Pataki Zita mitől fogyott le? (beszélgetés)
ah, köszi, tényleg nem tudtam! :)))
(nem igazán nézek tv-t, időjárást meg aztán végképp nem)
A Zitától ezt kaptam meg:Dr. Tóth Tamásnak hívják az orvost (elég elfoglalt): 30-206-9400
De lehet, hogy a 30-as szám az 20-as, mert más fórumban ezt irták.
Nem is mondtam, hogy intenzív aerobikra járj!
A te esetedben pl. ideális megoldás lehet a jóga és az úszás. Persze, az étkezési szokásaidon is változtatnod kell valószínűleg.
Azzal egyetértek maximálisan, hogy ha szükségét érzed, akkor szakemberek tanácsát is kikéred konkrétan a te esetedre. Az csak segíthet.
Én arra reflektáltam, hogy senki nem tudja tartani a súlyát, ha nem mozog és visszatér a diéta előtti szokásaihoz. Egész életében meg csak nem akar senki fogyókúrázni, ha van más lehetőség is. A fogyókúra önmagában nem elég, mert ugyan fogyni lehet vele, de nem jár életmódváltoztatással, hiszen csak az étkezést szabályozza a kúra idejére.
Itt olvashatsz róla! (katt ide!)
Te milyen életmódváltásról beszélsz? Ha valaki eddig sem mozgott rendszeresen, majd 6 hónapig kiporciózzák neki, hogy mit és mikor egyen, de továbbra sem kell neki edzenie a testét, akkor milyen életmódváltásról van szó. Maximum az eddigi sokatevésről, átvált a keveset evésre, amit vagy bír vagy nem. A végén a plöttyből lesz egy kis plötty...
5-6 kiló esetén működhet, mármint a fogyás. Sok tíz kiló esetén, szerintem nagyobb a visszaesés veszélye, mivel sokáig kellene kitartani. Ráadásul, ha elrontja a diétát, még a mozgással sem kompenzálja a bevitt plusz kalóriát.
Én is láttam, csak azt nem értem, hogy mi értelme van. Pontosabban még kisebb súlyfeleslegnél vagy krízis helyzetnél talán meg lehet magyarázni. De akinek több tíz kiló feleslege van ott egyértelmű, hogy életmódot kell váltani. Azt meg nem nagyon tudom elképzelni, hogy valaki addig éljen nagyon kis mennyiségű kaján, amíg le nem fogy teszem azt 30 kilót. És utána mit csinál?
Ráadásul, ha jól értettem meghatározták nekik, hogy pontosan mit egyenek. Az orvos is hagsúlyozta, hogy ez nem természetes része az életnek. Hogy fogják ezt később tartani?
Azt nekem ne mondja senki, hogy átáll az anyagcseréje és sosem hízik vissza. Ha egyáltalán nem mozog és visszatér a "normális" kajálásra, amit előtte csinált, akkor menthetetlenül visszahízik. Ha meg élete végéig azt eszi, amit megszabnak neki. Hát, ezt inkább nem kommentálom.
Egyébként megnéztem egy párat a mérlegelők között és jól látszik, hogy nem egy fogyózó fogyott már fél év alatt 15-20 kilót, de a súlya mégis csak 5-6 kilóval kevesebb. Megycsinál egy *t fogy vele 7 kilót, majd a szünetben visszahízik 4-5 kilót, újra neki fut a *nak fogy vele megint és jojózik.
Egyik nap láttam a tévében, hogy Pataki Zita két ruhaméretet fogyott minden mozgás nélkül. Végülis nem tudtuk meg hogy mitől. Milyen diétát csinált? A dokija azt mondta hogy háromszor evett naponta. Na de mit? Ha valaki tudja, kérem jelezze.
Jecko
További ajánlott fórumok:
- Mitől fogyott le Csala Zsuzsa? - Avagy a Natúr Varázs tea
- Ki, milyen étkezéssel fogyott le?
- Diéták+leadott kilók, azaz ki milyen diétával mennyit fogyott és mennyi idő alatt?
- Győzike lánya Evelin mitől fogyott le?
- 6 hónapos csecsemő 1 hét alatt fogyott 70 grammot. Mitől lehet szerintetek?
- Mitől fogyott le Molnár Anikó? Tudja valaki?