Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
Madárcsicsergős szép napot mindenkinek!!!!
kisgé szerintem menj el edzeni egyet,ha van időd.De ha már ennyire borozgatunk itt a fórumon,fogj egy fincsi borocskát,ürítsd ki az üveget egyedül,garantáltan elalszol az este.:)))
Jó reggelt!!! Borosok, sörösök,meg vidámak! :))))))
Valaki tud nekem módszert arra, hogy aludjam ki magam? Az álláskeresés miatt szerintem túl vagyk pörgetve, feszült vagyok és nem tudok aludni, hajnalban már rohangálok a lakásban és egyre csak amortizálódom lefelé, pedig kéne az agyam!:))))
Hát nemhiába Te vagy az 1. a listán.
Egyébként a kollégák már engem is cikiznek, hogy Hoxa-függő meg stb. ;-)))
Barmikor!
Csak szolj!
:-)))))))))))))))))))
kösz, hogy felvidítottál!
Gondolod, hogy most leköt?... Míg dolgoztam, akár a munka rovására is, éjszakába nyúlóan, de most, hogy lehetne...
Az embernek soha semmi nem elég jó... :))
eggyetértek én is!!!!!!!!!
:)))))))))))))))))))))
és tőlem kapsz egy extra adagot!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Koszike!
Ez mara talan eleg lesz!
Ha nem, jovok meg!
Pusza!
Sziasztok!
Csak bekoszontem egy mosolyert mara!
Én is sörivó voltam kb.10 évig, el sem tudtam képzelni, hogy valaha bort igyak. De nem emlékszem, hogy mitől változott meg ez a dolog. Olyan két éve lehetett, az biztos.
Ja, és ma már a sört alig tudom meginni, nyáron, nagy melegben is max. egy pohárral...
semmi :-( !! csakis :-)))) ! :)
tök jól vagyok, úgy érzem, már szaladni is tudnék, de a szigorú dokibácsik min. 6 hét nyugira intettek, és ezt kicsit nehezen bírom...
ööööööööööööö.....izéééééééééé.....akkor szerintem el sem indulok. lepihentem és ahogy felébredtem és ráléptem,azt hittem összesz..... magam :(((((
valahogy nem akarja az igazságot... :((((