Pécsi kismamák és újdonsült anyukák! (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerintem nagyon jó dokik vannak a klinikán, és jól működnek a dolgok. Ezt a dokit nem ismerem akit írtál. Ő pécsi?
Klinikán lombik????
Igen, neten legalább is találtam ilyet. A Kaáli honlapon rajta van a cím.
A klinikáról mit lehet tudni???
Krizsa dokit ismered???
Köszi a választ!!!
Sziasztok!!!
Van köztetek, aki a pécsi Kaáliba jár, és lombik útlán lett kismami???
Köszi!!!
Nekünk is a doktornő fogja kiszúrni a kislányom fülét. Ő 10 hónapos múlt. Nálunk nem a kora volt a szempont, hanem hogy ne télen legyen a fülbevaló (hűti a fém a fület).
Saját tapasztalatom szerint jobb a szúrás, mint a lövés.
Sziasztok!
Kislányos anyukáktól kérdezném a fülbevaló kérdést!
Lövettétek vagy lyukasztották? És főleg mennyi idős korban?
Nálunk a doktornőnk megcsinálná 3 hónapos korban, ő lyukasztaná. Nem tudom melyik a jobb módszer. van aki erre esküszik, van aki arra. Tapasztalatok?
:)
Szívből gratulálok és nagyon sok boldogságot, örömet és KITARTÁST kívánok nektek! :)
Sziasztok!
Nokli: Voltam már nála, nagyon aranyos volt. Uránvárosi körzete van egyébként a védőnőnek. Jövő pénteken pedig házhoz jön majd.
Fhetta: Gratula! Nagyon szép teljesítmény! Sok boldogságot kívánok és jó egészséget!
Sziasztok!
A kórházból nem tudtam szólni, így innen mondom, hogy 2010.05.29.-én 4:01 perckor (36 hétre)megszületett Bence Ákos, a kisfiam. 2450 gramm és 48 centi. Tegnap jttünk haza, jól vagyunk, megyek is etetni. Puszika mindenkinek!!!!
Szisztok! Örülök, hogy csatlakoztatok! :)
s700:Sajnos a védőnőt nem ismerem, nem is hallottam róla még eddig mástól... hol van a körzete?
Tonettó: Sok sikert a szüléshez, remélhetőleg nem lesz semmi gond, de a július még messze van, addig élvezd a kismamaságot! :)
Sziasztok!
Szintén pécsi, anyuka és pocakos is egyben. A kisfiammal a 36 hetes leoltásom negatív lett, aztán mikor megszületett, újra leoltottak, plusz a fiamat is vizsgálták. Én pozitív lettem, de az előbb kiderült, hogy Budánál valami nem volt rendben - magas volt valami értéke. Azonnal széles spektrumú antibiotikumot kapott, amitől meggyógyult. Tünete egyébként nem volt. Én is 4*1 semicilint kaptam, pontosan 6 óránként kellett bevennem egyet, mindezt szopi alatt. Budának semmi baja nem lett, és nekem sem. Sajnos normaflort nem szedtem, pedig nem ártott volna... Remélem ezúttal lekrülöm a bajt, de aki hordozó, annak állítólag bármikor számolnia kell a fertőzéssel, és hogy ezt a szülés során bármikor átadhatja a babának... Július 24-re vagyok kiírva.
Sziasztok!
Eddig inkább csak olvasgattalak benneteket.
Szeretném kérdezni, hogy valaki járt/jár-e a Heronyányi Dóra védőnőhöz.
Ha igen, milyen? Holnap kell hozzá mennem.
Sziasztok!
Én is pécsi anyuka vagyok már van egy 1 éves kislányom.Jankának hívják.Én is streptos voltam és kapatam antibiotikumot a szülésnél is és még utána is vagy 5 napig, ebből Janka mit sem érzett,jól van és nem kapta el.Viszont ha nem szeded be azzal ártasz a babának.Amikor megszületett akkor azért mond a szülésznőnek is meg az orvosnak is de elvileg benne van a kiskönyvedbe,majd leoltják a babát a streptora és ha találnak nála akkor ő is antibiotikumot kap.Nálunk Janka nem kapta el.Én is 3x1 semicillint kaptam a kórházban.Viszont szülés előtt Augmentint kaptam.Jah és ezzekkel nyugodtan szoptathatsz is.Viszont normaflort szedjél be mert teljesen tönkreteszi a gyomrod.
Sziasztok!
Pozitív lett a Streptococcus-os 36 hetes leoltásom és kaptam rá Semicillint, amibőkl napi 4-et (!!!) kell szednem. Nem sok ez egy kicsit?