Pasik a szexről (beszélgetés)
Látom gyűlik a csapat.
Valaki dobjon fel egy témát, én még nem ébredtem fel hozzá eléggé.
Reggelt!
Szia Gigi! :)
Azt mondom,hogy a DNS-hez kell még valami !
Talán az a 21 gramm ?
Ezek után?! :)
Nekem nincs több! :)
Jó éjt fiúk!
Csak olvastalak Benneteket...:))
Mára én is megyek.
Jó éjt mindenkinek!
"Ez így van."
tehát te ebben hiszel :-)
helyes.
Koncz Zsuzsa énekli:
"...ez az igazság, mivel, hogy így hiszem."
miért? a szex egy evolúciós technika. egy fafenntartó metódus. :-)
de nekem most sajnos el kell mennem. várnak. de ígérem, nem leszek off-topic :-D mert nem csak az elmélet fontos :-D
Az evolúció lényege az élet, illetve a faj fenntartása minél sikeresebb formában. Ennek egy eszköze az alkalmazkodás. Mindig az alkalmazkodóképesebb a sikeresebb.
A bolygónk pedig egyszer durván bosszút fog állni, és az ember fog még a túlélésért küzdeni. Sokan a természet felettinek érzik magukat, és egyszer a saját bőrükön érzik meg ennek az ellenkezőjét.
De erősen elrugaszkodtunk a témától, szerintem térjünk vissza hozzá. :)
"Szerintem eljön még a napja a fejlettebb emberi fajnak. ... Ez az evolúció lényege. :) "
én azt hittem, hogy az evolúció lényege a változó környezethez való folyamatos alkalmazkodás a faj fennmaradásának érdekében.
én nem látom az evolúcióban azt az elemet, ami a "fejlődést" biztosítaná. a változást elismeri az evolúciós elmélet, de hogy ez jó irányba megy, azt nem mondják. éppen hogy véletlenszerűen történik a változás. mihez képest fejlődünk? mi a jó, mi a rossz?
én azt, hogy megmérgezzük, összekoszoljuk a bolygónkat, és aztán mégse döglünk bele, hanem megtanulunk szemétdombon, mérgezett vizen, szmogban, oxigén nélkül élni, nem nevezném fejlődésnek. evolúciónak igen!
Ennyi idő alatt az evolúció még nem fejt ki tapasztalható hatást. :D
Ahhoz minimum évszázadoknak, vagy még inkább évezredeknek kell eltelnie.
mielőtt nagyon megijednétek, hadd mondjam el, hogy az egész csak egy összeesküvéselmélet.
szeretem az ilyen gondolati rendszereket, jól el lehet rajtuk meditálgatni. (nem a meditáció szó spirituális értelmében)
az összeesküvés-elméletekben az a szép, hogy egy kerek, teljes, logikailag zárt rendszert alkotnak. a saját szabályrendszerükön belül megcáfolhatatlanok.
összeesküvés-elmélet minden vallás, sőt, a tudomány, a filozófia, a matematika is. ha elfogadjuk a kiinduló axiómáit, onnantól felépíthetünk egy megdönthetetlen rendszert.
az összeesküvés-elméletekhez csak egyfajta értelmes szemlélettel közeledhetünk: elhisszük őket, vagy nem hisszük el. Mindkettő szemlélet egyformán létjogos, egyik nem magasabb vagy nem jobb vagy nem helyesebb vagy nem cáfolhatóbb vagy nem helyénvalóbb, mint a másik.
Ez a természet rendje. Elég egy természetfilmet megnézni. miről szól? Maradj életben, és szaporodj.
Szerintem eljön még a napja a fejlettebb emberi fajnak. lehet, hogy 100000 év múlva, de eljön. Ez az evolúció lényege. :)
Röviden, ebben egyetértünk. :)
van egy elmélet, nem akarom most nagyon kifejteni, csak röviden.
mi azt hisszük magunkról, hogy mi vagyunk a teremtés koronája, a homo sapiens. és közben lehet, hogy az az igazság, hogy van egy szuperlény, ami felettünk áll, uralkodik rajtunk, meghatározza minden tettünket, minden gondolatunkat. ez a lény ott van minden sejtünkben, és arra használ minket, hogy az ő továbbélését biztosítsa általunk. Minden, amit teszünk, azért van, hogy ő túlélhessen. túlélhessen minket, és túlélhesssen mindent. Mi csak valakinek a túlélőgépei vagyunk.
Nem tudom, rájöttetek-e, mi ez a "lény"?
a DNS.
gondoljátok végig, mi történik a dns-sel. mi szaporítjuk, mi adjuk tovább. ha elromlik bennünk a regenerációs képesség, ha rosszul örökítjük a dns-t, eldobnak minket, meghalunk.
van fogalmatok arról, hogy egy DNS molekula mennyi idős, milyen sokáig fennmarad, és közben milyen keveset változik?
belegondoltatok abba, hogy mi, emberek, ennek a DNS-nek funkcionálisan nézve a spermái vagyunk csak?
Nem izgatnak elméletek. Ahhoz túl gyakorlatias vagyok.
Mindenki más. Az ismerősöd örül a "szabadságnak". lelke rajta. Én egyelőre nem tudom, mi lesz akkor, de nem is izgat. Majd ha oda jutok, meglátom.
És igen, ezen a téren magamra gondolok, pont azért, mert mások ilyen jellegű élményei nem vonatkoztathatók rám.
már megint csak magadra tudsz gondolni :-(
én nem rólad beszéltem, hanem egy elméletről.
Ezt komolyan mondtad, vagy vicceltél?!
Fiatal vagy az ilyen gondolatokhoz! Az öregek meg tudod mi mindent megadnának érte, tudod, hogy tragédiaként élik meg, ha vége a férfiasságuknak?
További ajánlott fórumok:
- Miért beszéltek a szexről ennyit?
- Szerintetek, ha valaki chaten egy vadidegennel bármiről beszélget, szexről is, az megcsalásnak számít?
- Mi a véleményetek a megszakításos szexről?
- Pasiknak: mit gondoltok az oral szexről? Szeretitek adni?
- Minden a szexről, ami izgató, amit csak nem szégyelltek elmesélni, megosztani.Tippek, ötletek egymásnak.
- Beszéljünk a szexről