Pázsitrács lerakása..hogyan álljak hozzá? (beszélgetés)
Sajnos igen. A tócsa nem áll meg, mert a kavics/sóder elvezeti a vizet. Ami ugye megint pénz, viszont ha nincs alapja, akkor rámegy az autó és kifordul a földből. :S
Anno mi is azért választottuk, mert magunk is könnyen le tudtuk rakni. :)
Ja és az sem igaz, hogy nagy melegben kiég közte a fű!
Viszont a pici lábak pont beférnek a rács közé és könnyű rajta megbotlani. Borzasztó mérges voltam, ahányszor elvágta a lábukat-szájukat, hogy erre nem gondoltam és utálom, hogy mindig figyelmeztetni kell a gyerkőcöket játék közben, hogy ott ne fussanak, ne ott biciklizzenek...
köszönöm a tanácsokat:)
igen vagy pici gyerkőcöm is,de sajna muszáj megcsinálni s csak erre futotta:C
A gyeprácsnál kb. 10 cm-vel nagyobb szélességben áss le a kő magassága +15-20 cm-t, utóbbi részt töltsd fel sóderral, kölcsönözz lapvibrátort, döngöld le, tedd rá a követ.
Ha kicsi gyereked van, akkor inkább vidd vissza vagy add el újonnan, mert mikor járni tanul, nagyon könnyen megbotlik rajta és az éles szélek csúnya sebeket ejtenek. :( Sajnos tapasztalat, udvaron belül nem jó megoldás. :(((
További ajánlott fórumok:
- 80 kg súlyfeleslegem van. Nem tudom, hogyan álljak neki...
- Ha alapvetően nincsen nagy túlsúlyom, hogyan álljak neki, hogy leadjak 4-5 kilót?
- Ki mellé álljak, hogy ne legyen vita egy ilyen pitiáner dologból? Az eszem a férjemhez „húz”, a szívem viszont a lányomhoz.
- Hogy álljak bosszút? Egy helyen dolgozunk és ki akar rugatni.
- Térkő lerakása házilag is megoldható, vagy hívjunk hozzá szakembert?
- Laminált padló lerakása!