Petefészek ciszta (beszélgetés)
sziasztok
A műtét után nektek pontosan megjött?
óóóóó :( sajnálom nagyon. én is jó hülye vagyok, ilyet kérdezgetek. ne haragudj, nme akartalak még én is bántani.
reméljük, hogy nem jön vissza a próblémád. sőt, tuti nem jön vissza többet! ne is aggódj ezen.
szórakozz, kapcsolj ki, élj annak amit szeretsz és meglásd, jön majd a herceged. lehet nem fehér lovon, de a tied lesz és boldog leszel vele. :))
Jézusom, az nagyon rossz lehet. szegénykém.
én voltam tegnap egy természetgyógyásznál, és rendesen feltöltődtem.
hiszem, hogy ha pozityvan gondolkodunk, akkor jó dolgok fognak történni.
légy te is erős, és pozitív!!!
ti amúgy babát szeretnétek?
hát elég bonyolult,de neten van róla sok info.
a lényeg,a méhnyálkahártya vhogy kijut a hasüregbe ,és ott képes összetapasztani a szerveket stb.csoki ciszta ...
összenövéseket okoz. nekem 2 évig fájt a hasam alja,mire rájöttek...mensi elött pár nappal már.ez is tünet pl.vagy az aki nagyon görcsölös...
de csak mütik sajna és bármikor kiujulhat.akkor nincs endo ha nincs peteérés.jó mi?
sziasztok!
köszönöm szépen a válaszaitokat. nos én ma voltam dokinál. összébb ment egy picit, és már csak 1 rekeszű, szerencsére eltűnt az egyik, sőt a bevérzett rész sincs meg. és most úgy tűnik, h nem kell műteni.
Lilla, a több rekeszű is felszívódhat. én vagyok az élő példa rá. tiszta boldog vagyok most :)
szia
én is úgy tudom, hogy 5 centi felett műtik a cisztát, nekem is többrekeszű volt az egyik(2 volt egymás mellett),és azonnali műtétet javasoltak.két hete volt a műtét.
úgy tudom ilyen nagyot csak mütenek, nem?
és ugy tudom 5 cm nél már mütenek,ez jó nagy lehetett neked,
nekem nem ciszta volt hanem endometriózis,amivel mütöttek ,sokkal szarabb,mert vissza térö dolog.
Sziasztok lányok!
Nem tudom jár-e még erre vki, remélem igen és tudtok nekem segíteni.
Két hete iszonyatos alhasi fájdalommal vitt be a férjem a kórházba. Kiderült, hogy egy 12,5 * 8,5 cm-es kétrekeszű cisztám van. Azt mondták várjunk, csináltak pár vizsgálatot, amiknek jó lett az eredménye. Aztán megszelelt a cisztám, 3 nap alatt lement a mérete 8,5 * 5,5 cm-re. Eltelt újabb 5 nap és elkezdett nőni. Most pénteken kell visszamennem, mikor is megbeszéljük, hogy várunk még, vagy hasfalon keresztül kiszúrják.
Ez a beavatkozás milyen? Fáj? Veszélyes? ...
Bármi ami plusz információ, szívesen fogadom tőletek, mert nagyon ki vagyok borulva, nem bírok figyelni, és egy folytában csak bőgnék. Soha nem éreztem még ilyen rosszul magam, azt hiszem.
nekem lehet, csak a páromnál van egy kis gond.
hormonokat kell majd szedni, meg peteérés segítő gyógyszert, hogy egyszerre több pete érjen meg.
További ajánlott fórumok:
- Kétoldali petefészek ciszta + húgyúti fertőzés
- Kétoldali petefészek ciszta műtét
- Milyen teát igyak petefészekciszta ellen?
- A petefészek gyulladásnak, illetve a cisztának milyen tünetei lehetnek?
- Laparoszkópos petefészek és ciszta eltávolítása után a hasba befújt levegő mikor távozik el vagy lesz jóval kevesebb?
- Tegnap előjegyeztek petefészek ciszta műtétre, 3 hét múlva műtenek.Ma reggel óta nagyon fáj az egyik oldalon, mit tegyek?