Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
3 hónapja fsh:26
Amh: 0,07
1,5 hónapja
Fsh:47
Amh: 0,11
Tegnapi fsh: 9
Az amh meg nincs meg!
Ilyenkor mi van???
Szia Ildus.
Hasonlo erteket nekem este fel bromocryptin egy honap alatt lefelezett. A meddosegi dokim adta a bogyot ra es azota is szedem. Hetfon megyek ujra nezetni....
Szia Ildus!
Nekem 490-es prolaktinra nem adott semmit az endokrinológus. A baba beágyazódott, tehát azt nem befolyásolta,de a 7.heten sajnos vetélés lett. Szerintem arra az értékre te is fogsz kapni valamit. Legközelebb nekem is figyelni kell rá.
Látod Kata csak beszélni kellett róla😂😂😂
Megnyugtatlak sok ilyen lesz még amin lehet majd aggodalmaskodni.😉😃
Linda
Szia Ildus,
Én hasonló értékre kaptam gyógyszert az endokrinológustól rá.200 körül az ideális úgy tudom.
Norpolac-ot kaptam, de azt beültetés előtt abba kellett hagyni.A Bromocriptint lehet szedni tovább, viszont azt rosszabbul tolerálják sokan.
Gyorsan pár hét alatt helyre jön gyógyszerrel.
Linda
Hello Lányok!
Megjöttek a labor eredményeim, és úgy nézem, a prolaktin kicsit magas lett. Érték: 698,6 mIU/L, referencia: 70,8 - 566,5 mIU/L. Ez már vészesen magas? Kihez forduljak, nőgyógyászhoz vagy endokrinológushoz? Volt itt közületek valakinek magas prolaktinja? Mit kapott rá, mennyi idő alatt jött helyre?
Platán ez szuper hír!!😃😃
Hajrá február!!🤞🤞🍀🍀
Köszönöm, hogy megosztottad velünk.
Most már ezt is tudjuk😉
Linda
Már kaptam is választ tőlük. Most kicsit megnyugodtunk :)
"Ami a spermiumok minőségét illeti RTG után, mivel a partnerének volt védőöltözete, nem kell félni, nem lesz befolyással a februári IVF-re. Utánakérdeztem az andrológusoknál és az orvosnál is."
Köszi lányok a javaslatokat! Beszereztem az ajánlott cuccokat :) most már csak használjon!
És köszi a drukkokat! :)
Köszi Linda, szupergyors vagy :)
Igen, írtam nekik is, csak gondoltam hátha járt már valaki így a csapatból.
Szia Platán,
Ebben sajnos nem tudok segíteni.
Javaslom kérdezd meg a cseheket erről.Az a biztos.
Linda
Sziasztok lányok!
A szakértelmetekre lenne szükségem.
A férjemnek December végén csináltak egy mellkasröntgent. Február végén kellene mennünk Brnoba.
Szerintetek okozhat a röntgen olyat a spermiumokkal, ami miatt el kell halasztanunk? Vagy inkább most nem érdemes megpróbálni? :(
Köszönöm szépen
Szia Niki,
Én is küzdöttem ezzel.
Jó kis szilvalekvár,ha van otthon vagy a DM-ben lehet kapni szilva levet(a viaminoknál van alul) illetve reggel éhgyomorra 1 Actimel.
Nekem ezek segítettek.
Jó utat kívánok és holnapra sok sikert🤞🤞🍀🍀🙏🙏
Linda
Szia Aprózsa!
Nekem ugyanez szokott lenni. Próbáld ki reggelire a jó híg zabkását, illetve éhgyomorra langyos citromos vizet.
Sok sikert a beültetéshez!
Évi
Szia Niki!
Nagyon drukkolok Nektek! 🍀🍀🍀😘😘😘😘
Én pont az ellentéte vagyok,inkabb hasmenésem volt,vagy akár napi 5ször is el tudok menni wcre..
Próbáld ki a lenmagpelyhet,vagy az útifű maghéjat,vagy esetleg valamilyen gyógyteát (szenna,mályva)
Sziasztok lánykák!
Volt valakinek olyan tapasztalata, hogy progeszteron készítmények miatt székrekedése volt? Vasárnap óta szedem, használom a bogyókat ill. injekciót és tegnap döbbentem rá, hogy azóta nem is volt széklet 😟 sok folyadékot iszok és rostos is van minden nap, de mégis. Félek, hogy ez beültetés után ne okozzon gondot ... tudtok valamit javasolni hogy mit lehetne tenni? Illetve volt így más is?
Holnap reggel indulunk Brnoba, péntek beültetés 🤗
Niki
Szia! Igen rendel keddenként a soten,az üllői úton!
Én novemberbe voltam nála!
Január 30.-án a leszívás es február 4.-én a beülti.
Akkor ebben is különbözik a 2 klinika
Elnézést Kata félreértettem azt hittem a beültetés lett volna januárban, de akkor minden rendben😊
Egybe kellett fizetni.
Linda
Szia!
De igen már adtam beadtam a decapeptylt. Február 4 a beülti időpontja.
Arra nem emlékszel véletlenül mennyit kellett fizetni? Egybe az 5 ezer eurót?
Szia Kata,
Úgy emlékszem a leszívás előtt 3 héttel kellett fizetni.
A januári időpont akkor nem jött össze?
Linds
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
A Reprogenesisbe hogy van a fizetés?
Ugye közvetítő orvosunk van és majd Ő értesít. Na de jó lenne ha nem úgy kapnánk az értesítőt hogy most utaljam el.
Köszönöm
Szio
Igen a Zlini klinikával állkapcsolatban mostmár! Dr Sipos ( Forgács intézet )
Azt nem tudtam h rendel a SOTE is, melyikben?
Megkérdezhetem h mikor voltàl nàla?
Köszi
Van itt köztünk, aki ott lombikozik, úgy emlékszem, de nem tudom ki.
A statisztikát amit tegnap küldtem neked nem nézted meg? Linda beleirta ki melyik klinikán volt aktuálisan.