Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Cikkek » Szépség & Egészség témák » Pánikbetegség! Szorongás! Depresszió! - Legyőzhető fenevadak! cikk

Pánikbetegség! Szorongás! Depresszió! - Legyőzhető fenevadak! (x)


Évtizedeken keresztül szenvedtem a pánikbetegség lélekhamvasztó tüzében. Ismerem a fenevadak minden titkát. A kedélytelenség, az alvászavar, a fejfájás, az emésztési zavarok, a szívtájéki panaszok, a szédülés, a végtagzsibbadás, a fülzúgás és a látászavar mindennapos vendégek voltak az életemben.
Pánikbetegség! Szorongás! Depresszió! - Legyőzhető fenevadak!

Az ördögi kör


Évtizedeken keresztül szenvedtem a pánikbetegség lélekhamvasztó tüzében. Ismerem a fenevadak minden titkát. A kedélytelenség, az alvászavar, a fejfájás, az emésztési zavarok, a szívtájéki panaszok, a szédülés, a végtagzsibbadás, a fülzúgás és a látászavar mindennapos vendégek voltak az életemben.


Pánikbetegség. Egy feneketlen, sötét örvény, amiben eltűnik minden, ami jó, minden, ami szép és nem marad más, csak a szenvedés, a reménytelenség, a bánat és a félelem. Aki benne él, vagy élt, az tudja, hogy nem sajnálatért esdeklő üres szavak ezek, hanem a dermesztő valóság száraz tényei.


Úgy kilenc évvel ezelőtt, a teljes összeomlás határán, elegem lett a gyógyszerek nyújtotta hazug, hamisított "nyugalomból" és abból, hogy az életemet egy szellemképes TV film főszereplőjeként éljem.

Történt ugyanis, hogy egy súlyos szívritmuszavar következményeként, egy átretteget "pulzusfogdosós" éjszaka után (több mint 160 volt a pulzusom), bevitt a mentő az ügyeletes kórházba, ahol defibrillátorral állították helyre a szívműködésemet. Bár a vizsgálatok eredményei azt mutatták, hogy a rosszullétet nem szervi elváltozás okozta, ez egyáltalán nem vigasztalt, mivel az orvos közölte velem, hogy az ilyen esetekben hamar kialakulhat egy vérrög, vagy összeomolhat a keringés.

A javaslata az volt, hogy növeljem meg a Xanax adagomat.

Zsákszámra szedtem a gyógyszereket éveken keresztül a gyógyulás legkisebb jele nélkül. Úgyhogy, ez a javaslat nem nyerte el a tetszésemet.A motiváció


A beavatkozást követően a napjaim, ha lehet, még több rettegéssel, félelemmel és szorongással teltek. Az orvosoktól, a gyógyszerektől nem várhattam már több segítséget, légüres térbe kerültem.


Aztán ahogy telt-múlt az idő, az elkeseredést, a kilátástalanságot, a reménytelenséget, lassan kezdte felváltani bennem az elszántság.

Találtam ugyanis valamit, ami elkezdett MOTVÁLNI, lelkesíteni. Valamit, ami beindította bennem a gyógyulás iránti vágy motorját. Ez a "valami" nem volt más, mint a gyermekem szeretete. Elmerültem benne, magamba szívtam, hagytam, hogy átitasson. Ennek a motivációnak köszönhetően, FANATIUKSAN, mindenre ELSZÁNTAN akartam a gyógyulást.


Elhatároztam, hogy a betegségem gyűlölete helyett inkább, az egészség szeretetét választom és kitörök a pánik, a szorongás, a gyógyszerek lélekölő zsákutcájából.


…hát kérem szépen, nem volt egy könnyű sétagalopp.Étrend, tápanyagok, testmozgás


Abban az időben, még nem volt senki sem, aki bíztató szavaival, tanácsaival, tapasztalatainak átadásával, reményt adhatott volna egy gyógyulását kereső pánikbetegnek.


Pánikbeteg? Szedjen gyógyszert! Nem érzi jobban magát? Emeljük meg az adagot, vagy próbáljunk ki egy másik gyógyszert!


8-9 évvel ezelőtt még szentségtörésnek számítottak a pánikbetegség kapcsán ilyesféle szavakat emlegetni, hogy: diéta, testedzés, tápanyagok.


A szakemberek leereszkedő mosollyal veregették meg a vállamat, amikor szóba hoztam, hogy amióta nem eszem ezt-azt-amazt, amióta vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, stb… juttatok be a szervezetembe és edzem, azóta csökkennek a pánikrohamok és az erejük is sokkal kisebb.


Szóval nem ment könnyen, de végül is sikerült bebizonyítanom, hogy a mentális egészség helyreállításában igenis óriási szerepük van a tápanyagoknak, az étrendnek és a testmozgásnak.


Lelki egészségünk alapjait képezik, melyet nem lehet kiváltani gyógyszerekkel, terápiákkal és alternatív módszerekkel.  Az elszánt gyógyulni vágyónak tehát, mindenekelőtt ezekből a nélkülözhetetlen tartóelemekből kell létrehoznia egy erős alapot, ha azt akarja, hogy a felépítménye szilárdan álljon.Miről is van szó?


Arról, hogy bár sok módszer létezik (legyen az ilyen-olyan pszichoterápia, agykontroll, homeopátia, kineziológia, gyógyszeres terápia, relaxáció, autogén tréning, Bach-virágterápia, jóga, vagy bármi más), AZ ALAP, AZ IDEGRENDSZER NORMÁLIS MŰKÖDÉSÉNEK MEGTEREMTÉSE, az agyi allergének elhagyásával, a tápanyagok bevitelével, a testedzéssel.


..és bizony az erőfeszítések kedvcsináló eredményei, hamar megmutatkoznak. Hiszen, ha az egészség iránt érzett olthatatlan vágy, ha a gyógyulásba vetett mélyről jövő meggyőződés által képesek vagyunk változtatni az addigi szokásainkon, az eredmény egy jól működő idegrendszer lesz.


Nyugodt, kiegyensúlyozott kedélyállapottal, derűs, jó közérzettel.

Hosszú és fáradtságos volt az az út, amit bejártam. De örömmel jelenthetem, hogy sikerült kidolgoznom egy programot, aminek köszönhetően teljesen megváltozott az életem. A pánikrohamok, a rohamoktól való félelem, a szorongás elmúltak rég.A pánikbetegség mára már csak egy rossz emlék maradt.


A közérzetem évek óta kitűnő, nyugodt vagyok, kiegyensúlyozott és szellemileg friss. Megszűnt a szívritmuszavarom, az állandó fejfájásom és az alvásproblémám. Ha érdekel, megosztom Veled a tapasztalataimat és a módszert, ami nekem és sok-sok hasonló problémával küzdő Sorstársamnak visszaadta már elveszett lelki egészségét.Meg akarsz gyógyulni? Lásd a győzelmet!Ebben segít Neked az:


Ingyenes Öngyógyító TanfolyamEgy igazoltan sikeres módszer a pánikbetegség, a depresszió és a stressz (ön)gyógyításához


"Tulajdonképpen mindannyiunkban meg van az öngyógyítás képessége. Működik bennünk egy természetes erő, melynek segítségével meggyógyulunk és egészségesek maradunk. Tudatosítanunk kell ezt az erőt, rejtett lehetőségünket, hogy jó közérzetünk érdekében hasznosítani tudjuk." 

Susanna Ehdin, svéd kutató orvos. Mi is ez a tanfolyam?


Az Öngyógyító Tanfolyam ennek a rejtett lehetőségnek a felfedezéséhez, ennek a természetes erőnek a felszabadításához nyújt segítséget 11 db elektronikus levél formájában.

A "tananyag" a következő tantárgyakból tevődik össze:

1. Motiváció: keresned kell valamit, ami elkezd hajtani a célod felé

2. Ismereteid bővítése: tanulj, alkalmazz, tapasztalj!

3. Neuro-diéta: az agyi anyagcserezavarokat okozó ételek és italok elhagyása

4. Étrend-kiegészítők: minden, amit tudni kell a táplálék kiegészítésről

5. Testedzés

6. Hit önmagadban, a gyógyulásodban


A kétnaponta kapott levelek rengeteg hasznos információt és sok-sok gyógyulást segítő jó tanácsot, ötletet tartalmaznak. A program segítségével megépíthető az a magabiztosságot nyújtó erős és szilárd alap, amely nélkülözhetetlen a gyógyulni vágyó ember számára célja eléréséhez.

Az ingyenes online Öngyógyító Tanfolyamra itt tudsz feliratkozni: www.neuroptim.hu…és még egy nagyszerű lehetőség a gyógyulni vágyók számáraAz Öngyógyító tanfolyammal kapcsolatos sok-sok pozitív visszajelzés arra késztetett, hogy azt a

segítséget, azt a lelkesítő, cselekvésre ösztönző lendületet, amit a gyógyulni vágyók a tanfolyam anyagából meríthetnek, az elektronikus levelek világából a valóságba is átültessük.

Elindítjuk tehát:


Életmód-tábor


programunkat. Egy kellemes velencei tó partján álló minden kényelmet kielégítő wellness szállodában. Pszichológus, légzésterapeuta, személyi edző, jógaoktató és életmód tanácsadó részvételével a gyakorlatban is megismerheti és megtapasztalhatja mindenki az életmódváltás jótékony szerepét lelki egészségének helyreállításában. 


A tábor céljai:

 -  Az életmódváltás jótékony hatásainak megtapasztalása

-  Az ön- és társismeret fejlesztése

 -  A problémamegoldó, stressz-kezelő és kommunikációs készség fejlesztése

 -  A Neuro-diéta előnyös hatásainak megismerése. (Nem kell félni, nem fog fájni)

 -  A mozgás örömének megtapasztalása (…ez sem)

 -  A közösség támogató erejének megélése 


Érdekes, színes programokkal várjuk majd a jelentkezőket. Többek között önismereti foglalkozásokkal, motivációt, kommunikációt, együttműködést fejlesztő játékokkal, stressz-kezelést segítő gyakorlatokkal, relaxációs technikák, légző gyakorlatok bemutatásával. Persze lesz jóga, edzés, úszás, séta és sok-sok pihenés is.  


A tábort egyelőre 3 naposra és maximum 14 főre tervezzük. Időpontja: november utolsó hétvégéje, nov. 27-28-29.  (A honlapon folyamatosan közzétesszük az új, következő tábor időpontjait. Képek itt találhatóak a helyszínről: neuroptim.hu


Az árakról elöljáróban annyit, hogy a szállással (két ágyas szobában), a napi ötszöri étkezéssel, az uszoda, a szauna, a konferenciaterem használattal és a foglalkozásokkal, tehát teljes ellátással és a tréningekkel együtt, a három nap kb. 55.000 Ft-ba fog kerülni.  


Abban a biztos tudatban, hogy ez a tábor óriási segítséget nyújt majd a gyógyulni vágyóknak, szeretettel buzdítok mindenkit arra, hogy jöjjön, tanuljon, tapasztaljon és induljon el a gyógyulása útján! 


Vannak csodák!


Csak dobd bele a cilinderbe az elszántságot, a megtervezett, tudatos életvitelt, a kőkemény munkát, és kijön belőle az EGÉSZSÉG!


Itt a lehetőség, vágj bele!


Bozótvágó kés leszek a kezedben. Csak gyere utánam, tedd a dolgod és meggyógyulsz! Mint már oly sokan mások is!


Akinek kérdése van a táborral kapcsolatban, az kérem, írjon az ugyfelszolgalat@neuroptim.hu email címre!Üdvözlettel:

Brandenburg Géza

gyógyult pánikbeteg

www.neuroptim.hu
(x) Ez egy szponzorált cikk

Írta: neuroptim, 2009. november 21. 21:03

Ha ez a cikk tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook