Petesejtdonoros lombik (beszélgetés)
Csodaszép és űber cuki!😊
Milyen lenne?😚
( csak azt hittük, hogy már a héten láthatjuk)
Sebaj, kivárjuk!😂
Egész nap mocorog rugdos keményen ő nagyon jól elvan életem.
Hamarosan meglesz a nagy találkozás.
Alig várom h láthassam vajon milyen lesz 😊
Mi a Penzion Integrityben voltunk, nagyon helyes, kényelmes és tiszta,
Ingyenes a parkoló és közvetlenül a klinika mellett van.
De édesek vagytok h gondoltatok ma rám.
Beteg lett a doki így maradt a gyűrű.
Kértem h vegye le valaki de annyi baba született senki nem ért rá.
Órákat kellett várni arra is h a CTG papírt egy orvos lepecsételje.
Írtam az orvosomnak hétfőn leveszi.
Olyan kényelmes volt a szülőágy h be is aludtam ( végre) míg hallgattuk a kis szívdobbanásokat.
Kéne bérelni egy ilyen ágyat itthonra hihihii
Köszi! Épp jókor, én szedem és fogyóban.
Eszembe voltál ma:).Hogy vagy?
Köszönöm szépen, ez jól hangzik!😊
Megnézzük!😚
Sziasztok lányok!
Segítenétek szállás ügyben?
Reprofit környékén kellene olyan ami jó és megfizethető.
Köszi!😊
Lányok!
Alma patikában most akciós az INOFOLIC folsav ha valaki ezt szedi.
13 helyett 9000 körül látttam 60 tasak.
2 havi adag.
ahogy Olaszlány írta.
Sok sikert :)!
Nekem most lesz életemben először fagyasztott beültetésem valamikor május végén.
Hogy megy ez csajok? Az előtte lévő menszesz első napján kell írni Mónikának és mondja, hogy pl rá 20-22 napra lesz a beültetés?
Szállást egyántalán hogy foglaljunk? Mónika esetleg megmondja már a ciklus első napján a pontos dátumot?
Elméletileg ez is feltöltés és több rétegről szögből ultrahangkép így elmeletileg latszik minden kis elváltozás is. Hycosym nekem is volt de az inkább csak petevezeto ellenőrzés. A méhem annyira nem nézték azon a vizsgálaton.
Még győrben kérték a méhtükrözést és megvolt az időpont erre két nappal korábban felhívtak h az orvos nem vállal el.. a sztori hosszú és csúnya a győri csoportban már megírtam nem is ez a lényeg hanem hogy ha továbbra is sikertelen maradok csak meg kellene nézetnem...de továbbra is érdekelnek a tapasztalatok..
Szerintem következő hónapban elmegyek újra cukorterhelésre hogy az hogy áll.
Sziasztok!
Brno előtt a Forgács intézetben volt 5 sikertelen lombik programom.Az utolsó kezelés előtt Dr Sipos Miklós magánrendelésén volt az endometrium karcolás,gyors és fájdalommentes.De hosszú a várólistája és én is a Forgács intézeti ismerettség miatt kaptam rövid időn belül és kedvező árban időpontot.
Reprofit miatt viszont új orvosra van szükségem, receptek/vizsgálatok így a Róbert Károly magánkórházat választottam.RF kapcsolattartójaként minden szükséges vizsgálatot elvégeznek,receptet kiadnak.Megkérik az árát de Lányok, amennyit már vizsgálatokra kiadtunk...a sikerért "bármit"!
Endometrium stratching 24ezer, 3 dimenziós virtuális méhtükrözés 38ezer,Spermium DNS fragmentáció (Halosperm) 35ezer.
Nekem sóoldatos feltöltéssel volt hiszteroszkópia. Nem kell altatni, nem fáj.
Ez a virtuális milyen?