Paleolit táplálkozás (beszélgetés)
Csodálkoznék, ha megtalálnák. Az a mókás, hogy azok a ciripelők este éberek, a szárnyasok, akkor alszanak... :(
A hegyre tekints úgy, hogy majd jó lesz az valaminek, pl. edzőteremnek!
Ahol élek, három hete hegyet építenek, tőlem úgy 800 méterre. Nem tudom miért, de folyamatos a tehetautó tolató pittyegése, már ott tartok, elhúzok itthonról. Napi tíz órában tolják, most nagyon jó volt ez a pár munkaszüneti nap. Gondolom valami rohadt pályázat, hogy vissza kell állítani a hegyet, amit a homok miatt az elmúlt száz évben elhordtak... nekem ez magas! Odamegyek, szétverek mindenkit! Csesszék meg a bűdös hegyüket, hát kértem én?!
Éjjel meg egy ciripelő lény ébresztett 3-kor. Este hosssszasan el voltam foglalva, úgyhogy sem aludni, sem enni, sem dolgozni nincs kedvem, tudjátok, hogy nem szoktam hisztis lenni, de most ez kegyetlen. Boruljon rájuk a hegy!
A tücsök szerű állatka elűzésére valami ötletetek esetleg van? Nem tücsök, mert egyszer már pár éjszakámat megkeserített egy ilyen szárnyas jószág, kicsi, hártyás szárnyú, sokkal hangosabb és monotonabb, mint a tücsök, a szigetelt ablakon át is olyan, mintha a telefonom halk üzemmódban csengne. Hogy űzzem el? Komolyan nem vagyok már vicces kedvemben. :(
Pedig helyük volt azoknak :D Én érdeklődve néztem végig :D A végén is nagyon tetszett ahogy a díszletből korona és egyben rács is lett. Szóval élveztem a koncepciót :D
A tömegsír...majd a rajta történő táncolás....voltak ütős megoldások az biztos. Érdemes volt megnézni. De el kellett vonatkoztatni a klasszikustól az biztos. Mert nem volt összehasonlítható.
Na ez a gondom nekem is :-)
Úgyhogy lehet, hogy valami más program kell...no, pá mára!
Mai bejegyzésem: hideg van,fúj a szél - de menni kellene biciklizni.
Futás: már tényleg jobbnak tűnök :-)
Jó reggelt :D
Nekem tetszett az István a király. De valóban csak egészben, mert részenként talán nem jött át amit akart :)
De a papi ruhás testőrség, hát az nagyon ott volt :D Szóval nekem tetszett, még Koppány is, legalábbis az alakítás....az énekhang nem annyira :) Bár szorosan összetartozna egy rockoperában :DDDD
Nem szoktam meg az eredetit, talán egyszer láttam.
De nem az volt vele a problémám, hogy nem olyan, mint a régi. Egyszerűen nézhetetlennek találtam. Talán rosszkor kapcsolódtam be, nem tudom.
nekem tetszik. csak megszoktuk az eredetit. Nekem a Koppány az Vikidál. :) de hát az meg öreg lett és tán hangjase.
új szelek fújnak. :)
Csak nem száz éve csinálták :D
Nem értem a szállás és a futás közti kapcsolatot :)
De a természet lágy ölén van a szállásunk, így este is és reggel is futok.:)))
Sőt, paleo ide vagy oda, a százéves tortát is megkóstolom.:))
További ajánlott fórumok:
- Akik valamilyen okból abbahagyták a Paleolit táplálkozást, azok véleményét, tapasztalatát várom
- Paleolit táplálkozás vagy vegetarianizmus?
- Megállja helyét neuro-diétaként a paleolit táplálkozás?
- Paleolit táplálkozás 2012.január 1-től
- Fitátok és fitinsav a paleolit táplálkozásban...
- Próbálta már közületek valaki a Paleolit táplálkozást?