Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Petrezselymes tócsni recept

Petrezselymes tócsni recept

A Petrezselymes tócsni hozzávalói:
10 db burgonya
1 db tojás
1 csokor petrezselyemzöld
1 tk őrölt bors
1 ek só
1 db nagy vöröshagyma
1 fej fokhagyma
1 marék liszt


A Petrezselymes tócsni elkészítési módja:
A nyers burgonyát durva reszelőn lereszeljük és hagyjuk állni 5 percet. Ezalatt az idő alatt a hagymát és a fokhagymát összezúzzuk.
A burgonyát a levétől kinyomkodjuk, hozzáadjuk a zúzott hagymákat a felaprított petrezselyem zöldet a tojást a sót és a borsot, végül a lisztet, de csak annyit hogy éppen összeálljon és amikor korongokat formálunk belőle és a széle szálas maradjon.
Forró olajban kisütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei

A receptet beküldte: , 2017. jún. 15. 23:53

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook