Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Igen, egyetértek, a Geniumosok profi csapat. Ők a Reprogenesissel állnak kapcsolatban.
Amikor a scratchinget csináltattam a Róbert Károlyban, az ottani dokim, Dr. Fülöp szintén felajánlotta a segítségét. Ők a Reprofitosokat támogatják itthonról. A Róbert Károlyt is szívből ajánlom. Képzeljetek el egy klinikát, ahol mindig felveszik a telefont, van elérhető közelségben időpont, udvarias és kedves a személyzet, van ülőhely, tiszta a mosdó, és a legprofibb gépek és eszközök vannak. Aki állami lombikozott valaha, el se fogja hinni, hogy ilyen van!
Köszönöm szépen Lányok!
Közben válaszolt Mónika is, annyit írt, hogy a leleteim alapján nincs szükségem szteroidokra.
A lényeg, hogy végre megnézték rendesen a leleteket :-)
GeniumMed nagyon segítőkész, profi, jol szervezett, és olajozottan működik minden.
Ha már voltál egyszer egy orvosnál ott, aki úgymond a kezelőorvosod lett, onnantól kezdve a recept íratás, gyors egyszerű, és ingyenes.
Én is maximálisan meg vagyok velük elégedve.
Minden szipi szupi lesz, meglatod.
Mi koràbban a Foràcs Intèzetben lombikoztunk. Mikor felvetődött a donormami kèrdèse, nekem maga Forgàcs Vince ajànlotta, hogy ha kell ők szìvesen együttműködnek a kinti klinikàval. Gyógyszerfelìràs, vizsgàlatok, hogy ne kellken mi denèrt kiutazni.
De mi Miskolc mellett lakunk, ìgy egyszerűbb az itteni Kaàli Intèzetbe jàrni. Mint mondtam, itt is nagyon segìtőkèszek.
Szia,
Igen, ezzel foglalkozik a holgy. Budapest, 12. kerulet. Ha kell az elerhetoseg, privatban elkuldom!
Szerintem ők nagyjàból ugyanazt a protokollt alkalmazzàk mindenkinèl.
Kìvàncsian vàrom, hogy neked mit vàlaszolnak.
De szerintem minèl hamarabb, konzultàlj egy itthoni meddősègis dokival. Az sem elfogadható, hogy a sajàt nőgyógyàszod nem együttműködő ès nem hajlandó a protokollban szereplő gyógyszereket felìrni.
Jaj, szegény Karolka. Én is jártam már így, hogy el volt írva a kezelési terv. Szerencse, hogy észben tartod a dolgokat.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy alaposan nézze át a kezelési tervét, amikor megkapja. Sőt, amikor én legutóbb kikértem a kezelési tervemet, már írtam emlékeztetőt, hogy mit ne feledjenek (lipid, Clexan, Medrol, stb.), és elküldtem a legutóbbi kezelési tervet is kiinduló pontnak.
Sajnos nem bízhatunk vakon az orvosokban sem. Muszáj saját ügyünket menedzselni.
Képzeljétek el, menten eldobom az agyam :-(
Reggel rákérdeztem Mónikánál, hogy mitől függ, hogy kell-e valakinek szteroid vagy sem. Erre azt a választ kaptam, hogy ehhez immunológiai meddőségi vizsgálati eredmény kell NK ölősejtekkel együtt.
Én augusztus 16-án elküldtem nekik az összes addigi leletemet, többek között az NK vizsgálati eredményemet is... Tehát ebből a válaszából nekem az jött le, hogy a kiküldött lelteimet felszínesen nézték át és úgy állították össze a protokollt :-(
Hogy lehet ez??? Írtam választ Mónikának, hogy én mindent kiküldtem, többek között az NK vizsgálati eredményemet is, de úgy tűnik, nem voltak elég alaposak a leletek áttekintésénél és legyenek szívesek (amíg nem késő), ha kell, változtassanak a protokollon.
Nagyon felhúztam magam...
Hm, hát ez érdekes... :(
Az NK leleteddel Magyarországon voltál dokinál? Nem kéne egy konzultáció?
Sziasztok Lányok!
Én is rákérdeztem Mónikánál, hogy kell-e nekem Medrol, vagy bármilyen más szteroid, amikor elkezdem a protokollt.
Azt válaszolta, hogy a leleteim alapján nem kell semmilyen szteroid, sem pedig lipid infúzió. Ezen azért csodálkozom, mert kiküldtem az NK vizsgálati eredményemet és az NK számított funkcióm 142%. Az előző beültetés előtt 2 lipid infúziót is kaptam.
Azon vagyok :)
UHra bejelentkeztem a GeniumMed-be, elivileg ők együttműködnek a brno-i klinikákkal, talán egyszerűbb dolgom lesz :)
Szia HK!
Hova jársz akupunktúrára? és kifejezetten ezzel a céllal mentél?
Karolka! Én azt ajánlom Neked, hogy ebben az esetben keress itthon egy meddőségi dokit, aki hajlandó veled és a kintiekkel a sikered érdekében együttműködni.
Pl. az én orvosom a Kaáliban dolgozik, és van egy magánrendelése is. Simán felírja a recepteket, ami a protokollban van, és még segít abban is, hogy mit kellene még plusszban (pl. Prolutex szuri). De most pl. ellenzi a Dipherline Depot szurit, szerinte nálam többet árt, mint használ.