Pécsi kismamák és újdonsült anyukák! (beszélgetés)
Én is a klinikán szülök a Kovács Kálmánnál, elvileg július 10-re vagyok kiírva, és igen úgytűnik kiscsaj lesz :)
Gondolom, hogy a sok üléstől fáj a hátad már.
Ezek szerint nem csak én keltem ma korán. :-)
Igen, még dolgozom, bár már nem sokáig. Húsvét után már nem nagyon szeretnék visszamenni, de ez persze pénzfüggő. Bár a párom már így sem érti, miért dolgozok még mindig. Egyébként az egyetemen dolgozom, pénzügyi osztályon. Úgyhogy irodai munkát végzek. (Ki is készíti rendesen a hátamat + a derekamat a huzamosabb ülőmunka.) Szülni is az egyetemen szülök, mivel én azokat az orvosokat ismerem. Konkrétan a Tamás Péternél szülök. Elméletileg június 23-ra vagyok kiírva. Te mikorra várod a babát? Ha jól olvastam neked kislányod lesz, ugye?
Te dolgozol még egyébként? Mivel foglalkozol?
Hol fogsz szülni? Ki az orvosod?
Na most aztán kérdeztem párat :)
Sziasztok!
Már ébren vagyok. Ez a cica komolyan olyan, mintha máris lenne egy gyerekem. 4 óra óta tart ébren, mert őnagysága cseppet sem álmos. Gondolom egész nap jobb dolga sincs, mint aludni. Na, nem baj. Majd ma délután nem hagyom aludni, az fix. Lassan készülődök én is, megyak anyuhoz, a kedvesem meg ismét az autómon tréningezik, úgyhogy majdnem estig nem ér haza. Délután barátnőzök egy kicsit. Majd felnézek még később!!!
Én is meglestem az iwiwen is a fotóidat.
Jössz a pénteki találkozóra?
Így már tudom!!!! :-) De eszembe nem jutott volna, hogy te lehetsz, pedig iwiw-en is láttam, hogy tettél ki uh-s fényképet.
Amúgy nemrég értünk haza a papától. Rendesen elfáradtam. Kedves párom az én leendő autómon dolgozgatott lett, de az én kisfiam már annyira unta a dolgot + a zajt. Csak akkor nem mozgolódott, mikor leültem valami csendes helyre. Amúgy egész nap bulizott. :-)
Megyek is lefeküdni!!!!
Jók legyetek!!!
Sziasztok!
Nekem a jövő hét délután sajna nem jó, mert a férjem délutános és 2-től dolgozik. :(
Majd talán legközelebb.
Sziasztok!
Cicmic, honnan ismerjük egymást????
Kocsival közlekedek, igen. A párom nem nagyon hagyja, hogy buszozzak.
Bocsika, de most mennem kell. Holnap megyünk rokonokhoz, úgyhogy csak este tudok feljönni ide. Addig is jók legyetek!!!!
Nekem jó a fél 3. És felőlem lehet a Plaza, a Jeans Club előtt?
Ki csatlakozik még?
Sziasztok Lányok!
Fhetta üdv köztünk, szerintem mi ismerjük egymást :)
Többiek hogy vagytok?
Akkor jövő pénteken tali?
Sziasztok!
Igen, ő az első babánk és ha minden igaz kisfiú lesz. Csak még neve nincs szegénynek. :-) Vagyis általam már van (Bence), de még képlékeny. Amúgy Kertvárosban lakom, Rózsadombon.
szia:D
isten hozott
ne aggodj a kismamák gyakrabban és könynebben is fázhatnak meg hiszen az immunrendszered most nem téged véd jó részt :d gratulálok a Kismanóhoz...lehet tudni fiu vagy lány? merre laksz?
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok, ha lehet. 23 hetesek vagyunk és most épp meg vagyok fázva. És az idő is rossz. Eléggé nyomi vagyok ma itthon.
Levi még nagyon kicsi ehhez. CSak 2 hónapos.
Majd ha már kicsit nagyobb lesz és el tudja magát foglalni.
azaz 5.én nekem semmi programom :D
Esetleg ha Levy nem olyan kicsi te is elhozhatnád, én elviszem a Kislányomat
Oké...és hogy szoktátok összehozni ezt a találkát? itt kiirjátok? vagy telo vagy privát üzi? hogy zajlik? mit csináltok? hányan vagytok? minden érdekel társulnék :D
nagyon nem jó egyedül lenni