Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Fáj a fogam, 38,9 a lázam. Vagy attól vagy nem.
Így könnyedén vagyok harcos :DDDDDD
Betoltam D-vitamint, kb. 20 000 NE.
Egy óra múlva megy utána a következő adag :)
Hú, gyerekek, nagyon jó ez! Mindig fogom csinálni! Sőt lehetne fejlszteni, mit tudom én, friss levenduladarabokkal, bármivel! Bababőőőőőőőőr! Juppi! Kár, hogy épp nincs kinek mutogatni. :D
Ellenben a hónimnak enyhe kávé illata van! :D
Kész, megcsináltam! Ezt a kávézaccost! Az arcomon látszik, tényleg nagyon jó! :) A többi bűrkém is simább lett talán! :) Nahát, ez nagyon jó!
Mondjuk a szappanom egy merő zacc lett! :D Viszont tettem bele egy kis sót is, azt nem tudom, miért, csak megkívántam.
Szia!
Lenne egy kérdésem: ez a zaccos dolog pontosan mire jó?
Bőrradír vagy feszesít vagy narancsbőrre való esetleg?
Nálad milyen hatása volt?
Köszi a választ!
Persze,az csak zért kell,mert úgy jobban lehet kenni,anélkül is jó.Meg így nem kell utána külön szappanal lezuhanyozni,egy füst alatt megvan:-)
Milyen szappant használsz?Én próbáltam már egy csomó félét,de mindegyiktől undorító volt a bőröm.
fúúú, ezt kipróbálom.
igen micmac, a saját termésnél nincs megbízhatóbb.
Én nem veszek bio terméket,azért járok a piacra,mert ott töredékébe kerülnek a zöldségek,gyümölcsök,mint a multiknál,illetve itthon marad a pénzem,nem a rohadt külföldi multi bankszámláját hízlalom.
Én nem hiszek senkinek már,amit a termékeiről állít,azt veszem meg,ami szimpatikus és nem firtatom,hogy honnan van.
Majd ha lesz egyszer sajátom,minden,hús,zöldség,egyebek,akkor nem fogok venni semmit mástól.
Na, ugye, hogy ugye?!
Én kiküldtem ezzel kapcsolatban egy köremailt, és rengeteg válasz jött az ügyfelektől, már használják, küldték a forrásokat, pakoltam ki néhányat az oldalra is, de én simán bioboltban vettem meg, kb a negyedikben kaptam is. :) Gyógyszertárban kár próbálkozni.
Rám nagyon jól hat, pedig himalájasót használtam. Azzal az a fő bajom, hogy a só NaCl! A NaCl FEHÉR!
Semmi ödémásodás a szememen sem azóta reggelente! :) Juppi! :) És én azt hittem kajától van, hogy további allergia. :)
Még a lisztet is attól a malomtól kapjuk, akinek eladjuk a búzát..:))))))
Na, megyek, ződséget darabolni.
Az csak silány utánzat, ne hülyéskedj, se adalék, se egér, se kötszer?! :D
Inkább ne egyél! :)
Igaz lehet.
Jövőre nálam kelnem az ősmagyar fajták, fogolyszínűt veszek hamarosan tenyésztésre! :) Na majd elmondom, milyen a húsa! ;)
Tudom, hogy a bolti sárga kilométerekről felismerhető "műsárga"...viszont, amit anyósom nevel az szem előtt van :-)
De tudod, hogy mire jöttem rá: fajtafüggő, hogy mit ér náluk ugyanaz a táplálék. Visszagondolva, amikor nagyobb tételben vágtuk őket, akkor sem volt egyformán sárga mind! Pedig ugyanazt kapták mindannyian.
Van egy rendelet, mely -többek között- szabályozza a kistermelők értékesítési tevékenységét.
Ebben található a következő mondat:
" A kistermelő baromfihús fagyasztást nem végezhet, a baromfihúst tilos festeni."
Nohát, vajon miért e mondat?
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?