Panírozott húst hogy süssem, hogy a második adag panír ne égjen meg? (tudásbázis kérdés)
3. vigyefene (válaszként erre: 1. - 4df706278f)
2021. okt. 8. 16:28
Bő olajban sütöm, az olaj teljesen ellepi a húst.
2. Csillagszem38 (válaszként erre: 1. - 4df706278f)
2021. okt. 8. 16:27
Vedd lejjebb a tuzhelyet😁😁😁
1. 4df706278f
2021. okt. 8. 16:24
Sziasztok! Panírozott rántott húsnál gyakran úgy járok, hogy a második adag panírja odakap, füstöl és szinte megég a hús. Ami az első körnél panír lejön a húsról a második adagnál mindig elkezd füstölni. Ti, hogy csináljátok a rántott húst? Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- ~~~dupla szólánc~~~ két szót kell írni, az ELSŐT az utolsó befejező betűjével a MÁSODIKAT az első utolsójával
- Három betűs szavak/lehet rövidítés is/a második betű abc-ben
- Mondat játék - Az első mondat második szavával kezdj új mondatot
- Szólánc - Az utolsó szó második betűjével írj értelmes szavakat
- Lefagyasztott panírozott hús sütése
- A mirelit panírozott húsokon (sajtokon, stb.) milyen anyagokból készül a panír, tudja valaki? Mert más színű, és ropogósabb, mint a házi.