Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
Vígasztal, nem vígasztal, de ennél sokkal rosszabbul voltam ezeken a napokon régen, most már nem oylan vészes, tudok pl. dolgozni.:)))))
Azért a szülés is a mi feladatunk...
Vigasztaljon az a tény, hogy ezzel minden nőtársad így van és csak pár napig tart. Sajnos ez a ti keresztetek, amit el kell viselni!
Rossz periódusa meg valószínűleg mindenkinek van, de az majd a napsütés hatására el fog múlni! ;-)))
Szia!
Ez nagyon szuper! Örülök z érzéseidnek, akkor legyél nagyon szerelmes és vidám!
Szia!
Nem vagyok szomorú, csak ez az állapot mindig megvisel mentálisan, már jól vagyok, csak reggel volt keményebb.:)))
Amúgy jól gondolod, azért időnként van rossz periódusom!:))
Szisztok lányok!
Én nem tudom mi van velem,de olyan szerelmes vagyok mint egy ház:)))A tavasz teszi???nem tudom.Bár egyébként is szeretjük egymást de mostanában úgy turbékolunk bárhol,bármikor mintha most találtunk volna egymásra.Jövőhéten lesz a házassági évfordulónk,jaj úgyvárom...:)
ti hogy vagytok????
Szia!
Ne is legyél szomorú, Te mindig vidám szoktál lenni. Egyébként téged nem is tudlak szomorúnak elképzelni az írásaid alapján. Általában süt belőled a + kisugárzás. Remélem, jól gondolom!?
Jó reggelt! Ezt a gyönyörű időt!!!!!!!:))))
Engem reggel elvittek a hormonjaim (mensi) a depibe, de igyexem totál vidám lenni, hisz imádom ezt az időt és semmi okom nincs szomorúnak lenni!
Hú, az tök jó!
Én meg munka címén bejöttem reggel, majd elmentem állásinterjúra, aztán mamához, aztán ebédelni, most szedem a cuccom és megyek haza.:))))
Jó 7 végét. Remélem kedd még oké!
Pussz
Szia!
Jó 7végét mindenkinek!:)
Értem, de azért megpróbálom, hátha.....
Sziasztok, jó hétvégét! :-)
De a férfiak szeretik azt hinni, hogy szőke vagyok!:)))
Nem kaptam meg!!!!