Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Pezsgőspohár recept

Pezsgőspohár recept

A Pezsgőspohár hozzávalói:
Pezsgőspohár
Hozzávalók 4 személyre:
# 1 konzerv darabolt ananász
# 10 dkg cukor
# 3 narancs
# 2 citrom
# 1 dl brandy
# jég
# 1 üveg száraz pezsgő


A Pezsgőspohár elkészítési módja:
# Előkészítés: Az ananászt tálba tesszük, megszórjuk a cukor felével, és kb. 2 óra hosszára betesszük a hűtőbe. Megmossuk a narancsot, a citromot, és karikára vágjuk, tálba tesszük, megszórjuk a maradék cukorral, leöntjük a brandyvel, és ezt is behűtjük. Elkészítés: A narancsos keveréket kivesszük a hűtőből, sűrű szitán átpasszírozzuk, és hozzákeverjük az ananászhoz. Visszatesszük a hűtőbe. Tálalás előtt tört jeget készítünk, azaz jégkockákat konyharuhába csomagolunk, és húsklopfólóval összetörjük. Kevés tört jégre kétharmadig adagoljuk a poharakba az ananászos gyümölcsöt, és felöntjük egyharmad rész jéghideg száraz pezsgővel.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A pezsgőspohár elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook