Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Nem tudom. Alul, felül fűtőszál. Közte az alu tálca, úgy 14x20 centi. A hegylakótól kaptam, melegíteni, mert nem használok mikrót. Meg egy személyre 15 deka kajáért kár a sütővel babrálni.
És éreztél valami negatívat? Vagy miért mennél erre a biorezonanciás antitolerancia vizsgálatra? Ha azt kapnád eredményül, hogy nem tolerálod jól a cukrot vagy a lisztet vagy a tejet, akkor nem ennél ilyeneket? :)
Mákos tészta, nudli, fánk, Unicum, rántott hús, Bounty, füstölt parenyica, Jacobs 3in1 kapuccsínó, meg még ki tudja...
Szendvicssütő = francia pirítós készítő? Vagy mi ez pontosan?
Mit ettél pl. az elmúlt három napban, ami sz@r volt és jó volt az íze?
Ez tök jó.
Azt tervezem, hogy elmegyek valami varázslóhoz biorezonanciás vizsgálatra. Hátha valamit "kimutat", hogy mit nem tolerál a szervezetem.
Persze tudom, hogy a legegyszerűbb az lenne, ha nem ennék egyáltalán gabonákat és tejterméket. De hátha valami hókuszpókusz kibillent a kényelmemből.
Aztán lehet, hogy több értelme lenne éhező gyerekeknek odaadni azt a pénzt, én meg magamtól nem ennék össze minden sz@rt, csak azért, mert jó az íze...
Semmi értelme nem volt a kajálásomnak. Felül betöltöd, alul kijön. Nulla eredménnyel. Hiába szerettem volna csinos, nőies lenni. Olyan voltam alakra, mint egy kisfiú. Most meg boldog vagyok, mint mikor alkotsz, formálsz valamit. Hatással vagyok rá. Eszem, edzek és alakulok! :)
Holnap elkövetek valami hasonlót én is. Csak mazsola nincs itthon, de azt a férjem úgyis kipiszkálná belőle. Az egy ek hajdinaliszt meg nem kritikus része a receptnek, gondolom. A többi mind megtalálható itthon - ez azért fontos, mert ha én elzarándokolok bármit venni, akkor rengeteg pénzt és időt elverek, amitől most eltekintenék.
Megjegyzem, erősen javuló tendenciát mutatsz, mert régebben azzal jöttél délután közepén, hogy még nem is ettél, bezzeg felszántottad a fél hegyet... :)
Igen, köszönöm kérdésed! :D :)
Hm, ez nem is tűnik rossznak. De minek bele sütőpapír? :DDD
Most telefonról rõviden: stíriai tökös-mákos! Semmit nem mértem. :( 1 tojás sárgájába 1 ek kókuszzsír, 1 ek lenmagliszt, 3 ek mák, (1 ek hajdinaliszt) egy ek mazsola, egy késhegynyi szódabikarbóna, és előre fél deci vízbe elkevert, felduzzasztott utifűmaghéj, egy ek méz, összekever, bele a két maréknyi gyalult cukkíni, lassan bele az egy habbá vert tojásfehérje. Sütőpapíron szendvicssütőben 18 perc és nyamm!
Ez már csak évről évre jobb és jobb lesz.
Olyan érdekes, vannak, akik szinte azonnal belesímulnak ebbe a fórom-csoportba, vannak akik nehezen, vannak, akik egyáltalán...
Engem hogynemár..:))
Csak most megyek tényleg, mert altatás van, majd elájul a gyerek már..:))
Mi van, senkit nem érdekel a kajám?
Én nem mindig érzem ezt a kicsattanó energiát. Mondjuk lehet a gyerek miatt, ha rosszabbul alszik, vagy ilyesmi, akkor egész nap alig látok ki a fejemből.:))
Csak olvasgattam, nem lényeg.:)
Nekem 8-10 kiló fogyás kell ahhoz, hogy a ruhaméretemen érezzem, mert eloszlik rajtam, még a lábujjaimról is fogyok egy keveset.
Én gyerekkoromban nagyon szerettem. Mondjuk annak semmi extra íze nem volt, csak a színe miatt volt érdekes. Ugyanolyan volt, mint a piros. Emlékeim szerint hosszúkás dinnye, csíkos héj. De persze biztosan van mindenféle azóta.
Én meg le vagyok taglózva.
Sziasztok!
Kicsit lemaradtam, itthon volt a nagylányom. Ma mentek el mamázni. Ma délután elmentem vásárolni, vettem magamnak csajos ruhákat, elraktam jó pár nadrágot, előszedtem a színes dolgokat, és vettem két szép ruhát meg szoknyákat, tunikákat.
A paleó (az én elvárásaim szerint) 100%-osan megy, nincs semmi mellélépés, pedig tegnap is fagyizott a családom. Nagyon élvezem, hogy nincs fáradtság, hiszti, nyafogás, életvidám vagy, és a munkában sem tud semmi kizökkenteni a nyugalmamból. Az arcbőröm nagyon szépen letisztult. Egyéb még nem észrevehető, 4 kg lement a közel 3 hét alatt, de még nem érzem, hogy bárhol bármi lötyögne. De ez csak hetek kérdése. :)
Visszaolvasok. Szép estét nektek! :)
Ez nagggyon komoly eledel!
Emlékeztek anno a stíriai metéltre? Na, olyasmi lett âllagra. Csakhogy tökös-mákos!
További ajánlott fórumok: