Pozitív és mosoly topik (beszélgetés)
Baba!
Az a lényeg, hogy megúsztad, nem vagy Te olyan "szőke"!
Küldtem 1 szőke nős vídeót, nézd meg gyorsan, de nehogy így járj! ;-)))
Hát igen ..ez a 'trükk' a mai napig bejön a pasiknál.Lehet, hogy csak egy kis mosolyra és odafigyelésre elismerésre vágynak, és mivel megkapták ő-ők ígx viszonozzák. Azért rendes tőlük:)
Ügyes vagy:)!
ugye ezzel nem azt akarod mondani, hogy fogyókúrázol?! egyébként szia! :))
Ki mire buszke manapsag. En arra vagyok buszke, ha 2 eleg :)))
19 palacsintát nyomtam be.... uff... :) dejóóóó
Sziaaaa!
Több a munka,ami jó.Viszont kevesebbet vagyok köztetek.
De most hanyagolom a dolgom és lám:)
Tök egyedül volt!!!!! :))
Már vége is van! Megúsztam 30 ezer forintot! Kis kárt tettem céges autóba és ki kellett volna fizetnem. Elmentem az autós pasival a szervízbe, mosolyogtam, játszotatm a szőkét, kikalapálták, legyintettek az eltört műanyagra, és ennyi. Húh, de jó!:)))))
(..már régóta kisértett és most megint utolért!)
Szia Brigi!
Mostanába ritkán vagy velünk! ;-)
Folyt köv. majd elmondom :))) Szánj rá pár órát hosszú lesz!
Mi történt veletek csajok?
Miért van rossz napotok?
Én biztos felsegítettelek volna. A pasinak biztos ott volt a felesége is! ;-)))))
kisgé- semmi nem tart örökké,!
lehet,hogy vége is a mai pech sorozatodnak:)
Hát, dolgozom ezerrel!:))) Meg hulla vagyok, ha vége a melónak, tépek haza!
világ.. jaj ma nekem is sz@r napom van :PP
a volág tele van úriemberekkel manapság :P
Mindjárt vége a napnak:)vonulj biztonságos helyre pl.ágy, és maradj ott! persze csak ha megteheted:))))
Gyerekek, nem rejtem véka alá érzelmeimet, ma olyan szar napom van! :)))))) Már röhögtem, mikor a sorozatos pech után elvágódtam a tescóba és egy helyes pasi úgy bámult rám, mint egy darab szarra, mondjuk felsegíthetett volna!!!!!
Gyerekek, nem rejtem véka alá érzelmeimet, ma olyan szar napom van! :)))))) Már röhögtem, mikor a sorozatos pech után elvágódtam a tescóba és egy helyes pasi úgy bámult rám, mint egy darab szarra, mondjuk felsegíthetett volna!!!!!
Az már csak kis idő! Azután borozunk egyet, ne feledd!
szegény, hogy lehet kibírni? mozgás nélkül?
nekem muszáj nyüzsögnöm, most is
mindjárt megyek-kocsival a boltba és a főnöknő pénzét fogom költeni:a büfét kell feltölteni:)
mankóeldobás sajnos csak három vagy négy hét múlva...
tánc nélkül még megvagyok, de egy igazi jó naaaaaaaaaaaagy séta... az hiányzik :)
Na tessék, miket hallok???? Eldobja a mankót és fürge táncot lejt :))))
csak így tovább! lassan táncolhatsz is egyet :))))
hát, a zábécéig autóval mentem (vezeteeeeeeeek!), de bent sétáltam, igen!! :))))
lettyke ma sétált egyet :))))
További ajánlott fórumok: