Párkapcsolat - szabadság (beszélgetés)
:DDDDDDDDDDDDDD
Milyen óvatosak voltatok,jobb az elővigyázatosság ,mi?:)))))))))
Köszi csajok, már kezdek örülni, hogy elmegy a pasim!:)) Majd szólok, akkor ha lesz buli! :D
A telefonálásról: azt hiszem megpróbálom megállni, hogy nem hívogatom 5 percenként. Majd ha hiányzom felhív, legalább letesztelhetem! Úgysem lesz időm hivogatni, ha pörög a csajbuli! :)
Hát ez az!Én is csak ábrándozok!Idejét sem tudom mikor buliztam egy nagyot a csajokkal!Talán tavaly október végén.Amikor a párom nem volt itthon.
Volt itthon Martinim és átjött 2 barátnőm.Zene és tánc minden mennyiségben.Ágyon,fotelben táncoltunk és énekeltünk!Nagyon jó volt!
Basszus,ha nagyobb kéróm lenne ,elzabarnám egyszer mk-t ,komolyan:))))
nekem is jól esne már egy igazi csajos buli!:))
Hát, Jaharának lesz szabad a hétvégéje és a kéglije, Őt kérdezd! :o))))
Mi, többiek, csak ábrándozunk .... :oDDDDDDD
Jaj, nem Neked írtam, hanem Jaharának, csak a tiédhez kapcsolódott. :o))
Persze, hogy fel lehet hívni, ha hiányzik, csak nyilván az sem jó, ha túl sokszor hívogatja .... mert akkor azt érezheti a pasi, hogy folyton ellenőrzik .... :o))
Egyet értek veletek!3 nap pasi nélkül???Buli,zene,no meg egy kis pia?!Hmmm!
Beherowka!Nekem az jön be!Hol is lesz a buli??Mehetek én is?:):)
Én úgy értettem ha hiányzik neki.......
Ez lehet ,hogy 3 napból ,talán egy percecskét vesz majd igénybe?!:)))))))))))))
:o))))))))))
De egyszer egy nap bőven elég felhívni, talán még sok is. Persze, ha ő hív ...... :o)))))
Így van!!:))
Ezen kívül telefon is van a világon,ha nagyon hiányzik...:DD
Persze igazad van. Lehet azért vagyok ilyen buta, mert elég fiatal vagyok még (22), ő az első pasim, és eddig általában együtt mentünk minden több napos nyaralásra.
Próbálok laza lenni, és arra gondolni, hogy a pozitív oldalát kell nézni: kicsit én is bulizhtok a bnőimmel! :)
DVD is hozzál:)))
A kedvenceimet épp most lomtalanítottam,mivel kazettán voltak,és a videó lejátszók már rég kimúltak!:DD
Hát köszönöm a hozzászólásokat! Igazatok van, hogy nem kell féltékenykedni, csak olyan nehéz! :( Én is gondoltam egy jó kis csajos bulira, valószínű az lesz. Úgyis rég volt már! :)
Azért érzem kicsit rosszul magam, mert alaból féltékyen típus vagyok, és folyamatosan azon fog kattogni a fejem, hogy éppen mit csinál! De persze ott a másik oldal, hogy nem szeretném, ha házsártosnak tartana. Egy kicsit azért éreztettem vele, hogy rosszul esik, de próbálom visszafogni magam. Talán az a legrosszabb, ha egy pasi "börtönben" érzi magát, mert már csak azért is ki fog törni!
Miért nem természetes?
Megmagyaráznád?
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Van aki gyerekvállalás helyett a szabadságot választja?
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Nárcisztikus személyiségzavarban szenvedő férfi a párkapcsolatban
- Szabadság a párkapcsolatban - kinek mit jelent?