Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Lányok; már úton haza családilag🥰🍀💫✌🏽; forgalom nulla.
Minden flottul ment a klinikán is és nagyon kedvesek voltak!! Reprofit👍🏽! Telefonon még a koordinator is velünk volt és segített.
Ja; a Pcr tesztemre senki nem volt kíváncsi🤣; se a határokon, se kint.
Paracetamol mehet. Én is így jártam terhessèg alatt.
500mg napi 2-3 mehet.
Paracetamol. 6 óránként max 500.
Nekem ezt mondta a Kaális dokim novemberben.
Szia!
En is szurtam depot injekciot. Azt mondtak, hogy valoszinu nem fog megjonni, de ha megjon az se baj.
Nekem megjott.
Lányok, pakolásztam és találtam a cuccaim között Exeltis és Estofem normatív receptet.
Ha valaki számára ez izgalmas akkor írjon privit.
Kedves Lányok!😍
A sikertelen lombik után a következő hónapban Nektek pontosan jött meg a menstruaciótok?
Szép Hétvégét Mindenkinek!😊
Sziasztok, egy kerdessel fordulok hozzatok Depot injekcioval kapcsolatban.
Masodik donorpetesejt beultetesre keszulunk, es az elsovel ellentetben Most Depotot kellene szurni, a harom hetes fogamzasgatlo utan, kozvetlenul az ultrahang napjan.
EZ viszont azt jelentene, hogy nem jönne Meg a havi vérzésem!? Nem kellene a nyalkahartyanak frissen felepulve lennie a kovetkezo ciklusra amikor a beultetes lesz?
Bocsanat ha hulyeseget kerdezek, talan Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata... Elore is megkoszonnem.
Én ha most lombikoznék külföldön, keresnék olyan segítőkész barátnőt, aki mostanában lombikozik itthon tbsen és nem napi 2* szúr.
Az új törvényeknek hála a prolutex dobozáron van (300 FT) , ha magyar meddőségi intézet írja fel.
Minden egyes alkalommal mikor megyek a patikába hihetetlenkedve rázom a fejem, mikor megmondja a gyógyszerész, hogy fizessek 1800 forintot, és ad 6 doboz szurit...
Még élénken él az emlékemben, mikor pár éve talicskával hordtam a pénzt a patikába 12 hétig, a napi 2 szuriért.
Akik most kezdik a lombikot és államiban nyomulnak itthon - el nem tudják képzelni micsoda mákjuk van. Fogalmuk sincs!!!
Átolvastam a mai napi fórumot. Érdekes volt ez a prolutex is. Ma voltam a 13. napi uh-n, 9.2mm a mnyhártya vastagsága, a progiszintem 1.78nmol/l. Brno már reagált is, csütörtökön beültetés, ez lesz a 19. ciklusnap. Remélem szerencsés szám.... Mit gondoltok erről a 9.2mm-ről? Nem vastag egy kicsit...
A dokitól (mezei nőgyógyász)megkérdeztem a prolutexet, hétfőn simán felírja előre, persze csak akkor váltom ki, ha szükséges.
Döbbenetes ez a progeszteron leépítés...érdekes volt olvasni, hogy mindenkinél mennyire más a metodika. Szeretném, ha már ezért fájna a fejem...
Engem sokkal inkább aggasztott, hogy ez a sok cucc, amit használunk milyen hatással van a babára.
A túlzott progeszteron használat például bizonyítottan összefüggésbe hozható a fiú baba húgycsófejlődési rendelleneségekkel.
Én aki ezerrel toltam /tolom a progit, azért izgultam, izgulok , hogy nálunk ne legyen ebből baj.
És ez csak a progi, mellette megy még ezer millió cucc...
Igen, teljesen egyetértek, csak azért írtam le, mert én még nem hallottam ilyen hosszú progipótlásról. Az oltással kapcsolatban úgy döntöttem, hogy majd a vége felé adatom be, akkor bármit is okoz, már nagy baj nem lehet.
Nekem két beültetésem volt a Reprofit-ban, mindkétszer kettő embrió került beültetésre, mindannyian elindultak vagy megtapadtak. Az elsőnél az egyik még a HCG méréseknél állt meg, a másik a 9. héten halt el. A másodiknál az egyik petezsák korában megállt, a másik szerencsére velünk maradt. Vagyis ezek szerint mindkét esetben kedvező körülmények voltak a megtapadáshoz, mégis a 4-ből 1 embrió volt alkalmas. A donor 18 éves volt 14 petesejttel, mégis ilyen arány adódik. Szóval nem feladni, csakis előre menni!