Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
De ha tudod, hogy nem jó diétát csinálsz, akkor miért teszed???? Sokkal egyszerűbb életmódot változtatni, ha van család, ha nincs, ha kicsi a gyerek, ha nem. Eheted azt is, amit a család, csak másképp elkészítve. Sokkal boldogabb lennél, ha értékes tápanyagokat vinnél szervezetedbe, hidd el.:)))))
változatlanúl nem értem hogy honnan akarsz fogyni!!! inkább tornázz bébi!
Tulajdonképpen most nincsenek lelki bajaim.Lehet hogy ez a sok hülye csodadiéta az oka.Jól legyengített.Neked is jó kávézgatást kívánok.
Köszi és jó kávézgatást kisgével.
Szia!
Hát Te is mindig beteg vagy basszus! Rendben vagy teljesen lelkileg???
Én alakulok, köszi!
Na, majd du megdumáljuk! Jössz, ugye?
Na te szegény, te is bekaptad ezt a vírust :(((
jobbulást!
Sziasztok lányok!Mi újság?Nálunk olyan szépen süt a nap.Tiszta tavasz van.Kisgé te meggyógyultál már??Hát én ma reggel iszonyú fülfájásra ébredtem,fáj a jobb arcom is a szemem alatt.biztos megint arcüreggyull.-om van,mert rettenet ami kijön az orromból.Csak az a furcsa,hogy most szedtem be a gyógyszert 3 napja.Holnap megyek is a dokihoz vissza.
Kicsit depis voltam mostanában:) de ma már jó! Voltam edzeni, ez feldobott.
Jó reggelt :))
Hát én is azért mondtam :P
Jó reggelt!
Ki hogy van ma?
Az nem lehet jó, én annyira nem szeretem a hétfőt!:))))
Nekem mostanában minden nap hétfő :DDD
Nyitva lesz, ha holnap nem hétfő lesz megint esetleg!:))
14.30 szokásos helyen... csak legyen nyitva :)
Na akkor ezt átgondolom, legyen kora délutáni kávé, jó? fél 3.
Itthon tipródom egész nap, végül is, bármikor jó!:)))
:P hát eléggé elvette a kedvem. holnap hánykor? 17.00???? vagy tudsz korábban is?
Nehogymá szar idő elrontsa a hangulatodat!!!!! Esőben is lehet futni ám, sokkal bulisabb, mert röhejes, ahogy zuhog rád az eső és nem látsz semmit!:))))
Halihó drága! Hát nekem rendesen elrontotta a hangulatom :((( futni akartam menni :P
Jó reggelt!
Szép időnk van, ugye? Nem baj, kell az eső, ha már a tél kimaradt!:))) Kibírjuk!:))))
ahogy megbeszéltük ;) okés
Na, szupi!
Napi 2-nél többet ne igyál, inkább reggel és ete, közben egyél keveseket, többször! Szerintem működni fog!!!!!
Én is tök kíváncsi vagyok!!!!!
Na kíváncsi vagyok :DDD
Tegnap mondtál ám valamit, jól elültetted a bogarat a fejembe. Van otthon még protiporom, Franciaországból hoztam, na ma azt reggeliztem :)
Fú, oké! Köszi!!!!!!!! Na, hol van már?????????:))))))
Jaj de front van a fejemben!!!!! Tornázom egyet, ma már interjúm lesz, meg holnap is, meg pénteken is.........:)))))
További ajánlott fórumok: