Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Parajkrémleves recept

Parajkrémleves recept

A Parajkrémleves hozzávalói:
50 dkg paraj
1 fej vöröshagyma
2 dkg vaj
2 evőkanál liszt
4 dl tej
szerecsendió

őrölt bors
10 dkg kenyér


A Parajkrémleves elkészítési módja:
A hagymát apró kockára vágjuk majd a felhevített olajon üvegesre pároljuk.Rátesszük a tisztított megmosott spenótot.Amikor összeesett ,megszórjuk liszztel majd felöntjük a tejjel,és hozzáadunk fél liternyi vizet.Ízlés szerint reszelünk bele szerecsendiót,ízesítjük sóval,borssal majd 10 perc alatt készre főzzük,turmixoljuk és pirított kenyérkockákkal tálaljuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A parajkrémleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook