Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szívesen venném, ha lenne olyan opció is, hogy válaszolni is... fórum

Szívesen venném, ha lenne olyan opció is, hogy válaszolni is... (beszélgetős fórum)


15. Hansika (válaszként erre: 6. - Globus)
máj. 17. 15:39
a piros szívecske mellé kellene egy egy másik jel, ami a negatívumot tartalmazná és számolná...
máj. 17. 15:07
jó ötlet
13. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 12. - Michelle.r)
máj. 17. 11:48
A "diszlájkolást" én is hiányolom. Korábban szóvá is tettem a hiányát. Persze ez sem oldana meg mindent, de talán hasznos funkció lehetne.
12. michelle.r (válaszként erre: 10. - Smaragdzöld 🐉)
máj. 17. 11:45

Abszolút így látom én is.


"Hogy miért érez késztetést valaki arra, hogy "szórakoztassa" a fórumozókat, arról több gondolatom is van" 👉 Ezzel speciel nagyon szépen ki lehet iktatni a szimpátia lájkolást. Mivel a vallomás anonim, senki nem tudja kinek szólogat be, vagy épp kit keneget hájjal.


Én igazából még mindig nem értem, miért lehet a vallomásokhoz hozzászólni. Ott az ember kipuffogja magát, vagy kiírja a nagy boldogságát. Aztán jönnek a hozzászólások, hogy hazug vagy, a "bezzeg én" típusú hozzászólások.


Én örülnék egy olyan funkciónak, hogy amivel kiikszelhetnék bizonyos témákat, hogy ne is jelenjenek meg nekem. Vagy ha nem csak lájkolni lehetne a hozzászólásokat, hanem diszlájkolni is.

11. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - Globus)
máj. 17. 09:40
Igen, az nagyon "aranyos", mikor a névtelen kiíró csak visszazördül, hogy a másik milyen köcsög mindig. És ezeket nem moderálják.
10. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 3. - Globus)
máj. 17. 09:33

"Sajnos rossz irányt vett az amúgy jó szándékú kezdeményezés..." Ugyanígy látom. Elhiszem, hogy van olyan téma, amit csak anonimként vállal valaki. Tapasztalatom szerint viszont ez az anonimitásba burkolózás a legritkább esetben indokolt.

Ugyanazt tapasztaltam több esetben is, amit írsz: "ha kell, ha nem anonim indítanak fórumot." Több esetben kiderül, hogy kamu az egész vallomás. Mégis elment néhány több száz hozzászólásig. Annak ellenére, hogy már a fórumozók 95 %-a tudta, hogy köze nincs a valósághoz az egésznek.

Hogy miért érez késztetést valaki arra, hogy "szórakoztassa" a fórumozókat, arról több gondolatom is van. Persze vannak rövidebb életű fórumok is, talán egyre többen ráéreznek, hogy egy betűt sem ér az egész.


Egyébként van még egy érdekesség, amit megfigyeltem. Valaki ír egy vallomást, amin a fórumozók aztán jól hajba kapnak egymással. Hű, hány ilyet láttam már!

Még egy érdekesség, ami számomra teljesen egyértelművé vált néhány fórumon: a szimpátia lájkolás. Amikor nem azt nézik, hogy mit írt, hanem csak azért kap szívet a hozzászólására, mert kedvelik őt.

Nekem is vannak kedvenceim itt. Van, amikor egyetértek a hozzászólásaikkal, van amikor nem. A lájkolás nálam nem "pofára" megy.

9. PöttyösPanka (válaszként erre: 8. - Globus)
máj. 17. 09:02
Kaphatna mindenki egy regisztrációhoz eleve két nicket, de mások nem látnák, hogy azok összetartoznak. Ha simán Hoxázok, akkor a nyuszika56-ot használom, ha meg kényes témákról értekezem, akkor átkattintok a eprecske77-re :D
8. globus (válaszként erre: 7. - Gyöngy:))
máj. 17. 08:13
Végső megoldás az új nick.
7. gyöngy:) (válaszként erre: 6. - Globus)
máj. 17. 08:01
Biztos 😀
6. globus (válaszként erre: 5. - Gyöngy:))
máj. 17. 07:56
Csak jegyezd meg, hogy Anonim3672-es vagyok 😀
5. gyöngy:) (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 07:51
Erről már volt szó korábban, mint ha Hoxa is írt volna ezzel kapcsolatban, hogy azért sem kivitelezhető, mert egy idő után követhetetlen lenne, hogy ki mihez, kihez szól, hisz nagyon sok név egyezne, akár lehet, hogy minden hozzászóló neve anonim lenne.
4. semleges (válaszként erre: 3. - Globus)
máj. 17. 07:39
Igy valahogy. Én is így gondolom.
3. globus (válaszként erre: 2. - Amaunet)
máj. 17. 03:22
Sajnos rossz irányt vett az amúgy jó szándékú kezdeményezés, nagyon kidomborítja az emberi tényezőt... Szinte mindnek az a vége, hogy a névtelenségbe burkolt tag puffog, kaffog, csapkod. Bár több fórum indul ilyen formában, rövidebb életűek, akinek van esze, kiszáll. Vagy eleve nem is ír bele.
2. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 17. 00:28

Úgy gondolom, hogy jogos az igényed. Ha valaki egy kényes témában indít fórumot vagy tesz vallomást miért kéne ugyanezen kényes témában másoknak a regisztrációs nevükön válaszolni?

A problémát ott látom, hogy ha kell, ha nem anonim indítanak fórumot. Olyan témákban pl, mint milyenre fessem a hajam? vagy megvegyem/ne vegyem a bögremelegítőt sem vállalják a tk. azonosíthatatlan/személytelen azonosságukat.

máj. 16. 22:32
"Szívesen venném, ha lenne olyan opció is,hogy válaszolni is lehessen anonim, nem azért, hogy sértegetni lehessen, hanem azért, hogy ne kelljen felvállalni mindenki előtt, hogy neki is volt ilyen-olyan problémája,a története talán másnak is segíthetne"

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook