Kaszásleves recept

Elkészítési idő 100 perc

A Kaszásleves hozzávalói:
40dkg füstölt hús,
2 kis fakanál liszt,
2 evőkanál olaj,
1 evőkanál pirospaprika,
1 evőkanál ecetes torma,
1 tojássárgája,
1 pohár tejföl,
1 evőkanál citromlé,
ízlés szerint só.


A Kaszásleves elkészítési módja:
Felteszünk főni 40 dkg füstölt húst kockára vágva. Amikor megfőtt, hozzáadunk 2 kis fakanál lisztből és olajból, valamint egy kis pirospaprikából készült híg rántást. Egy evőkanál ecetes tormát elkeverünk egy tojássárgájával, valamint egy pohár tejföllel, és a leveshez adjuk. Ha még nem elég savanykás, kevés citromlevet csepegtetünk hozzá. megízleljük, és ha szükséges, utána sózzuk.

Aki akar levesbetétet is tehet bele.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A kaszásleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook