Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Szia !
Sajnos nem tudom, melyikre gondolt a doki. Ajánlott egy másik orvost is, de egyszerűen már nem bírjuk anyagilag.
Sziasztok Drágáim!
Ma megtudtam, hogy nekem még sosem nézték az V.(Leiden mutáció) és a II.(Prothrombin) faktort. Ezeket kéri Bagócsi doki.
Hajrá, előre :D!
Szia!
A Synlab honlapján mindent megtalálsz. Egyébként 3 különböző infertilitási panel van. Pontos árat nem tudok így fejből. Nem tudom, hogy ezek valamelyikére gondolt-e az endokrinológus. A vizsgálatokról leírást is találsz.
Szia!
Én ezt a választ kaptam, hogy kb mennyire számítsunk. :
{Sajnos pontos összeget nem tudok mondani, ugyanis az az embriók mennyiségétől függ. Az IVF kezelés ára 1950 Euró, a genetikai vizsgálat 350 Euró embriónként és a fagyasztás pedig 250 Euró az első 2 embrió és minden további pedig 50 Euró.}
IVF+PGS saját.
Sziasztok !
Én a Versysben futok neki a petesejtdonoros lombiknak. Van köztetek, aki szintén oda jár ?
Az endokrinológus mondta, hogy a synlabban kérjek egy terhességi immunpanelt. Tudtok segíteni abban, hogy ez mi és mennyibe kerül ?
Gratulalok! Nem semmi, hogy ti is mennyi mindenen atestetek a kis csoppert!
Azt azert cafolnam, h nem tajekoztat a reprofit a friss stdrol, ez benne van az arban. Ugyhogy nem volt extra ktg.
STD=szexuálisan terjedő betegségek
Szerintem írj nekik direktben. Gyorsan válaszolnak, én angolul vettem fel a kapcsolatot, de a magyar koordinátort is sokan használják itt. Többet megtudsz és segítenek. Ha több klinikával felveszed a kapcsolatot, összevetheted az árakat is. Van egy olomuci reprofit fb csoport, ott egy angol lányon keresztül további kedvezmények is kaphatók.
Szia Gyöngyi (?:) Szerintem itt főleg donoros kérdésben tudunk segíteni, de hátha valaki..
Donor esetén 4500-4900 EUR alapárak vannak + még az egyebekért pl. fagyasztás, lipid stb. plusz párszáz eurók. Hasonló árak vannak a különböző cseh intézetekben.
Nekem Genesys-ben minden itthoni vizsgálatot elfogadtak, mondjuk nem vágom mi az SDT.. :-)
szia, 4700EUR a reprofitnál a donor petesejtes lombik. saját petesejttel+pgs: 2265EUR
nekünk minden itthoni leletem elfogadták, semmit nem kértek ott. a férj ottani std-je (azt hiszem, azt csinálták) az árban volt
Új vagyok itt. :)
Sacc/kb lehet tudni külföldi árakat saját stimus és petesejtes PGS-hez kompletten? És mennyi pluszban a donor petesejt választása? Hiába nézem a honlapokat, nem egyértelmű, kb mivel lehet számítani.
Plusz kérdés, hogy van olyan vizsgálat/labor, amiből nem fogadják el a meglévőt, hanem csak sajátot? (Hallottam ilyen a Reprofitról STD ügyben).
Szia Tücsök!
Most már én is tudom....... :(.
Csak az bosszant, hogy akkor rá is kérdeztem.
Ma megyek a háziorvoshoz, hogy adjon beutalót hematológiára. Ha sokára kapok időpontot, akkor a Synlabnál megcsináltatom a vizsgálatokat.
A sima lombiknál volt Clexane a protokollban, itt nem kaptam.
Adel hat nem semmi! Nekem egy 3-as panelem volt a synlabban. Az mthfr c766 lett homozigota, ami folsav hasznositasi problemat jelent. A haematologushoz visszakuldtek a reprofittol, hogy javasolja-e a verhigitot emiatt. Nezett homocisztein szintet, az rendben volt. Azt mondta, nem szukseges csak emiatt a clexane, de ha a terhesseg melle mondjuk valami gyulladas, fertozesem lesz, akkor fokozottabb a trombozisveszely, es akkor ma igen.
Ugyhogy a reprofit inkabb a transzfertol keri a clexane-t. 12. Hetig.
Nekem csak ez volt meg.
Szia Adél!
Én külön voltam immunológián és hematológián. Van átfedés, de nem 100 százalékban ugyanaz szerintem. Kaptál amúgy Clexanet a beültetésnél? Üdv
Adél szívem ez elképesztő.
Megértem h dühös vagy itt mindenki doktorálhatna mert jobban tudjuk lassan mint ők az orvosok h mi kell.
Idő, pénz, ideges várakozás mikor rá is kérdeztél.. vicc 😤
Remélem sikerül elintézned.
Sok puszi
Sziasztok Drágáim!
Itt vagyok, olvasok, csak sok a munka. Ezért nem tudok mindig, mindenre reagálni.
Nagyon örülök mindenkinek, csak ilyen szépen tessék haladni előre, ahogyan teszitek.
Ma kaptam egy e-mailt a Mónikától. Azt írta, hogy Bagócsi doki azt mondta, hogy nincs trombofília vizsgálatom, végeztessük el. Ebben az a "szép", hogy 2016, március 25-én lett meg az immunológiai(van haematológiai része is) vizsgálat eredménye. Akkor meg is kérdeztem a doktornőt, hogy azok a vizsgálatok, amiket a kaális orvosom kért(APC rezisztencia, Leiden mutatió, trombofília faktorok, autoantitestek, antifoszfolipidek) ugye benne vannak? A következő választ kaptam:"Minden megvan és minden negatív. Örüljön neki!"
Hazajöttem, elkezdtem végigbogarászni a leleteimet. Basszus, ez nekem full héber. Holnap visszaírok Mónikának, elküldöm a Synlabos vizsgálati paneleket és megkérem, hogy jelölje meg, mi az, ami kell. Fogalmam sincs, hogy dokibácsi mire gondol.
Örülök, hogy van ötlete, csak legyen számomra is világos, hogy mit szeretne. Azonnal megyek és megcsináltatom. Tesómnak is elküldtem Angliába, hátha ő is észrevesz valamit.
Komolyan mondom, ha kiderül, hogy tényleg hiányzik valami.....................nekimegyek valakinek.
Még jó, hogy délután voltam körmösnél, így lehiggadtam.
Puszi és ölelés mindenkinek!
Pörögj csak rá ez természetes.
Én szedtem E vitamint, inofolic folsavat és femibion babavitamint.
Sportoltam és no stressz 😜
Egyél egészségesen és változatosan.
A D vitamin is nagyon fontos én sokat napoztam , sétáltam meg is kérdezte most labor után a doki mit tett h a D vitamin ilyen jó alacsony szokott lenni.
Szépen megy az idő hamaros ti is mentek!
Sok puszi
Asztaaaa!
Elhiszem h ezt most emészteni kell nem kis feladat és nehezebb terhességet is jelent.
Az h hány hetes majd úgyis tudja a doki. Elvileg mindig az utolsó menzeszhez igazítják a heteket de nálad gondolom a magzatok fejlettségét nézte és négy hetesnek felelnek meg.
Hatalmas feladat előtt álltok le a kalappal és emésszed csak ez nem hétköznapi helyzet.
Puszillak
Sziasztok Lányok!
Fandi megy a drukk!!!
Bertha majd gyere hétfőn hogy megírd, mit láttatok! :)
Fulcsi pihizz, hallgasd a meditációt esténként és küldd a + energiát odabentre! drukkolok, hogy mielőbb ott legyen az a csík!
Voltam a drnőnél, láttuk a két petezsákot, bennük 2 ill 3mm embriótelepeket, de szívhang még nincs, 4hetesnek felel most meg, tehát a leszívás előtti két hetes mensi számítás nem működik nálam. (szept.6 leszívás, szept 11 beülti) Jövő péntek reggel uh, akkorra már kellene látni szívhangot is.
Hát mit mondjak, most kezdek belegondolni, hogy igen, egy is megtapadt volna, és így most magam miatt is aggódhatok, hogy ne legyen semmi gond, és mindannyian jól legyünk és 'túl legyünk' a terhességen. Nem szeretnék kötelezően előrva befeküdni, mert a kislányommal annyira szoros a kapcsolatunk, hogy 8évesen sokszor még mindig együtt alszunk (apa állandó éjjeles). Ha egy lenne, nem kellene ilyen miatt pörögnöm. De majd helyreteszem, csak most hirtelen jött az információ és őszinte leszek, azért beparáztam..
Lucamami!
Mi volt tegnap a dokinál?
Vártam egész nap h írjál izgulok érted!
Sok puszi
Szia Lisie!
Szeretnék feliratkozni a listára. Október 9. és 11. között várható a beültetésünk. Most pénteken punkció. Fertimednél vagyunk.
Köszönöm
Fandi75