Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Köszönöm lányok, megoldottam ❤❤❤Azért durva h mindenhol telt ház van.
Igen megyek 12 cn. Uh-ra ami jövőhéten lesz esedékes..kiváncsi leszek az eredményre.Amúgy köszi az infót...akkor nem olyan vészes az értékem
Szia Lia39!
Én azt olvastam itt a fórumon korábban, hogy 500-1000 között jó az érték, és hogy a 12-13. cn ha méreti az ember, és nagyon magas (4000 felett), akkor kell csökkenteni az adagot, mert a túl vastagra növelt mnyh sem jó. Ezt ollóztam össze korábban a lányoktól. Nekem is 1-1-1 a protokoll, a 10. cn 481,9 volt, a 13. cn. 431,9 volt.
Szerintem beülti előtt az fontos, hogy a mnyh. milyen vastag. Azt tervezed nézetni?
Sziasztok!Már egy jó ideje olvaslak benneteket és nagyon sok hasznos tanácsot adtok. Mi most készülünk az első donorpetesejtes lombikunkra. 8 napja szedem a protokoll szerint az estrofem tablettát 1-1-1 adagolással.5.cn 913 pmol/L volt az ösztrogén. Beülti előtt szerintetek ellenőriztessem még egyszer vagy tök felesleges? Csak azért parázok egy kicsit mert sajnos endometriózissal is kezeltek és ugye a sok ösztrogén nem tesz neki jót....
Juj, akkor nagyon drukkolok, hogy szorosan kapaszkodjon. 🥰
Esetleg kérdezd meg Duna Medical Centerben.
Én még nem voltam ott ezügyben, de tudom, hogy szoktak Brno-s pácienseket ultrahangozni
Sziasztok!
SOS segítséget kérek. Júli. 7-én kellene mennem UH-ra a reggeli órákban, de a saját orvosomnál nincs időpont, nincs sem a Medicover-ben sem a Lilymed-nél. Segítsetek légyszi ötletekkel.
Előbb utóbb bekövetkezik,ahogy itthon haladnak a dolgok.
Az nem semmi, vajon őket is megrohanták a magyarok...?
Értem. Ismételten sok szerencsét kívánok nektek!☘ Azt hiszem, ez a legfontosabb ebben az egészben...
Nem szóltak hogy gond lenne
A repromedicaban nincs felső korhatár. Más ilyen intézményről nem tudok.
Írtam a koordinatornak,hogy mit szeretnénk, és hogy lehet e a következő ciklusban. Azt írta,hogy tuti nem,mert sokan várakoznak.
Donorembrióval második 🙂
Sajátsejtessel volt korábban 7 stimuláció, 5 beültetés, de egyik sem indult el
Eredmenyes kapaszkodast kivanok! ❤️
En ugy tudom, hogy a Repromedica-nal 53. szulinap a korhatar plusz 1 honap. De lehet tevedek!!!!
Oh, ez nagyon izgalmas, akkor sok szerencsét!☘ Hányadik próbálkozás?
Akkor holnapra megy a drukk, sok sikert kívánok!!
ValaMalDoran ha jól emlékszem, te 50 felett vagy, így a csehek így szóba sem jöhetnek, mert náluk ha jól emlékszem, 49 a korhatár. A szlovákoknak meg talán nincs is?
Ha mi is meg egy fagyibabank szeretnénk, akkor nekünk is a szlovákok maradnak, mert e hónapban betöltötték a 49- et 😑
Nekünk is Reprofit donorembrió, eddig minden gördülékeny volt, nem volt felesleges várakozás.
Holnap lesz beültetés 🥰
Jaj bocsánat, én Reprofitos vagyok, akkor kérlek, tekintsd tárgytalannak a kérdésemet. De azért tényleg érdekelne ez a sorban állás...
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült.😒
De talán ez a következő próba meghozza a várt sikert. Drukkolok!☘
Hogy érted hogy teljes donorembriónál is sorban állás van? Mi is ezzel próbálkozunk, az elmúlt három beültetésnél nem volt fennakadás, változott volna valami...?
Óo, őszintén sajnálom! Akkor ezek szerint nem lett jó a vérvétel eredménye...
Szia! Nagyon sajnálom.. :( Melyik klinika ez? - ha megkérdezhetem-
Remélem hamar összejön a donor embriós.🤞
További ajánlott fórumok: