Popdaráló (beszélgetés)
StarMachine feat. Érpataki Asszonykórus
2008. őszén Budapest egyik legexkluzívabb szórakozóhelyén a Jam Pub-ban lépett fel először közösen a StarMachine zenekar az Érpataki Asszonykórussal (Arany Páva Díjas, Kiváló Aranyminősítéssel rendelkező népdalkör). A koncert olyannyira jól sikerült, hogy már ekkor megfogalmazódott az együttes tagjaiban és az asszonyokban az a gondolat, hogy közösen egy lemezt kellene készíteniük, melyen a legnagyobb magyar slágereket dolgozzák majd fel.
Az elképzelés tett követe, így 2009. április 24-én stúdióba vonultak az asszonyok a zenekarral együtt, ahol a feljátszott dalokra az érpatakiak vokáloztak vagy éppen a verzéket énekelték fel. A kis lemeznyi anyag elkészült, melyen olyan jól ismert dalok szerepelnek, mint a Nyár van, a 8 óra munka, vagy éppen a Bikini együttes egykori slágere a Ki visz haza?
Természetesen egy saját szerzemény is megtalálható a lemezen Csini a lány címmel, melyben egy komplett fúvós szekció működik közre. A lemezre az ország egyik legismertebb lemezlovasa DJ Szatmári is készített egy remixet. Így az országban ezt az egyedülálló produkciót először a Zsindelyes tanyán láthatja az, aki kilátogat a III. Zsindelyes Fesztiválra szeptember 05-én.
2009. június 26-án 19 órai kezdettel kerül megrendezésre VASTAG CSABA újabb fergeteges ESTJE Debrecenben a SIKK Music Caféban (Debrecen, Domb u. 1.).
Jegyár: 2000 Ft.
Jegyek rendelhetők: csabaest@freemail.hu címen és a 06-20-243-0567-es telefonszámon.
Jegyátvételi infók:
-személyesen Debrecen Belvárosi Panzió 0-24 óráig 25-ig
-a helyszínen fél 6-tól.
Ismét mindenkit szeretettel várunk!!!
A Szervező.
Kérlek tedd ki az üzenő faladra!
6 órája válaszolok rá
2009. július 17.-én
VASTAG CSABA KONCERT
Meglepetés vendégekkel!
Igényes hely, vacsora lehetőség!
Helyszín: Bicske, Korona Étterem és Pizzafaló Pizzéria
(Szent István u. 16.) este 19:00 órakor.
A jegy ára 2300 Ft, érdeklődni az alábbi elérhetőségeken keresztül
Telefon: 70/ 386-2145, 70/391-8859, Bicskén: 20/466-4125
E-mail: anilcsa@freemail.hu
Jegy átvétel: Postai utánvéttel vagy személyesen a Korona Étteremben.
Előre meghirdetett napokon, Budapesten is!
Mindenkit szeretettel várunk!!
JÚNIUS 05. 19.30 -
AVON ROADSHOW (ADRIENNE, CSABA, SZILÁRD) - MISKOLC, MISKOLC PLÁZA
Szia!
Köszi szépen!!