam még egy esélyt arra, hogy megváltoztassam az életemet...Jah és még van egy valami amit minden embernek csak ajánlani tudok...Csernustól a Nő és a Férfi c. könyve...ezt szerintem mindenképp olvasd el...nekem nagyon nehéz volt rájönni arra hogy mennyi hazugság van körülöttem, de örülök neki hogy ezeket már átlátom, mert tudom hogy ezeken már nem tudok egyedül változtatni, csak akkor lehetne ha a másik fél is ugyan úgy látná a dolgokat ahogy én is...de ez nem ilyen egyszerű...nah mindegy...
Nagyon örülök annak hogy mindezen keresztülmegyek most, mert most végre boldognak érzem magam...most már tudom azt hogy nem kell ahhoz egy pasi hogy boldog lehessek, mert az már rég rossz ha csak miatta lennék boldog :)
nah mindegy..nem tudom mennyire volt érthető amit mondani akartam...remélem azért segítettem :)
Régen azt mondtam magamról hogy pozitívan tudok gondolkodni...hát mostanában rájöttem hogy messze voltam akkor a pozitív gondolatoktól. De most úgy érzem hogy rengeteget változtam :) Persze vannak napok amikor annyira nem megy, de mostanában egyre több napom a pozitív gondolkodásról szól....Én is olvastam a Titok c. könyvet, bár már régen, de így visszagondolva szerintem felszínesen voltak leírva benne a dolgok, bár lehet ezt csak azért mondom mert már rég olvastam....nem tudom....de ezt nem lehet megtanulni egy könyvből szerintem, ezt mindenkinek saját magának kell tapasztalnia.
Nekem rengeteg mindenben segített, egyrészt sokkal boldogabb vagyok mióta pozitívan gondolkodom, másrészt pedig rengeteg emberrel ismerkedem meg, amit régen soha nem hittem volna. Nagyon visszahúzódó voltam régen, és ezen nekem nagyon sokat segített :) Meg volt egy betegségem is, amiből ennek a segítségével is sikerült kimásznom, én úgy gondolom :)
További ajánlott fórumok:
- A pozitív gondolkodás negatív hatása, avagy: hogyan ne gondolkodjunk pozitívan
- A pozitív gondolkodás valóban jobbá teszi az életet?
- Titok c .könyv, valaki aki használta, sikkerrel járt?Pozitiv gondolkodás bármire képes...?
- A pozitív gondolkodást lehet tanulni? Hogyan kell pozitívan gondolkodni?
- A pozitív gondolkodás
- Pozitív gondolkodásban jártasak segítségét kérném, beszélgessünk!