Parfüm mánia (beszélgetés)
Imádom a keleties és különleges illatokat. :) Én ezeket a parfümöket használom:
Lancôme Magnifique
MORESQUE CONTESSA
CREED ROYAL PRINCESS OUD
CLIVE CHRISTIAN NO1 IMPERIAL FOR WOMEN
GUERLAIN SAMSARA EDP
AL HARAMAIN SULTAN EDP
CHANEL ALLURE
KENZO JUNGLE L'ELEPHANT EDP
ESCADA MAGNETISM EDP
( AMWAY LA COLLECTION CLASSIQUE PARIS CIEL DE NUIT EDP nagyon nagy kedvencem volt, de sajnos el kell könyvelnünk, hogy már a múlt. :( Én a JOOP! LE BAIN-ban fedezek fel benne sok összetevőt, mintha az utánzata lenne, emiatt vásárolom ezt a parfümöt is )
Ha szereted a keleties illatokat, akkor próbáld ki a Chopard-Casmirt, Kenzo-Jungle, Lolita Lempicka-L
Mindegyik extra tartós illat, elég belőlük 1-2 fújás. Nekem a Kenzo 50 ml-es kiszerelésben van meg és már 6. télen használtam, azaz 6 éves :D
Szerintem egykor az volt:)Ez egy 1977-es parfüm,rendkívűl erős-fűszeres illat,szerintem inkább idősebb hölgyeknek ajánlott.Egykor sláger parfüm volt ,akkori viszonylatban igen,akár még rafináltnak is tekinthető,mára szerintem kissé idejét múlt.
Milyen tipusú,illat-családú parfümöt szeretnél?
Szerintem ami rafinált illatnak tekinthető,ami sokféle képpen bontakozik ki,óráról órára egész mást lehet kiérezni belőle.
Nekem abszolút ilyen illatok:
Armani-Code(aki édes illatokat kedvel,az egybként is imádja,én inkább csak alkalmakra fújom,mert nekem "hangulat" kell hozzá,mert alapvetően nem vagyok édes illat rajongó)
Shiseido-Zen(füstös,bújos,szexi illat)
Gucci-Gucci by gucci(elegánsabb vonal)
És amit én még itt megemlítenék,mert egyfelől rafinált illatnak tartom a kibontaozását és összetevőit tekintve,másfelől pedig abszolút "dög" illatok,szexisek,feltünőek,érzékiek(kicsit elfogult vagyok,elnézést:))
Tehát:
Calvin Klein-Euphoria
Agent Provocateur-Agent Provocateur
Nekem most Versace Bright Crystal parfümöm van, de nyáron szeretem D&G-Light Blue-ját
Ezen kivül használok még Armani-Mania, Idole d'Armani
Nagyon jó illató a Chloé, Gucci Flora By Gucci, D&G-La Lune
Még jó, hogy nem vagyunk egyformák :-)
Engem pl a "friss" illatok (wc) illatosítóra emlékeztetnek.
Fűszeres, az igaz. De nem mindegy, hogy férfias fűszeres, vagy nőies fűszeres.
Hogy a Hypnose férfias illat lenne? Ez nekem furcsa :-)
Helan parfüm a kedvencem, az Amaryllis.
Ez kellemesen édeskés.
Ami szerintem nagyon édes volt, az a NewYorker parfüm volt.:-))))
További ajánlott fórumok:
- Milyen parfümöt viselsz ma?
- Melyik szerintetek a legdögösebb női parfüm, amitől tuti olvadnak a férfiak? Várom a javaslatokat.
- Mi a kedvenc parfümötök?
- Csajok, melyik a kedvenc női parfümötök?
- Sehol nem lehet kapni a kedvenc parfümömet-Moschus Exotiv Love. Tud valaki segíteni?
- Szerintetek melyik az a női parfüm amitől egy férfi biztos nem tud ellenállni?