Pipogya, kétbalkezes mackók... (beszélgetés)
Csak azt nem tudom miért okoz ez neked ekkora problémát ha a barátnőd megoldja?
Sosem értettem azokat akik más életét írják ki.
Elég nagy a különbség, mert falat festeni csak az nem tud, aki nem akar.
Egyébként a kilincs is kb. ilyen. Én már csak tűpárnát varrogattam technikaórán, mégis fogtam a csavarhúzót, és megcsináltam mikor tönkre ment.
Nem nagyon értem a kérdést.
Szakembert keresel a barátnődnek?
Őt zavarja, hogy ilyen a férje, és tőled kért segítséget..vagy?
az utcában vagy lépcsőházban (attól füg milyen környéken laknak) valaki mindig akad aki ilyen mindenhez értő ezermester :)
ha ő nem ismer akkor kérdezzen meg szomszédokat, idősebbeket (nekik rendszerint úgy is segít valaki ha pl nincs kéznél a család).. hátha. jobb ötletem nincs
Szóval ami azért igazán hasznos lenne tudni,hogy vajjon komoly szakik kiszállnak egy villanykapcsoló miatt,vagy egy w.c. kilincs miatt?Jó drága megoldás lesz...:) De persze lehet inkább: :(
Meg régen voltak ezermesterek.Ma már nincsenek?
:)))
A múltkor mondta neki,hogy ugyan már fesse ki a spájzt,az előszobát(hót fehér az egész)Erre mit csinált?Megsértődött!Ez vicc.
Vannak dolgok, amihez az embernek nincs érzéke...
Amikor a fiam a kezébe vette a kenyérszelő kést, felállt a hátamon a szőr; ha a számítógéphez veszi elő a kis mütyüröket, hipp-hopp.
Miért szálkája a szemednek ez a szegény tehetetlen mackó?:)))
Egyébként lehet találni olyant, aki meg tudja ezeket csinálni.
Mondjuk én nem örülnék, ha férjem nekiállna bogarászni a falból kilógó vezetékek környékén, oda biztos, hogy villanyszerelőt hívnék.
MI is totál bénák voltunk az általad felsorolt csip-csup dolgokban, a férjem apukája nem volt az a barkácsoló fajta, így nem tanulta meg az ilyeneket gyerekkorában, de lassan belejövünk:) Mondjuk már kicsit elegünk volt a legó bútorokból:))) Nálunk az elhatározás és a közös munka volt a megoldás. Nem ment nagyon simán, de a vártnál azért könnyebb volt megtanulni itthon barkácsolni:)
Vannak ilyen tökéletesen technikai analfabéták.. :) semmit nem lehet vele kezdeni de mindent szakival megcsináltatni meg gáz.
most vagy az ismerősödnek kell összekapnia magát és szakivá fejlődnie vagy beidomítani a pasit avagy 3. alternatíva lecserélni egy használhatóbb példányra :DDD de valamire csak jó ha vele van :)))
Sziasztok!
Van egy ismerősöm,akinek a férje,semmihez az égadta világon nem ért a lakásban.Értsétek: egy kilincset nem tud összerakni/kicserélni,egy maglazult kapcsolót nem tud visszaerősíteni a helyére,stb...sőt ha villanykörtét kell cserélni,nem érzi az ügyet a magáénak.Arra képtelen,hogy fehérre kikenjen egy falat!Én személy szerint utálom a fószert,de mit tudtok tanácsolni?Lehet találni szakit,akivel ezeket a csip-csup baromságokat megcsináltathatja?Nevetséges az egész...(na villanykörtét azt kicseréli a barátosném...)De én olyan szinten fel vagyok háborodva,hogy azt nem hiszem el!:SSS