Paviai leves recept

A Paviai leves hozzávalói:
1 liter húsleveslé,
6 dkg vaj,
4 szelet kenyér (friss),
4 egész tojás,
4 evőkanál parmezán sajt.


A Paviai leves elkészítési módja:
Forrósítsd fel a húsleveslét. Olvaszd fel a vajat egy serpenyőben és pirítsd meg a kenyérszeletek mindkét oldalát. Tedd a kenyérszeleteket egy-egy hőálló leveses csészébe és üssél mindegyikre egy-egy tojást. Melegítsd elő a sütőt 200 C-fokra és tedd a csészéket a sütőbe, amíg a tojás összeáll. Szórd meg reszelt parmezánnal a tojásokat és merjél egy-egy evőkanál levest mindegyik csészébe. Tálald azonnal.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A paviai leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook