Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Kedves Babsz76🥰
Nekem beültetés előtt 59 volt a progim,és egy het múlva nézettem akkor már csak 35… én reggel 400mg utrot és este is 400mg utrot huvelykúpot használtam. Délbe pedig 1 prulutexel kiegészítettem. minden rendben lett és most vagyok 10hetes🥰
Igen, érdemes lenne orvost váltani.
Megértem, hogy aggódsz. Azért még nem szabad feladni. Hátha beágyazódott a picur és most egy löket progeszteronnal ráerősítesz, hogy tudjon tovább kapaszkodni.
Szerintem nagyon jól tetted, hogy szúrtál Prolutexet! Nem is értem miért nem nézettek nálad a beültetés napján progeszteront.
Én egyelőre maradnék a 2×1 Cyclogestnél (főleg, hogy ezek szerint nálad nem szívódik fel jól a nyálkahártyán keresztül) és szúrnám mellé a Prolutexet. Nézetnék minél előbb újabb progeszteron szintet és mellé egy HCG-t is, ahogy a többiek írták.
Nekem 2x1 cyclogest + 1 prolutex használatakor is csak 34-35 volt a progi.
A mostani beültetésnél 2x1 cyclogest, és 2x1 prolutex megy. Így 100 körül van a progi,én meg nyugodt.
Mindenképp nézesd újra a progit,én nem várnék,akár holnap már ránézetnék.
Szorítunk!😊
Én lehet hogy még délbe is raknék fel cyclogest..
Én azt vettem észre hogy nekem amikor cyclogest használtam az keves volt 2×1..
Szerintem 7 en csinaltas egy progi meg Hcg hogy megnyugodjál...Én mindig a 7 napon mentem vérvételre..
Ja hogy ez a Reprogenesis?
Akkor ott lehet máshogy megy.
Na de tényleg nincs még veszve.
Szorítunk!❤️
Köszi!
Sajna a mai UH-n már az embriót sem találták.Mondjuk tegnap óta vérezgetek.
Most már iszonyat görcseim is vannak.
Reggel műtenek.Na de ezzel le is zárom a “horror sztorit” és nagyon köszönöm mindenkinek aki szurkolt.Nem gondoltam hogy egy PGS embrió is így elhasalhat,de benne van ezek szerint ez is a pakliban.
Továbbra is szurkolok mindenkinek aki babát vár vagy most megy.❤️
De nem néztek neked a beültetés napján progit?A Reprofit már aznap nézetett.
Ha kellett volna emelik.Receptem is volt.
A mértékegység biztos jó?
Tuti nmol/l?Nem mindig abban adják meg.
Nagyon koszonom a biztatast!
Sajnos, ha nem alakult volna ki az Asherman, azaz mehosszenoves, es nem lennek 51 eves, akkor meg bizakodnek. Sajnos valoszinu elszurtak a missed ab mutetet, megsertettek a mehfalat. Innen nem tudom hogyan tovabb. Tobb mint 10 ev kinlodas utan.
Ezert orultem volna, ha a sorstarsak kozul valaki ezzel a problemaval tudott volna pozitiv tapasztalatot megosztani.
Neked sok szeretettel gratulalok gyermeketekhez!🥰
Óriási sz.... ban vagyok! SOS légyszi valaki válaszoljon! 30.~án délben volt a beülti és azt javasolták hogy ma nézessek progit pedig mondtam hogy nekem alacsony. Az előbb jött meg az eredmény 24,5nmol/l
Remeg a kezem annyira ki vagyok akadva!benyomtam 1 Prolutexet de szerintem itt vége is van!
Sajnálom ami veled történt! Bár senkinek ne kellene ilyeneket átélni!!
A bunkó dokihoz remélem visszaér majd a karma!!
Neked csak annyit tudok mondani, h fel a fejjel, koronát igazít és tovább menni előre! Ez a lelki állapot 2 esetben fog megváltozni, 1 ha sikerül a baba, 2 ha feladjátok! Addig ez egy piszok küzdelem! Tudom miről beszélek,20 év van mögöttem, megannyi lombikkal!
Tudom hülyén hangzik,de csak úgy leszel sikeres,ha hiszed amit csinálsz, még a pofonok ellenére is! Ha valamit nagyon akarsz,azt hinni kell és a tiéd lesz!!!
Remélem tudtam kicsit segíteni 🙏🏻🥰
Első alkalommal Fet+8. napon voltam vérvételen, akkor 299 volt a HCG. Ez alapján arra számítottam, hogy Fet+13. napon valahol 1200 és 2400 között lesz. Erre megkaptam a 4099-es HCG eredményt. 🤷♀️
Szóval, Fet+5. napon azért még nem lehetett annyira magas a HCG.
Igen, a Rossmann saját márkás 10-es érzékenységű.
Nekem a Fet+5 napi nagyon-nagyon halvány volt.
Szorítok! 🍀
Ilyenkor nagyon nagy a különbség 1-1 nap között.Én a 4. napot korainak gondolom,de lehet tévedek.Legkorábban az 5.nap.
De aztán mintha Beba a 4.nap tesztelt volna.De még ne vonj le semmi következtetést.Korai még szerintem.😊